пошук
пошук
В рамках підготовки до запуску друкованого видання «Гастрономічний Космос», яке буде презентовано у Києві 12 квітня 2018 року в Міжнародний День Польоту Людини в Космос, починаємо щоденно знайомити вас з шефами та їх цікавими думками щодо розвитку української гастрономії, її виходу на світову орбіту.
«На кухні я можу працювати на будь-якій позиції – на холодному чи гарячому процесі, не важливо. Буває можу стати і нарізати п’ять кілограмів цибулі».
КРІСТІАН ВІГАН КЛАУЗЕН / RAY
«I can be at all positions in the kitchen: I can be in a cold or hot process. It doesn’t matter for me. Sometimes I can just stand and chop five kilos of onions».
CHRISTIAN WIEGAND CLAUSEN / RAY
Замовити журнал можна за посиланням / You may preorder magazine here: https://docs.google.com/forms/d/1lhw53kySjCSra3dG3Ymxsmf1F-4md2EbvRRkChM_qRc/viewform?edit_requested=true
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi