пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Про локації для особливих подій на терасах Києва розповідає редакція PostEat. Весілля, хрестини, ювілеї, річниці та дні народження завжди варто відзначати в особливому колі гостей і особливому місці. Влітку найкраще святкувати урочистості найкраще на свіжому повітрі, тому ми знайшли і розповідаємо про різні локації просто неба для святкових подій.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: с. Чубинське, вул. Київська, 5.
Бюджет: ₴₴.
Страви: дошка грузинських закусок – 1690 грн, карпачо з яловичини – 359 грн, салат з баклажану та сиру надугі – 239 грн, лобіо мцхетурат – 210 грн, перепілка тапака – 220 грн, купати – 249 грн, хачапурі аджарське з квасолею та гострим перцем – 179 грн.
Деталі: заміський комплекс, страви грузинської та української кухонь, cork fee, закриті банкетні зали, відкритий майданчик для проведення open-air заходів, індивідуальний підхід у складанні банкетного меню, конференц-сервіс, спортивні активності, комфортабельні номери та котеджі.
До заміської резиденції KIDEV можна дістатися по Бориспільській трасі, заклад розташований за 5 км до аеропорту Бориспіль. Сюди варто приїхати, якщо ви хочете відволіктися від міського галасу та просто відпочити, куштуючи смачні страви. Меню складається з традиційних страв грузинської та української кухні. В ресторані KIDEV можна відзначити невелике весілля чи день народження в камерній атмосфері в одній з банкетних зал або влаштувати свято на свіжому повітрі для п’яти тисяч чоловік. Після закінчення події гостям запропонують розміститися в парку-готелі, щоб наступного дня продовжити свято в мальовничому заміському комплексі.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: пр-т Академіка Глушкова, 1
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: салат з обпаленою телятиною, паростками сої та азійським соусом – 397 грн, салат з креветками, овочами та манго – 415 грн, телятина на кісточці з соусом годжі – 615 грн, сібас з картопляним кремом, шпинатом та трюфельною олією – 565 грн.
Деталі: сімейний ресторан з багаторічною історією, multi–cuisine, акцент на м’ясі, винна карта, мальовнича територія і стильний інтер’єр у світлих тонах, тераса на воді, меню спеціальних пропозицій, сніданки, дитяче меню, банкетні пропозиції.
«ПРАГА» — ресторан з багаторічною історією, який розташований в старовинному будинку на березі озера в Голосіївському парку. Старий маєток з білою колонадою був відреставрований і сьогодні нагадує заміський європейський будинок. Меню ресторану складається зі страв європейської, італійської та японської кухонь. Ресторан має кілька зал з індивідуальною стилістикою: велика й світла «Центральна зала» (до 100 гостей), «Веранда» з внутрішнім двориком та фонтаном (на 100-120 гостей) та оригінальна зала «Оранжерея» (до 50 гостей). Виїзну церемонію можна зробити на мальовничій території ресторану, в тіні паркових дерев.
Grand Piano Restaurant (Готель Bakkara)
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Венеціанський острів, 1
Бюджет: ₴₴.
Страви: асорті фермерських сирів з медом та горіхами – 240 грн, карпачо з ніжної телятини, маринованої в гранатово-вишневому соусі – 195 грн/100 г, салат цезар з курячим філе теріяки та хрусткими чіпсами – 187 грн, телятина гриль з гарніром та журавлиним соусом – 335 грн, ризото з білими грибами, крем-сиром та зеленим соусом – 237 грн.
Деталі: ресторан знаходиться при готелі Bakkara (1 поверх), тераса над Дніпром (працює в режимі звичайного ресторану), страви української та європейської кухонь, резерв столів, доставка, формат take away, шведський стіл, сезонне меню від шефа.
Bakkara — це унікальний в Україні готель-корабель, що пришвартований біля мальовничого берега Дніпра 2009 року. На першому поверсі тут працює стильний ресторан Grand Piano Restaurant, де подають страви української та європейської кухонь. Варто відзначити камерність залу ресторану, стильний інтер’єр, краєвид на Дніпро, а також наявність лаунж-зони — це відкриває прекрасні можливості для проведення романтичних побачень. Поруч з готелем простора територія з м’яким газоном та затінком від зелених крон дерев, де комфортно розміщуються від 15 до 300 гостей, також галявина чудово підійде для виїзної церемонії.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Обухівське шосе, 50
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: бурата з баклажаном та хрусткою фокачею – 415 грн, восьминіг з молодою картоплею і томатами кімчі – 805 грн, тако-салат з пряною куркою і бобами едамаме – 375 грн, равіолі з креветками та сиром рикота – 398 грн, м’ясна піца з печеним перцем – 375 грн.
Деталі: заміський ресторан, європейські страви, азійське меню, raw bar, страви з печі, стейки, басейни, підходить для банкетів, дитяче меню, винна карта, коктейлі, парковка.
Заміський ресторан Harvest знаходиться поруч з Києвом в Козині. Це комплекс, який складається з ресторану, зони приватних басейнів, івент-тераси, дитячої ігрової зони та фонтану. Команда Harvest організує свято будь-якого формату та масштабу: день народження, весілля, дитяче свято або корпоративну вечірку. Банкетний менеджер допоможе обрати дату, меню та подачу страв. Ви можете обрати локацію згідно концепції свята та кількості гостей. Основний зал ресторану розрахований на 400 посадкових місць для банкету і 600 місць для фуршету. Також можна обрати івент-терасу – це альтанка з окремим входом, яка може розмістити 150 гостей для банкету та 300 персон для фуршету. Біля неї є на вибір дві зони для вашої незабутньої церемонії, а також окрема зона для welcome drink. Також ресторан має 4 малі та 2 великі окремі альтанки на 12 та 20 гостей з приватними басейнами, які завжди підігріваються для вашого комфорту. Вони чудово підійдуть для сімейного відпочинку або відпочинку в колі друзів. При замовленні банкету у вересні ресторан дарує святковий торт «Медовик» від шефа. По буднях можна замовити банкет зі своїм алкоголем з послугою cork fee. Резерв столу та деталі за номером +380994967777.
Ресторан «Тераса» (Бутік-готель «Воздвиженський»)
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Воздвиженська, 60а, б.
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: сашимі з тунця зі свіжим огірком та стружкою з копченого тунця-боніто, з огірковим песто та соусом шисо – 285 грн, м’ясна дошка українських делікатесіів – 699 грн, салат з копченим яловичим язиком, артишоком і соусом тонато – 395 грн, ніжні равіолі з пікоріно, печеною картоплею та мятою – 215 грн.
Деталі: класичний ресторан європейської кухні, авторські страви від шефа, українське меню, вина побокально, дитяче меню, банкетне меню, сад і панорамна тераса на даху, сніданки, внутрішній дворик, резерв столів.
Ресторан «Тераса» в бутик-готелі «Водзвиженський» розташований на мальовничій алеї біля Андріївського узвозу. У ресторану є власний сад, у літній сезон — улюблене місце відпочинку гсоетй готелю. Садовий схил із затишними терасами облаштовано на місці старовинних аптекарських садів XVIII століття. Смакуючи вишуканими стравами, тут можна насолоджуватися мальовничими зеленими краєвидами і тишею. Бутік-готель «Воздвиженський» має 8 локацій, кожна з яких може бути використана як окремо, так і спільно з іншими. Церемонія одруження, весільний банкет на 10-80 чоловік, камерне весілля, фото-сесія, ранок нареченої – можна реалізувати будь-який формат свята.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Оболонський проспект, 2Т
Бюджет: ₴₴.
Страви: паштет з яловичого язика з карамелізованою цибулею – 190 грн, соте з морепродуктів у вершковому соусі – 380 грн, салат з прошуто, карамелізованою грушею та сиром дор-блю – 285 грн, медальйони з телятини та журавлиним соусом – 295 грн.
Деталі: ресторан-клуб, знаходиться на Оболоні, кілька зал, концептуальний інтер’єр, затишний парк навколо ресторану, співпраця з фермерами, власне виробництво, дитяча кімната, VIP зал для особливих випадків, страви європейської кухні, страви на грилі, кальяни, резерв столів.
Ресторан Park Land знаходиться на Оболоні поруч із Йорданським озером. Інтер’єр ресторану виконаний в стилі модерн з додаванням східних елементів. Прямо перед рестораном озеро, багато зелені та приємні краєвиди. В ресторанні функціонує дві зали для комфортного розміщення гостей. Також у ресторані Park Land є всесезонна світла тераса (до 45 гостей) з великим панорамним вікнам, яку часто обирають для святкування весілля, дня народження або корпоративу.
Головна фото: Harvest
Фото: Facebook KIDEV, «ПРАГА», Bakkara, Harvest, Бутік-готель «Воздвиженський», Park Land.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi