Де поїсти у Львові вдень: топ ресторанів з бізнес-ланчами - PostEat

пошук

Де поїсти у Львові вдень: топ-9 ресторанів і кафе з бізнес-ланчами
26-11-2025 0 2279

Де поїсти у Львові вдень — питання, яке турбує і туристів, і місцевих, особливо коли хочеться знайти смачний бізнес-ланч у місті з величезним вибором ресторанів. 

Зібрали ресторани, кафе і бістро Львова, де подають бізнес-ланчі: від класичних сетів із супом та гарячим до сезонних пропозицій, локальної кухні, креативних ланч-меню й авторських рішень шефів.

Тут актуальні пропозиції, графіки подачі ланчів, особливості меню, ціни та переваги кожного закладу. 

Gazda Cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шевченка, 73

Міське кафе української кухні від мережі Gazdagroup, засновник Василь Бундз. Великий вибір вареників, дерунів, котлети по-київськи, домашні наливки. Формат базується на ідеї «господаря». В меню класична українська кухня: борщ, бограч, сало, вареники, домашні супи. Ланч-меню подають з 12:00 до 16:00. Кожен ланч за 230 грн, а першу страву можна додати за +50 грн і на вибір є борщ пісний, курячий бульйон або грибна юшка.

  • Ланч №1: шніцель з картоплею по-селянськи, бринзою та грибним соусом + опція додати першу страву
  • Ланч №2: вареники з картоплею, сметаною та шкварками + перша страва за бажанням
  • Ланч №3: картопляно-горохове пюре з курячою ковбасою та йогуртово-часниковим соусом + можливість додати суп
  • Ланч №4: булгур з овочами та рибними тефтелями в томатно-вершковому соусі + суп на вибір — додатково
  • Ланч №5: курячі бьоли у вершково-томатному соусі, гречка та зелена цибуля + будь-яка перша страва за +50 гр.

Ахалі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Дудаєва, 16; вул. Курбаса, 4; вул. Стрийська, 45Д 

Якщо шукаєте, де пообідати у Львові, заходьте до грузинського ресторану Ахалі. Для обідів тут створили 5 варіантів бізнес-ланчів — “Вах меню” з улюбленими стравами гостей всього за 333 грн. А головне, вигода від 221 до 327 грн, порівняно із замовленням страв окремо по меню. Маленький інсайт від Ахалі. Найчастіше замовляють комбо №2 з хачапурі Бадріджані та курячим бульйоном — поживно, смачно й легко. А ось найвигідніший варіант — ВАХ №3:

  • хінкалі свинина–телятина (4 шт)
  • рулетики з печеного перцю
  • хумус або паштет
  • хліб шоті
  • компот або Coca-Cola (класична або Zero) 0,5 л

Окремо це обійшлося у 660 грн – у бізнес-ланчі ж усе коштує 333 грн.

Пропозиція діє щодня, з понеділка по неділю, у ресторані та для  замовлення доставки у Львові. Замовити доставку можна на сайті.

Китайський Привіт

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де:  вул. Миколи Вороного, 3

Мережа китайських кафе (у Львові та Києві) з атмосферою Китаю: гучного, яскравого, живого. Засновник — Міша Кацурін. Китайська кухня без адаптацій: страви за оригінальними рецептами. У Львові перший заклад працює з 13 липня 2025 року. (Після літнього інциденту отруєння команда впровадила ISO22000: міжнародний стандарт безпеки харчування, який застосовують світові фуд-мережі та авіаційні кейтерінги. Контроль кожного етапу приготування, від продукту до подачі). Ланчі подають щодня з 12:00 до 15:00. Концепція проста: три варіанти (і том ям), швидка подача, стабільний смак і максимальна автентика.

  • Ланч 1, Кисло-солодка курка: курка в кисло-солодкому соусі, рис, биті огірки. Ціна: 250 грн
  • Ланч 2, Пекельний Гун Бао: підписна гостра курка Гун Бао від шефа, рис, гострі огірки. Ціна: 250 грн
  • Ланч 3, Лакшері ланч з креветкою: креветка в кисло-солодкому соусі, рис, салат «Софія 3». Ціна: 350 грн
  • Том Ям від Сяна. Міні порція. Ціна 130 грн.

BI & BI bakery

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Повітряна, 78

Кав’ярня-кондитерська зі сніданками, вином і десертами. В меню страви європейської кухні, працює окреме дитяче меню і банкетні пропозиції. Можна замовити торт для подій. Для дітей облаштована ігрова зона з мінікухнею. У будні з 12:00 до 15:00 діють Happy Hours, обідні ланчі за фіксованими цінами.

  • Business Lunch №1: Легкий бульйон із перепілки, паста зі шпинатом і куркою та чашка американо за 260 грн
  • Business Lunch №2: Крем-суп з броколі, печена картопля з курячим філе й американо за 250 грн
  • Business Lunch №3: Бульйон, картопляні діпи, курячі крильця, салат і американо за 290 грн
  • Business Lunch №4: Бульйон, булгур, курячі крила, свіжий салат і чашка кави за 250 грн

Доктор Фауст

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Вірменська, 14

Ресторан на Вірменській, оформлений у стилі старовинних лабораторій і бібліотек алхіміка. У меню: авторські напої, страви з незвичайною подачею та історіями про алхіміків. Ланчі подають у будні з 11:00 до. 16:00

  • Ланч Алхіміка: фетучіні з куркою та грибами, салат із тигровими креветками, чері, яблучний дрессинг за 330 грн.
  • Ланч із відбивною по-французьки: фетучіні аль денте, салатом із печеним гарбузом за 230 грн.
  • Ланч із філе хека: хек в хрусткому клярі з овочевим рисом; салат із квашеної капусти за 230 грн.
  • Ланч із курячими мітболами з чедером, картопляне пюре, салат із буряка й фети за 230 грн.
  • Ланч із млинцями, курячим жульєном у вершковому соусі та морквою по-корейськи за 210 грн. 

Грушевський Cinema & Jazz

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Шевченка, 28

Класичний ресторан у центрі Львова. Показують кіно, жива музика та мистецькі виставки. Готують авторську кухню, мають затишний сервіс. Також є  дитяче меню, тож місце підходить і для сімейних обідів. Бізнес-ланчі подають у будні з 12:00–16:00, за фіксованою ціною. У сет входять салат, перша страва, основна страва з гарніром та напій. Варітсть — 378 грн

  • Три салати на вибір: Салат із печеним гарбузом та бальзамічним соусом. Салат із руколою, в’яленими томатами та оливковою олією. Салат із буряком та волоським горіхом.
  • Три перші страви: Гострий суп харчо. Гарбузовий крем-суп. Борщ
  • Три основні страви: Телапія зі спаржевою квасолею, томатами чері та базиліком. Яловича печінка з вершковою полентою. Курячі котлети з картопляним пюре.
  • До напою: узвар.
  • Додаток: хлібна корзина.

Медівня 1979

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Краківська, 17

Один із найстаріших закладів Львова, що працює з кінця 70-х, зберігає дух української гостинності. Має унікальний внутрішній дворик, де можна насолодитися стравами під відкритим небом в теплі сезони. Особливістю закладу є крафтові наливки та настоянки власного виробницва. В меню: традиційні страви в сучасному виконанні. Ланчі подають щодня з 12:00 до 16:00. 

  • Ніжні тальятеле у вершковому соусі песто, подані з соковитим запеченим стегном. Ціна 220 грн.
  • Напій: узвар або компот (за наявності додатку Gazda24)
  • Перша страва +50 грн: Борщ або Томатний крем-суп або Бульйон.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

  • польпеті софі лорен: рибні котлетки з судака і креветок у соусі бешамель, з картопляним пюре, маскарпоне і базиліком: 310 грн
  • спагеті моніки белуччі: спагеті з філе дорадо, лимонною пастою, в’яленими томатами та бейбі-каперсами, з часником конфі, зеленою олією та цедрою лайму: 370 грн
  • лазанья андріано челентано: лазанья з рікотою, запеченим баклажаном, томатним соусом та сирами: 290 грн
  • кролик лучано паваротті: кролик, тушкований з овочами в томатному соусі, з кремовою полентою: 340 грн
  • бістека федеріко фелліні: полядвиця з томатним соусом, часником та оливковою олією, з картопляним пюре та пармезаном: 360 грн

Biblioteka.Resto.Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Краківська, 7

Сучасний ресторан у центрі Львова. У меню авторські страви, класичні європейські рецепти та сезонні страви зі свіжих локальних продуктів. Добре місце для ділового обіду, зустрічі з друзями. Бізнес-ланчі: пн — пт з 12:00 до16:00. На кожен день є два сети на вибір, вартість — 389 грн. Страви в кожному сеті різняться щодня. 

  • Понеділок: сети з м’ясними або рибними стравами
  • Вівторок: сети з креветками, пастою або салатом
  • Середа: сети з куркою або телятиною
  • Четвер: сети з пастою та супом
  • П’ятниця: сети з піцою або пастою з салатом

Фото: всі заклади з добрки

Читати також:

Подарунки, солодощі, смаколики та заходи від закладів Львова на Святого Миколая

Топ ресторанів Львова для смачного ритуалу: баланс і гарний настрій в середині тижня

Ресторани Львова з меню для тваринок: посібник для гурманів-власників домашніх улюбленців

Місця, де найатмосферніше святкувати корпоратив: казкові інтер’єри і святковий декор

Корпоратив в Києві у форматі вечері: простори, проекти та заклади з дегустаційним меню або гастрономічними вечерями

Безлімітне ігристе та коктейлі в Києві: топ закладів з напоями без обмежень

Нові заклади Києва жовтень 2025: 21 локація, що відкрилась в місті

Де провести новорічний корпоратив у Києві 2026: топ просторів та закладів

Топ ресторанів Києва для заходів та святкувань: де подія стане особливою

Українські сири отримали 5 нагород на міжнародному конкурсі World Cheese Awards 2025

Корпоратив із власними напоями: формати з cork fee або власний алкоголь

Французька кав’ярня у Києві: «Kvitkova Café» відкрилась з атмосферою Парижа і десертами як у Франції

Нова бургерна у Києві від Burger Farm на вул. Олександра Олеся, 4А

 

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi