пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
27 лютого в Києві буде кілька смачних подій для тих, хто цінує якісну кухню, цікаві гастрономічні експерименти та гарний настрій. Цього дня можна зануритися у світ українських вин на дегустації Ukrainian Wine Stars у ресторані BEEF, а для шанувальників незвичних поєднань запланований особливий винний вечір із питним медом у Cafe Marko. Також цього вечора у ресторані Sam’s Steak House відбудеться гастрономічний вечір, присвячений односолодовому віскі, де можна буде спробувати вишукані напої у поєднанні зі спеціально підібраними стравами.
Детальніше про кожну подію – далі у добірці.
Де: вулиця Шота Руставелі, 11
Коли: 27 лютого, 19:00
Розмовляти про вино можна вічно, тому вас запрошують на нову дегустацію Ukrainian Wine Stars в ресторані BEEF. Шеф-сомельє Дмитро Саприкін разом з бренд-амбасадором Wine Bureau, кавістом Goodwine та BadBoy Петром Хоружим підготували для вас дещо особливе. Цього вечора ви спробуєте широко знані та шановані багатьма: Kolonist, Beykush, Stakhovsky, а також майбутніх “винних зірок”: Chateau Pinot, Frumushika-Nova, Vinoman та Gigi Winery.
Вартість: 1500 грн, придбати квиток
Де: вулиця Жилянська, 37
Коли: 27 лютого, 19:00
Особлива вечеря відбудеться у Sam’s Steak House — головну партію зіграє односолодовий віскі JURA. 5 страв від Шефа ресторану супроводжуватимуть 5 релізів Jura – єдиної винокурні на однойменному острові. Острів Jura (Джура), знаменитий своєю дикою природою, захоплюючими краєвидами і особливою самітністю. На острові з однією дорогою, одним баром і однією винокурнею проживає одна громада в 200 осіб, об’єднаних загальною любов’ю до свого острова і свого віскі. М’яка торф’яна вода острова додає унікальності та особливого характеру віскі Jura. Дистилерія була заснована ще у 1810 році. Це острів та віскі з надзвичайною історією та смаками.
На вечері у форматі whisky та food pairing буде презентовано вертикаль Jura витримкою від 10 до 21 року. Вестиме презентацію сомельє Платон Близнюк — експерт із більш ніж 15-річним досвідом у сфері міцного алкоголю. Випускник Burn Stewart WhiskyAcademy у Шотландії та співвласник проєктуScyfion (перший український незалежний ботлер).
Вартість: 3500 грн, забронювати квиток за номером +380675011395
Де: вулиця Софіївська, 19
Коли: 27 лютого, 18:30
Питний мед, або як іноді кажуть медове вино наливатимуть на винній вечері в цей четвер у “Марко́”. На події вас познайомлять з Cikera, які відроджують автентичний український напій, з’єднавши старовинні рецепти з сучасними технологіями виробництва. Розажуть про історію медоваріння, види Сікери та особливості напоїв. Ви скуштуєе 9 видів медових вин: від ігристих квітково-бузинних пет-кетів до ягідно-соковитих, а також витриманих в дубовій діжці медових напоїв. І звісно, не обійдеться без витонченних закусок від “Марко́”, які підкреслять кожен смак питних медів.
Вартість: 1500 грн, забронювати квиток за номером +380674902068
Головна фото: Pavel Danilyuk
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi