Виробник макаронів «Зодіак» відновив роботу на Харківщині - PostEat

пошук

Виробник макаронів «Зодіак» відновив роботу на Харківщині
11-07-2023 0 460


Підприємство “Зодіак” відновило виробництво макаронних виробів у Чугуївському районі Харківської області. Про це повідомляє видання Latifundist.

До повномасштабного вторгнення росії в Україну компанія входила у п’ятірку найбільш відомих в Україні брендів макаронних виробів. Під час активних бойових дій підприємство було обстріляне і зазнало пошкоджень. 

«Уламками було посічено стіни, ворота, двері та покрівлю практично всіх будівель. Жодного вцілілого вікна. Все залатали, пофарбували і привели майже до початкового стану. Залишилося зробити невеликі косметичні ремонти всередині адмінбудівель. Роботи проводимо без відриву від виробництва. На щастя, обладнання всередині виробничого цеху не постраждало», — розповів виконавчий директор підприємства «Зодіак» Олексій Старіков.

Підприємство разом з торговою маркою викупила група компаній «УКРМАСЛОТРЕЙД». Зараз потужності компанії дозволяють виробляти до 2-2,5 тис. т макаронних виробів щомісяця. Наразі працює тільки одна лінія по виробництву макаронних виробів м’яких сортів.

«Поки ми випускаємо тільки вироби м’яких сортів. Це соціальний продукт, який доступний кожному в нашій країні в умовах воєнного стану. Щодо макаронів твердих сортів, то ми розглядаємо в майбутньому встановлення другої лінії і виробництво такої продукції. Але потрібно пам’ятати, що це позиція практично вдвічі дорожча. Звісно, на неї є свої покупці і свій ринок, хоча зараз і не такий великий», — додає Олексій Старіков.

Фото: Latifundist.com

Читайте також:

Французька виноробня випустила вино, яке присвячене грі “The Witcher 3: Wild Hunt”

Американець з’їв 62 хот-доги за 10 хвилин на конкурсі в США

«Всі. Свої» організовує у Києві «Сімейний маркет»

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi