Гастро-події у Києві 20-25 квітня: львівський поп ап в «Автостанції», дегустація коктейлів в «Шовковиці», еногастрономічна вечеря у Wine Love - PostEat

пошук

Гастро-події у Києві 20-25 квітня: львівський поп ап в «Автостанції», дегустація коктейлів в «Шовковиці», еногастрономічна вечеря у Wine Love
18-04-2024 0 430


Редакція PostEat підготувала добірку цікавих та дуже різних гастро-подій, які відбудуться у Києві з 20 по 25 квітня 2024 року. Встигніть зарезервувати столик на ту, яка зацікавить вас найбільше!

Львівський поп ап з Льолею Ландою та Пані Стефою в «Автостанції»

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Піцерія Автостанція (@avtostantsia.pizza)

Де: вулиця Нижній Вал, 15А

Коли: 20-21 квітня з 11:00 і до останньої страви

Вже цього вікенду львівський поп ап в «Автостанції» на Подолі. В гості чекають львівський колорит та гостинність — Льолю Ланду та Пані Стефу. В меню будуть традиційні страви з єдиного і неповторного єврейського кафе «Єрусалим» у Львові: гефілте фіш, мацебрай, асорті форшмаків, львівський сирник.

Вартість: вхід вільний

Дегустація коктейлів від Іллі Трубіцина в «Шовковиці»

Де: вулиця Шовковична, 48

Коли: 20 квітня о 18:00

Вже цієї суботи в італійській кав’ярні з ігристим «Шовковиця» будуть смакувати неймовірними коктейлями від харизматичного Іллі Трубіцина. До кожного напою підібрали страву, яка доповнить та по-новому відкриє коктейль — запрошують разом дегустувати, вчитися та експериментувати. У вартість входить: welcome drink, закуска + коктейль, основна страва + коктейль, десерт + коктейль. Кількість місць обмежена.

Вартість: 1500 грн

Поп ап від кухаря Олега Лісневського в Spilnota Cafe

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений твоє кафе на районі (@spilnota.cafe)

Де: вулиця Михайла Максимовича 32а

Коли: 20-21 квітня

У суботу та неділю вам випаде змога скушувати страви від талановитого кухаря ресторану «Міралі» Олега Лісневського. В меню буде: чікен мафін з булочкою з батату, малавах із зеленню та в‘яленим сомом, млинець з ожиновим джемом, кавовим крем-брюле та гречаним попкорном, пахлава. Беріть друзів і гарний настрій, бронюйте столики або просто заходьте!

Вартість: вхід вільний

Еногастрономічна вечеря в «Чічіко»

Де: вулиця. Ярославів Вал, 23а

Коли: 22 квітня о 18.30

В понеділок, 22 квітня, в ресторані «Чічіко» відбудеться еногастрономічна вечеря за участю прогресивних представників виноробні Ocho. Вина Очо виготовляються в квеврі за давньою грузинською традиційною технологією з біологічно чистих сортів винограду, зібраного в різних частинах Грузії. Вино було зброджене на диких дріжджах і без будь-яких добавок. Команда ресторану Чічіко вже створила сет з гастрономічних страв, що чудово поєднуватимуться з натуральними винами виноробні Ocho. Серед страв – грузинські сири, міні-хачапурі, паштет з телясою печінкою, міні-хінкалі, томлені язички ягняти. Дегустація проводитиметься англійською мовою з українським перекладом.

Вартість: 2250 грн, бронювання місць +380688737878

Вечеря з коктейлями в «100 років тому вперед»

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений 100 років тому вперед (@100rokivtomuvpered)

Де: вулиця Володимирська, 4

Коли: 25 квітня о 19:00

В ресторані Євгена Клопотенко та Інни Поперешнюк продовжують досліджувати українське — тепер й в культурі бару. Тому у четвер, 25 квітня, запрошують 15 гостей на вечерю з коктейлями  — на 100% з українських продуктів. Запрошують бренд-барледі Марія Віндзор і шеф Ілля Кунтий. За ідеєю авторів події, вийде своєрідна прогулянка фермою: курятник, корівник, ставок — але все в центрі Києва. Марія готуватиме 4 коктейлі з аперитивом, в основі яких — напої українських виробників. Від Іллі: 5 страв, що супроводжуватимуть нетипове меню бару. Атмосфера «червоної кімнати» доповнить українсько-смачне дійство.

Вартість: 2550 грн, придбати квиток

Гастровечеря «Гра смаків» у Wine Love

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений | Винне необістро (@winelove.restaurant)

Де: вулиця Велика Васильківська, 100

Коли: 25 квітня о 19:00

«Гра смаків» — це новий формат гастровечерь у винному ресторані Wine Love, який дозволяє перевірити на практиці, як працює поєднання вина та їжі, і подискутувати про те, як ми сприймаємо різні смаки, та чому одне поєднання викликає захоплення, а інше залишає байдужим.

Крок 1. Розповідь про еногастрономію під келих грайливого

Крок 2. Одна страва, три соуси і одне вино. Отримуємо три поєднання, одне з яких — ідеальне.

Крок 3. Одна страва та три вина під неї. Кожен сам може визначити, який тандем йому подобається найбільше.

Крок 4. Десерт та ідеально підібране під нього вино, які у поєднанні викликають wow-ефект. Просто насолоджуйтеся готовою парою.

Ведучий вечері — сомельє Олександр Шеханін.

Вартість: 2500 грн

Дегустація віскі Glenmorangie з Іваном Бачуріним у Fenix

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Fenix Mediterranean (@fenix_mediterranean)

Де: бульвар Лесі Українки, 30А

Коли: 25 квітня о 18:30

Завітайте на дегустацію шляхетного віскі у поєднанні з добіркою страв, які найвдаліше розкривають багатий букет різних сортів віскі. Під час цієї ексклюзивної події ви зможете насолодитися вишуканими смаками й ароматами найкращих екземплярів від Glenmorangie: The Original 10 YO, Lasanta 12 YO, Quinta Ruban 14 YO, Nectar D’or, A Tale of Tokyo. Добірка преміального віскі поєднається з авторськими стравами від Fenix: фокача, салат на мусі з буряка з козячим сиром, пате з чатні, медальйони телячі з фуа-гра та трюфельним демігласом, бао з хрусткою качкою, крем-брюле.

Вартість: 3500 грн, придбати квитки

Головна фото: Trevor Gerzen on Unsplash

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi