пошук
пошук
Заглавна фото: Facebook Churrasco Grill
Де: Івано-Франківськ, Лесі Українки, 4
Коли: 15 січня, 11:00-23:00
Що: Сім’я ресторанів Діми Борисова відкриває новий заклад — Churrasco Grill.
Сьогодні в Івано-Франківську сім’я ресторанів Діми Борисова відкриває новий заклад — Churrasco Grill. Термін «Churrasco» має іспанське та португальське коріння, і класично застосовується до м’яса приготованого на грилі, тобто це спосіб приготування страви. Історично склалося так, що колонізатори привозили свої кулінарні «know how» на завойовані території. Таким чином, іспанські та португальські «Churrasco» стали частиною гастрокультури Латинської Америки, а згодом і гастрономічною «фішкою» кухні країн цього регіону – Уругваю, Бразилії, Болівії, Аргентині, Чилі, Колумбії, Нікарагуа, Перу, Гватемали та інших країн Латинської Америки.
Churrascaria — це ресторан, де подають м’ясо на грилі, як правило, це безлімітна подача, тобто гостю пропонується стільки м’яса, скільки він може з’їсти. Виглядає це таким чином — офіціанти ходять по ресторану з шампурами, нарізаючи м’ясо на тарілку гостя. Цей стиль сервірування називається «espeto corrido» або «rodízio» і дуже популярний, серед іншого, в Бразилії, особливо в південних штатах, таких як Ріу-Гранді-ду-Сул, Парана, Санта-Катаріна і Сан-Паулу.
На своїй сторінці у Facebook Чураскерія повідомила про дуже смачний ассортимент:
«Смакуй 8 видів м’яса + ананас гриль, 8 видів закусок та 4 різних соуси без обмежень за фіксовану ціну. 269 гривень за чураско-сет — а у ньому:
Закуски (мезе):
М’ясний безліміт:
Соуси
Фото: Facebook Churrasco Grill
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi