пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Осінні вечори створені для затишних зустрічей із друзями, душевних розмов і витончених смаків. А що краще доповнить такі моменти, ніж келих добірного вина чи авторські гастрономічні страви? У цій добірці ми зібрали гастро- та винні бари, які ідеально підходять для осіннього настрою: стильні інтер’єри, вишукані закуски та атмосфера, що розташовує до щирих бесід і теплих спогадів.
WIN bar | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Хорива, 16/7
Години роботи: пн 12:00-22:00, вт-нд 12:00-23:00
Дещо з меню: брускета з ростбіфом та печеними овочами — 265 грн, чібас на грилі зі шпинатом, томатами черрі та оливками — 585 грн, перепілка у винному соусі з трюфельним пюре та шампіньйонами — 425 грн.
Деталі: Win Bar — один з найкрасивіших винних барів міста, у якому винна карта оновлюється в залежності від сезону. У закладі виводять з карти деякі позиції і доповнюють або розширюють її за рахунок нових цікавих пропозицій, що з’являються в кейсах партнерів. У Win Bar вам запропонують різні класичні вина, а також автохтони, помаранчеві й органічні вина і вина з лімітованих колекцій. До вина пропонують брускети, тартари, різні антипасті, основні страви з м’яса та риби і кілька десертів.
SORSO | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Сагайдачного 33
Години роботи: щодня 10:00-22:00
Дещо з меню: брускета з прошуто крудо та копа — 245 грн, карпачо з яловичини — 315 грн, салат з ростбіфом та овочами на грилі — 329 грн, ризото Quattro formaggi — 235 грн, сібас з креветками та цукіні — 495 грн, Chablis, Domaine du Colombier 2022 — 235 грн/125 мл, Nero di Troia, Cantina Diomede, 2020 — 255 грн/125 мл.
Деталі: На атмосферних вулицях Подолу на вас чекає гастрономічний винний бар, де кожна деталь створена для насолоди ідеальними осінніми вечорами. SORSO — ідеальне місце для тих, хто цінує смак, атмосферу та приємну компанію. Це місце, де гармонійно поєднуються витончена європейська кухня, понад 95 позицій у винній карті та сервіс, який робить кожен візит особливим.
Кожен келих тут розповідає свою історію, а шеф радує гостей сезонними стравами, натхненними осінніми смаками. Команда бару завжди готова допомогти з вибором вина, поєднавши його з ідеально підібраною стравою. Уявіть собі листопадовий осінній вечір із близькими, коли ви насолоджуєтесь келихом ароматного вина та витонченими стравами — саме в SORSO осінь стає особливою.
101 restaurant & wine bar | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Мечникова, 9
Години роботи: вт-сб 12:00-22:00
Дещо з меню: салат ромен — 350 грн, тако з язиком — 390 грн, азійський суп з качкою — 390 грн, манти з гарбузом та ягням — 520 грн.
Деталі: 101 Wine Bar від Goodwine перезапустився у форматі ресторану з авторською кухнею від шефа Сергія Хегая. Нове меню — це страви, які поєднують європейську та азійську кухні. В ресторані готують з сезонних продуктів та працюють з унікальними продуктами. Також в закладі прагнуть до флософії zero waste, тобто готувати без відходів. За винну карту продовжує відповідати Захар Уманський — 4000 пляшок з goodwine, унікальні знахідки та регулярне оновлення винної карти.
Pure & Naive | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Івана Франка, 25/40
Години роботи: 16:30 — 22:30
Дещо з меню: вʼялене мʼясо з трюфельною олією — 235 грн, рієт з роменом та зеленими томатами — 315 грн, грибний пиріг з овочевим жу, лабне та карамелізованою цибулею — 345 грн.
Деталі: Pure & Naive — винний бар та бістро недалеко від Золотих воріт. У винні карті можна з обрати позиції чотирьох розділів: зрозуміле та класичне з Pure, натуральне та вільне Naïve, рідкісне та незвичне Experience та ігристе Bubbles. В меню закуски до вина, стартери, кілька салатів, бріош-сендвіч та бургер. Окрім винного бару та бістро, в Pure & Naive є невеликий винний магазин зі зрозумілим та смачним вином, яке продають без націнок ресторану.
TRÈs french gastrobar | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Миколи Лисенка, 4
Години роботи: щодня 09:00-22:00
Дещо з меню: салат з ескарго, хурмою та пармезаном — 312 грн, запечений шевр з грушею в вині — 463 грн, Crème Brûlée à la Cassis — 185 грн, рієт з качки з апельсином, корицею та кеш’ю — 455 грн.
Деталі: TRÈs french gastrobar — французький гастробар мережі ресторанів Famille Très FRANÇAIS. З відкриття і до 16:00 в гастробарі пропонують сніданки та XXL бранчі, різноманітні вафлі та свіжоспечені круасани, а ввечері готують суто французькі хіти та десерти. Зараз гості мають можливість спробувати Меню Бургундії та обрати в якості винного супроводу молоде й легендарне Божолє Нуво. Також тут багато вина побокально, крафтовий сидр та кава від ONE LOVE roastery.
Kyiv Gastrobar | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Оболонська набережна, 5
Години роботи: щодня 10:00-22:00
Дещо з меню: котлета по-київськи з грибами, беконом та сиром чеддер— 370 грн, вершкові креветки з овочами та картопляним пюре — 390 грн, попкорн з мідій— 220 грн, томатні аранчіні з пармезаном — 230 грн.
Деталі: Kyiv Gastrobar — київський заклад на Оболоні зі своїм характером, де готують цікаву з різними начинками котлету по-київськи, оригінальний тартар, соковиті ребра та авторський київський торт. У гастробарі знають все про поєднання їжі та напоїв, тут ви знайдете оригінальні авторські коктейлі. Панорамні вікна закладу виходять на Оболонську набережну та неймовірний парк — приміщення наповнюється природним світлом та створюється ілюзія відкритої тераси.
Головна фото: Ambitious Studio* | Rick Barrett on Unsplash
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi