ЗСУ відвоювали пам'ятник кавуну на Херсонщині - PostEat

пошук

ЗСУ відвоювали пам'ятник кавуну на Херсонщині
03-10-2022 0 1539


Збройні сили України розвивають контрнаступ у Херсонській області та відвоювали пам’ятник кавуну біля райцентру Нововоронцовка. Про це в Telegram розповів ресторанний маркетолог, автор ресторанних концепцій, співзасновник ГО «Інститут галицької кухні» галицької кухні Всеволод Поліщук.

“Фото біля нього (це район села Осокорівка) вчора зробив Олексій Тамаркін. Схоже, наразі він уже в тилу наших вояків”, — написав він.

Додамо, пам’ятний знак «Дари Херсонщини» (відоміший як пам’ятник херсонському кавуну) — арт-об’єкт, присвячений аграрній продукції Херсонщини, зокрема, херсонському кавуну. Розташовується біля села Осокорівка Херсонської області України на перехресті автошляхів Т0403 (Дніпро — Херсон) та Т2207. Він позначає поворот на Високопілля. Встановлено в 1988 році. Перший та найбільший пам’ятний знак кавуну на території України. У створенні пам’ятника брали участь жителі села Осокорівка, керівник встановлення пам’ятника Олександр Топчій, художник Сергій Полінок, а також зварювальники Василь Пасько та Петро Бондаренко.

Фото: Олексій Тамаркін

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi