WORLD CLASS 2020 перенесено через коронавірус - PostEat

пошук

WORLD CLASS 2020 перенесено через коронавірус
21-03-2020 0 728

MVP

Автор


Про перенесення глобального фіналу було повідомлено на офіційній фейсбук сторінці конкурсі:

Внаслідок спалаху коронавірусу (COVID-19), що охопив весь світ, глобальна команда World Class оголосила про необхідність перенести глобальний фінал конкурсу в Сіднеї на 2021 рік.

Ми знаємо, що ця новина приходить у дуже складний для вас час. Ми розглянули багато альтернативних способів об’єднати кращих барменів у світі, але нам довелося прийняти рішення, яке ставить у пріоритет здоров’я та безпеку наших людей. Задачею World Class завжди було підтримувати, виховувати та надихати барну спільноту, і навіть у цих найскладніших обставинах ми залишаємось відданими цим цінностям.

Щодо українського етапу конкурсу. Ми вдячні всім бартендерам, які взяли участь у конкурсі цього року, та надіслали нам стільки чудових ідей, коктейлів. 1 квітня ми підведемо підсумки першого етапу та оголосимо ТОП16, як і планували. Також, ми надамо зворотній зв’язок від суддів так, як і планували. Подальші кроки зможемо оголосити після нормалізації ситуації у країні.

Останніми днями ми наполегливо працюємо над тим, щоб розширити навчальні програми в Інтернеті. Ми працюємо над здійсненням віртуальних тренінгів та вебінарів від переможців конкурсу, бренд амбасадорів, галузевих експертів та шанованих партнерів.

Іноді, спільнота стає важливішою ніж будь коли. Це честь бути частиною цієї дивовижної громади бартендерів, і ми сподіваємся підняти бокали разом із вами у Сіднеї в 2021 році. Дякуємо за розуміння та дякуємо, що ви з нами!

#worldclass2020 #worldclassUA

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi