пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Під час своїх подорожей Україною авторка проєкту Taste of Ukraine Юлія Рабін зустрічається з українськими виробниками, фермерами, шефами, пекарями, рестораторами, слухає їхні історії і мотивацію щодо відновлення бізнесу під час війни. Про це вона розповіла у Facebook.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Щойно закінчилася її друга поїздка Україною. Перша була в травні: Вінниця — Бар — Гайове. Зараз: Луцьк — Володимир — Нововолинськ.
“Мені важливо підтримувати українських виробників. Підтримуючи їх, я збагачую себе. Це взаємовигідний обмін, коли кожному з нас так необхідно відчувати, що хтось поруч також працює, що хтось не поїхав, а залишився навіть з маленькими дітьми, і навіть при всій загрозі обстрілів з сусідніх кордонів, що хтось також прокидається кожного ранку і просто робить те, що вміє, знаходячи партнерів та ринок збуту.
З минулої поїздки я привезла нову навичку — випікання хліба на заквасці, з цієї — крафтовий український шоколад, найкращі смажені какао боби і матеріал для інтерв’ю з Олена Голоденко та їх сумісний шоколадний бізнес Sisters A chocolate, який вони з сестрою розпочали минулого року, обравши для себе нелегкий шлях — відродження культури споживання українського шоколаду за технологією from bean to bar”, — розповіла Юлія Рабін.
Фото: Facebook Юлия Рабин
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi