Звільнений із полону український військовий вперше майже за рік з’їв яблуко - PostEat

пошук

Звільнений із полону український військовий вперше майже за рік з’їв яблуко
06-02-2023 0 522


Український військовий Максим Колесніков, якого вороги захопили в полон у перші дні війни, майже рік не їв свіжих фруктів у російському полоні. Про це у Facebook повідомляє Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими.

«Вперше за рік їм свіжий фрукт. Навіть страшно», — розповідає Максим Колесніков. На відео (0:51 — 1:09) військовий зі здивованим поглядом дивиться на яблуко й куштує його. 

Ресторанний маркетолог, автор ресторанних концепцій, співзасновник ГО «Інститут галицької кухні» Всеволод Поліщук додав, що Максим Колесніков колись був співвласником ресторану Revolution Grill, у 2014 пішов воювати. Пізніше брав участь у розробці деяких реформ у ЗСУ, працював маркетологом, а в лютому 2022 року пішов на фронт уже добровольцем.

“У неволі він не бачив звичайного яблука. Те, що ми не голодуємо у вільних від російських окупантів містах і селах, — заслуга Максима і тисяч наших Захисників і Захисниць. 

Україна робить усе, щоби визволити з полону всіх наших близьких та рідних, але саме перемоги ЗСУ та копітка робота десятків фахівців Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими роблять можливими подальші обміни”, — йдеться у повідомленні штабу. 

Фото: Андрій Качора; Facebook Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими

Читайте також: 

Ігор Мезенцев підсумував результати благодійних сніданків «Доброго ранку, шеф»

Як влаштований винний магазин

Принц Гаррі розповів, де Меган взяла рецепт приготування лосося 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi