пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Ресторанний маркетолог, автор ресторанних концепцій, співзасновник ГО «Інститут галицької кухні» галицької кухні Всеволод Поліщук вперше з 2013 року відпрацював зміну барменом під час благодійного вечора Lviv Media Forum та створив коктейль «Отар Довженко». Про це він розповів у Facebook.
«Мої колишні колеги збирають кошти на підтримку Суспільного в Херсоні, чия студія і техніка були розграбовані чи понищені окупантською гидотою, і чиї журналісти працюють в «особливих умовах». Я не зміг відмовити Отарові, Halyna Tanay, Olga Myrovych та команді», — розповів він.
За його словами, напої в обмін на донат були тематичні. Шот – «Піля», перший авторський шот в історії, який присвячений комусь із українських медійників, вони придумали у 2009 році у “Пивній редакції Фест” для Пілі Піліщук. «Кривава Марися» – присвята Херсону, варіація Кривавої Мері, але на хрінівці замість текіли і табаско, та з використанням соку з херсонських помідорів і кавунового лікеру.
«Після півтора годин замішування і накладання шарів виявилося, що лишилася третина зали людей, які не люблять томатного соку, і першим з них зголосився Отар. Довелося відправити його до сусідів у Cheese Bakery по ананасовий сік і терміново вигадувати рецепт із того, що було», — додає він.
Рецепт коктейлю «Отар Довженко»:
Всеволод Поліщук наголошує, що головне не називати коктейль «О. Довженко», бо Отар дуже не любить вживання ініціалів.
Photo credit: Facebook Всеволод Поліщук
Читайте також:
Гігантський суперпончик потрапив до Книги рекордів Гіннеса
На вокзалі Нью-Йорка запрацював кіоск з українською кухнею від ресторану Veselka
У січні-серпні Україна збільшила виробництво пива на 8,8%
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi