CHRISTIAN WIEGAND CLAUSEN / RAY для видання "Гастрономічний Космос" - PostEat

пошук

CHRISTIAN WIEGAND CLAUSEN / RAY для видання "Гастрономічний Космос"
21-03-2018 0 2411

Автор


В рамках підготовки до запуску друкованого видання «Гастрономічний Космос», яке буде презентовано у Києві 12 квітня 2018 року в Міжнародний День Польоту Людини в Космос, починаємо щоденно знайомити вас з шефами та їх цікавими думками щодо розвитку української гастрономії, її виходу на світову орбіту.

«На кухні я можу працювати на будь-якій позиції – на холодному чи гарячому процесі, не важливо. Буває можу стати і нарізати п’ять кілограмів цибулі».

КРІСТІАН ВІГАН КЛАУЗЕН / RAY

«I can be at all positions in the kitchen: I can be in a cold or hot process. It doesn’t matter for me. Sometimes I can just stand and chop five kilos of onions».

CHRISTIAN WIEGAND CLAUSEN / RAY

Замовити журнал можна за посиланням / You may preorder magazine here: https://docs.google.com/forms/d/1lhw53kySjCSra3dG3Ymxsmf1F-4md2EbvRRkChM_qRc/viewform?edit_requested=true

 

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi