Вода зі смаком вина стане новим трендом – ЗМІ - PostEat

пошук

Вода зі смаком вина стане новим трендом – ЗМІ
14-08-2019 0 2588


Одразу дві компанії у світі зайнялися виробництвом води з вина. Творці ізраїльського бренду O.Vine та австралійського Napa Hills стверджують, що єдина відмінність їх води від справжнього вина — повна відсутність алкоголю. Ця особливість може зробити «винну воду» популярною серед питців, які прагнуть знизити рівень споживання алкоголю, пише Washington Post.

Перший пляшку «винної води» австралійці з Napa Hills випустили 2017 року, а у березні цього року презентували ігристу воду зі смаком вина. За словами виробника, ігристий напій не тільки схожий за смаком на вино, але й містить природний антиоксидант з винограду ресвератрол. Ця речовина знижує ризик серцево-судинних захворювань.

Нещодавно ізраїльська компанія Wine Water Ltd презентувала винну воду під брендом O.Vine. Наразі доступна вода зі смаками вин сортів Каберне, Шардоне, білих та червоних блендів. Як повідомляють у компанії, їм вдалося зробити свіжий та стійкий до зберігання напій з ароматом і смаком вина без алкоголю та консервантів.

Обидві компанії позиціонують винну воду, як вино. Наприклад, в Napa Hills пропонують поєднувати їх Cherry Rose з креветками або прошуто, а Limon Chardonnay «ідеально підкреслює смак легких ніжних страв».

Вода зі смаком вина — не перший безалкогольний аналог алкогольним напоям. Цього року у Британії з’явилося у продажу «безалкогольне просеко» Martini 0.0% Dolce. На  початку серпня корпорація Diageo придбала бренд «безалкогольного джину» Seedlip. Експерти пов’язують появу безалкогольних аналогів алкоголю з модою на здоровий спосіб життя. Згідно з останнім дослідження 66% дорослих американців планують скоротити споживання алкоголю, бо хочуть більше дбати про власне здоров’я.

Головне фото: Ya Studio

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi