Новий заклад: Чураскерія від Діми Борисова в Івано-Франківську - PostEat

пошук

Новий заклад: Чураскерія від Діми Борисова в Івано-Франківську
15-01-2019 0 3786

Автор


Заглавна фото: Facebook Churrasco Grill

Де: Івано-Франківськ, Лесі Українки, 4
Коли: 15 січня, 11:00-23:00
Що: Сім’я ресторанів Діми Борисова відкриває новий заклад — Churrasco Grill.  

Сьогодні в Івано-Франківську сім’я ресторанів Діми Борисова відкриває новий заклад — Churrasco Grill.  Термін «Churrasco» має іспанське та португальське коріння, і класично застосовується до м’яса приготованого на грилі, тобто це спосіб приготування страви. Історично склалося так, що колонізатори привозили свої кулінарні «know how» на завойовані території. Таким чином, іспанські та португальські «Churrasco» стали частиною гастрокультури Латинської Америки, а згодом і гастрономічною «фішкою» кухні країн цього регіону – Уругваю, Бразилії, Болівії, Аргентині, Чилі, Колумбії, Нікарагуа, Перу, Гватемали та інших країн Латинської Америки.

Churrascaria — це ресторан, де подають м’ясо на грилі, як правило, це безлімітна подача, тобто гостю пропонується стільки м’яса, скільки він може з’їсти. Виглядає це таким чином — офіціанти ходять по ресторану з шампурами, нарізаючи м’ясо на тарілку гостя. Цей стиль сервірування називається «espeto corrido» або «rodízio» і дуже популярний, серед іншого, в Бразилії, особливо в південних штатах, таких як Ріу-Гранді-ду-Сул, Парана, Санта-Катаріна і Сан-Паулу.

На своїй сторінці у Facebook Чураскерія повідомила про дуже смачний ассортимент: 
«Смакуй 8 видів м’яса + ананас гриль, 8 видів закусок та 4 різних соуси без обмежень за фіксовану ціну. 269 гривень за чураско-сет — а у ньому: 
Закуски (мезе):

  • Хумус з мигдалевими пластівцями
  • Паштет з курячої печінки
  • Крем з чорної квасолі зі шпинатом
  • Маринована домашня бринза
  • Маринована цвітна капуста
  • Соління (пелюстки капусти, корнішони, томати чері)
  • Смажені гриби з цибулею та зеленню
  • Свіжоспечений хліб

М’ясний безліміт:

  • Курячі крильця, мариновані з медом та соєвим соусом
  • Курячі стегенця, мариновані з паприкою, коріандром, тим’яном і куркумою
  • Свинячий ошийок, маринований з цибулею, тим’яном та паприкою
  • Свинячі ребра, запечені в соусі BBQ
  • Пряні ковбаски
  • Яловичина (антрекот), маринована з паприкою і тим’яном
  • Кебаб із баранини з цибулею та кінзою
  • Ананас у соусі світ-чилі

Соуси

  • Барбекю
  • Дзадзикі
  • Домашня аджика
  • Світ чилі » 

 

Фото: Facebook Churrasco Grill

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi