пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Редакція PostEat підготувала добірку цікавих та дуже різних гастро-подій, які відбудуться у Києві з 20 по 25 квітня 2024 року. Встигніть зарезервувати столик на ту, яка зацікавить вас найбільше!
Львівський поп ап з Льолею Ландою та Пані Стефою в «Автостанції»
Переглянути цей допис в Instagram
Де: вулиця Нижній Вал, 15А
Коли: 20-21 квітня з 11:00 і до останньої страви
Вже цього вікенду львівський поп ап в «Автостанції» на Подолі. В гості чекають львівський колорит та гостинність — Льолю Ланду та Пані Стефу. В меню будуть традиційні страви з єдиного і неповторного єврейського кафе «Єрусалим» у Львові: гефілте фіш, мацебрай, асорті форшмаків, львівський сирник.
Вартість: вхід вільний
Дегустація коктейлів від Іллі Трубіцина в «Шовковиці»
Переглянути цей допис в Instagram
Де: вулиця Шовковична, 48
Коли: 20 квітня о 18:00
Вже цієї суботи в італійській кав’ярні з ігристим «Шовковиця» будуть смакувати неймовірними коктейлями від харизматичного Іллі Трубіцина. До кожного напою підібрали страву, яка доповнить та по-новому відкриє коктейль — запрошують разом дегустувати, вчитися та експериментувати. У вартість входить: welcome drink, закуска + коктейль, основна страва + коктейль, десерт + коктейль. Кількість місць обмежена.
Вартість: 1500 грн
Поп ап від кухаря Олега Лісневського в Spilnota Cafe
Переглянути цей допис в Instagram
Де: вулиця Михайла Максимовича 32а
Коли: 20-21 квітня
У суботу та неділю вам випаде змога скушувати страви від талановитого кухаря ресторану «Міралі» Олега Лісневського. В меню буде: чікен мафін з булочкою з батату, малавах із зеленню та в‘яленим сомом, млинець з ожиновим джемом, кавовим крем-брюле та гречаним попкорном, пахлава. Беріть друзів і гарний настрій, бронюйте столики або просто заходьте!
Вартість: вхід вільний
Еногастрономічна вечеря в «Чічіко»
Переглянути цей допис в Instagram
Де: вулиця. Ярославів Вал, 23а
Коли: 22 квітня о 18.30
В понеділок, 22 квітня, в ресторані «Чічіко» відбудеться еногастрономічна вечеря за участю прогресивних представників виноробні Ocho. Вина Очо виготовляються в квеврі за давньою грузинською традиційною технологією з біологічно чистих сортів винограду, зібраного в різних частинах Грузії. Вино було зброджене на диких дріжджах і без будь-яких добавок. Команда ресторану Чічіко вже створила сет з гастрономічних страв, що чудово поєднуватимуться з натуральними винами виноробні Ocho. Серед страв – грузинські сири, міні-хачапурі, паштет з телясою печінкою, міні-хінкалі, томлені язички ягняти. Дегустація проводитиметься англійською мовою з українським перекладом.
Вартість: 2250 грн, бронювання місць +380688737878
Вечеря з коктейлями в «100 років тому вперед»
Переглянути цей допис в Instagram
Де: вулиця Володимирська, 4
Коли: 25 квітня о 19:00
В ресторані Євгена Клопотенко та Інни Поперешнюк продовжують досліджувати українське — тепер й в культурі бару. Тому у четвер, 25 квітня, запрошують 15 гостей на вечерю з коктейлями — на 100% з українських продуктів. Запрошують бренд-барледі Марія Віндзор і шеф Ілля Кунтий. За ідеєю авторів події, вийде своєрідна прогулянка фермою: курятник, корівник, ставок — але все в центрі Києва. Марія готуватиме 4 коктейлі з аперитивом, в основі яких — напої українських виробників. Від Іллі: 5 страв, що супроводжуватимуть нетипове меню бару. Атмосфера «червоної кімнати» доповнить українсько-смачне дійство.
Вартість: 2550 грн, придбати квиток
Гастровечеря «Гра смаків» у Wine Love
Переглянути цей допис в Instagram
Де: вулиця Велика Васильківська, 100
Коли: 25 квітня о 19:00
«Гра смаків» — це новий формат гастровечерь у винному ресторані Wine Love, який дозволяє перевірити на практиці, як працює поєднання вина та їжі, і подискутувати про те, як ми сприймаємо різні смаки, та чому одне поєднання викликає захоплення, а інше залишає байдужим.
Крок 1. Розповідь про еногастрономію під келих грайливого
Крок 2. Одна страва, три соуси і одне вино. Отримуємо три поєднання, одне з яких — ідеальне.
Крок 3. Одна страва та три вина під неї. Кожен сам може визначити, який тандем йому подобається найбільше.
Крок 4. Десерт та ідеально підібране під нього вино, які у поєднанні викликають wow-ефект. Просто насолоджуйтеся готовою парою.
Ведучий вечері — сомельє Олександр Шеханін.
Вартість: 2500 грн
Дегустація віскі Glenmorangie з Іваном Бачуріним у Fenix
Переглянути цей допис в Instagram
Де: бульвар Лесі Українки, 30А
Коли: 25 квітня о 18:30
Завітайте на дегустацію шляхетного віскі у поєднанні з добіркою страв, які найвдаліше розкривають багатий букет різних сортів віскі. Під час цієї ексклюзивної події ви зможете насолодитися вишуканими смаками й ароматами найкращих екземплярів від Glenmorangie: The Original 10 YO, Lasanta 12 YO, Quinta Ruban 14 YO, Nectar D’or, A Tale of Tokyo. Добірка преміального віскі поєднається з авторськими стравами від Fenix: фокача, салат на мусі з буряка з козячим сиром, пате з чатні, медальйони телячі з фуа-гра та трюфельним демігласом, бао з хрусткою качкою, крем-брюле.
Вартість: 3500 грн, придбати квитки
Головна фото: Trevor Gerzen on Unsplash
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi