пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Виноробня Shabo розповіла у Facebook про вино “Ice Wine”, яке створюється за унікальною технологією з використанням кріогенної екстракції.
“Якщо коротко, ми змушуємо виноградні ягоди відчути на собі вплив низьких температур до -7 °C. Тобто натуральна солодкість Ice Wine — це результат делікатного тактичного заморожування винограду.
І вино набуває неймовірного, свіжого смаку з тонами меду і пряних трав та довгим і теплим посмаком”, — йдеться у повідомленні.
“Крижане вино” створене з відбірного винограду білого сорту Рислінг Рейнський, ґрона якого збираються вручну. Для виробництва однієї пляшки вина об’ємом 0,375 л використовують понад 15 кг винограду.
Усього за сезон буде випущено до 3 000 пляшок вина “Ice Wine”.
Фото: Facebook SHABO
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi