пошук
Наталія Парапан
Автор
пошук
Наталія Парапан
Автор
Де: вул. Центральна, 186, Нижні Сади, Осокорки, Київ
Працює щодня з 8:00 до 22:00.
Farm Table відкрили в заміському комплексі SEVEN LAKES. Простір створили YOD Group, команада: Володимир Непийвода, Марк Горлушко, Олександр Кравчук, Дмитро Дудченко. Ресторан про гастрономію, архітектуру та локальність. Філософія сезонності, чесності продуктів, повазі до природи.
В ресторані два зали: головний на 124 гостя + банкетний на 88 гостей. Локація максимально функціональна, з використанням натуральних матеріалів. Інтер’єр навколо ідеї спокою, простору, природного світла. Великі вітражні вікна, краєвид на озеро і зелені зони. Посеред зали стоять сосни в кадках. Багато дерева, природніх тканин в декорі, бежеві тони, керамічні вази з засушеними квітами та травами, все підкреслює зв’язок з природою.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Кухнею керує шеф Юрій Ткаченко. Меню з акцентом на локальні продукти, регіональні смаки, сучасні техніки приготування. Команда закладу працює, щоб зробити досвід гостей максимально комфортним і точним.
Меню поділене на кілька розділів: сніданки (до 12:00), хліб власної випічки, холодні та гарячі закуски, салати, перші страви, основні м’ясні та рибні страви, позиції з мангалу, гарніри, десерти, морозиво та дитяче меню. Риба з власного озера.
Серед страв: запечена кольрабі з яловичими хвостами та бринзою, котлета з дикого кабана з карпатським трюфелем, каре ягняти з пастернаком і пюре з баклажана, осетрина з лисичками у вершках, приготовлена в таджині, філе судака з буряковим пюре та хроном.
У меню також: хлібний кошик власної випічки з трьома видами масла (фундучним, з анчоусами та з паприкою).
Farm Table створено як простір, де смаки стають історіями, а кожна страва є частиною ідеї зв’язку між природою, людиною та часом.
Фото: Farm Table
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi