WFP та FAO допоможуть Україні у розмінуванні сільськогосподарських земель - PostEat

пошук

WFP та FAO допоможуть Україні у розмінуванні сільськогосподарських земель
26-01-2023 0 479


Представники World Food Programme (скорочено — WFP; укр. — Всесвітня продовольча програма) і Food and Agriculture Organization of the United Nations (скорочено — ФАО; укр. — Продовольча та сільськогосподарська організація ООН) планують допомагати сільському господарству України з розмінуванням територій. Про це повідомляє Міністерство аграрної політики та продовольства України.

Сторони детально обговорили спільний проєкт із розмінування сільськогосподарських земель на звільнених територіях. Першочергово він передбачає проведення розмінування земель безпосередньо для малих аграрних виробників, які не мають можливостей зробити це самостійно.

“Учасники предметно розглянули подальші спільні кроки, необхідні для реалізації проєкту. Обмінялися поглядами щодо процесу проведення розмінування, принципів пріоритетності обрання ділянок, можливостей закупівлі обладнання для розмінування та питання щодо залучення до проєкту спеціалізованих профільних організацій”, — йдеться у повідомленні Міністерства аграрної політики та продовольства України. 

Сторони домовилися опрацювати обговорені пропозиції щодо впровадження проєкту та найближчим часом повернутися до розробки практичних кроків його втілення.

Фото: Суспільне Дніпро

Читайте також: 

У Кракові відкрили ресторан української кухні «Cieplo»

Борис Джонсон похвалив страви, які скуштував в потязі «Укрзалізниці» 

На Київщині з’явиться перша у світі IT-пасіка 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi