Виноробня Shabo випустила «крижане» вино - PostEat

пошук

Виноробня Shabo випустила «крижане» вино
03-11-2022 0 482


Виноробня Shabo розповіла у Facebook про вино “Ice Wine”, яке створюється за унікальною технологією з використанням кріогенної екстракції.

“Якщо коротко, ми змушуємо виноградні ягоди відчути на собі вплив низьких температур до -7 °C. Тобто натуральна солодкість Ice Wine —  це результат делікатного тактичного заморожування винограду. 

І вино набуває неймовірного, свіжого смаку з тонами меду і пряних трав та довгим і теплим посмаком”, — йдеться у повідомленні.

“Крижане вино” створене з відбірного винограду білого сорту Рислінг Рейнський, ґрона якого збираються вручну. Для виробництва однієї пляшки вина об’ємом 0,375 л використовують понад 15 кг винограду.

Усього за сезон буде випущено до 3 000 пляшок вина “Ice Wine”.

Фото: Facebook SHABO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi