пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Італійця Ніко Роміто (Niko Romito) назвали найкращим шеф-кухарем року у Європі. Роміто — володар трьох зірок «Мішлен», шеф-кухар власного ресторану Reale в Абруццо та мережі готелів Bulgari.
Ніко Роміто народився у 1974 році та здобув вищу освіту у сфері економіки та торгівлі. Знання з гастрономії шеф отримав шляхом самоосвіти та роботи на кухні. Свою кар’єру Роміто починав у сімейному бізнесі батька , який відкрив власний ресторан-пекарню.
Niko Romito, premiado como Cocinero del Año en Europa por Reale Seguros Madrid Fusión https://t.co/GSbVKiUeAy vía @EFEnoticias #REALEMF20
— madrid fusion (@madridfusion) January 8, 2020
Цьогоріч кухарський конгрес Madrid Fusiòn 2020 присвячений простоті у гастрономії.
Verza e Patate from Niko Romito on Vimeo.
Ніко Роміто отримав звання шефа року за роботу на кухні своїх ресторанів у стилі мінімалізм, спрощенні процесів заради розкриття якостей продуктів та глибоке дослідження теми випічки хліба.
Фото: facebook.com/Niko-Romito
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi