Юлія Рабін розповіла, чому мандрує Україною - PostEat

пошук

Юлія Рабін розповіла, чому мандрує Україною
20-06-2022 0 349


Під час своїх подорожей Україною авторка проєкту Taste of Ukraine Юлія Рабін зустрічається з українськими виробниками, фермерами, шефами, пекарями, рестораторами, слухає їхні історії і мотивацію щодо відновлення бізнесу під час війни. Про це вона розповіла у Facebook.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Щойно закінчилася її друга поїздка Україною. Перша була в травні: Вінниця — Бар — Гайове. Зараз: Луцьк — Володимир — Нововолинськ.

“Мені важливо підтримувати українських виробників. Підтримуючи їх, я збагачую себе. Це взаємовигідний обмін, коли кожному з нас так необхідно відчувати, що хтось поруч також працює, що хтось не поїхав, а залишився навіть з маленькими дітьми, і навіть при всій загрозі обстрілів з сусідніх кордонів, що хтось також прокидається кожного ранку і просто робить те, що вміє, знаходячи партнерів та ринок збуту. 

 З минулої поїздки я привезла нову навичку — випікання хліба на заквасці, з цієї — крафтовий український шоколад, найкращі смажені какао боби і матеріал для інтерв’ю з Олена Голоденко та їх сумісний шоколадний бізнес Sisters A chocolate, який вони з сестрою розпочали минулого року, обравши для себе нелегкий шлях — відродження культури споживання українського шоколаду за технологією from bean to bar”, — розповіла Юлія Рабін.

Фото: Facebook Юлия Рабин

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi