Хто відправився до Естонії на Bocuse d'Or Europe від України? - PostEat

пошук

Хто відправився до Естонії на Bocuse d'Or Europe від України?
15-10-2020 0 459


15 та 16 жовтня 2020 року Bocuse d’Or Europe вперше відбудеться на Saku Arena в Таллінні, Естонія.  Буде визначено 10 країн, які отримають квиток на участь у великому світовому фіналі, який відбудеться в Ліоні в червні 2021 року.

Естонія досі мало відома на міжнародній гастрономічній арені. Проведення Bocuse d’Or Europe є великим викликом і можливістю просувати гастрономію країни на європейській арені. Обрав місто Таллінн, Bocuse d’Or заявив про свою мотивацію вийти на нову територію.

Після низки національних турів, які проводяться у відповідних країнах, Bocuse d’Or Europe — це наступний і передостанній етап для кухарів. Обрані  зможуть брати участь у великому фіналі та спробувати виграти бажаний титул найкращого кухаря світу. Загалом 16 учасників були відібрані для 7-го Bocuse d’Or Europe.

Фото: Abrikos Instagram

Відомий шеф-кухар, президент Bocuse d’Or Ukraine і телеведучий Юрій Ковриженко разом з шеф-кухарем ресторану Winovnik Євгеном Корольовим відправились до Таліну, аби стати свідками величного шоу та представити Україну.  Це унікальний досвід для учасників, яким доведеться використати свої кулінарні навички та продемонструвати гостре почуття естетики, оригінальності та креативності.

Після двох днів випробувань 10 країн, які найбільше вразили суддів, будуть обрані для переходу у великий фінал.

Фото: Bocuse d’or europe

Читати ще: Шеф-кухар та бармен увійшли в ТОП-50 найстильніших чоловіків України

Кухарський конгрес Madrid Fusiòn 2020 назвав ім’я найкращого шефа Європи

Міжнародний конгрес шеф-кухарів Fontegro Ukraine трансформується в освітній захід

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi