Нові заклади Києва: 10 локацій, що відкрились у січні 2025 - PostEat

пошук

Нові заклади Києва: 10 локацій, що відкрились у січні 2025
31-01-2025 0 4313


Про нові січневі ресторани та кафе Києва 2025 розповідає редакція PostEat. Перший місяць року поповнив гастрономічну карту столиці на десяток закладів різних форматів: ресторан морозива з повноцінним меню на Арсенальній, інстаграмна кафе-кондитерська на Бесарабці, bar&shop у ЦУМі, бар-театр на Великій Васильківській і не тільки в нашій щомісячній добірці.

Gelarty restaurant & gelateria | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Князів Острозьких, 8В

Години роботи: пн — пт з 09:00 до 22:00, сб — нд з 10:00 до 22:00

Дещо з меню: тартар з лосося з морозивом з лимона та базиліку — 435 грн, гарбузовий крем-суп з морозивом з горгонзоли — 150 грн, ризото з грибами та морозивом з трюфеля — 350 грн.

Деталі: Неподалік станції метро «Арсенальна» відкрився Gelarty restaurant & gelateria – заклад найбільшого українського виробника крафтового морозива Massimo Gelarty. Принципи виробництва Gelarty – виключно натуральні інгредієнти, жодних синтетичних ароматизаторів, барвників та емульгаторів. Наразі це єдиний в Україні ресторан морозива, де готують повноцінне меню, всі страви якого – закуски, салати, супи, пасти, м’ясо, риба, – сервірують з гастрономічним морозивом. Gelarty restaurant & gelateria – єдиний ресторан, в коктейльній карті якого є ціла колекція алкогольних коктейлів, для приготування яких використовується морозиво, – коктейлі gelarty style.

KREMÓVA | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Басейна, 1/2 (біля Бессарабського ринку)

Години роботи: 09:00-21:00

Дещо з меню: торт Наполеон «Крем-брюле» — 275 грн, десерт Luf-luf — 135 грн, сендвіч із ростбіфом — 370 грн, сирники із соусом «Крем-брюле» — 345 грн.

Деталі: Нещодавно у самому серці Києва відчинилася кафе-кондитерська KREMÓVA, створена з любові до солодкого мистецтва. Все починалося з виробництва, заснованого мамою та донькою, а тепер це простір, де витончені смаки поєднуються з естетикою. Меню вже улюблених киянами десертів доповнюють сніданки all day – збалансовані, легкі, з продуманими поєднаннями смаків і довершені естетичною подачею.

KYI | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Хрещатик, 38 (ЦУМ, 6-й поверх)

Години роботи: щодня 10:00-22:00

Дещо з меню: коктейль KYIV Sour на крані або в банці — 220 грн, келих KYI горілки — 66 грн, курячий паштет, яблучний мармелад, хліб — 130 грн, молодий каштановий сир з трюфелем — 150 грн.

Деталі: У ЦУМі відкривається новий заклад у форматі bar&shop — KYI. Це проєкт Артема Скапенка (LoggerHead, HRAM, MAD Bar’s House, медіа про барну культуру BAROUT) і Наталі Макарчук, а ще — перший заклад майбутньої мережі. Барну карту розробив бартендер LoggerHead Іван Носко, меню їжі — Артем Кабулахін, переможець IV сезону “Мастер Шеф. Професіонали”. KYI BAR&SHOP знаходиться на шостому поверсі ЦУМу. Його історія почалась зі створення KYI горілки, присвяченої місту — і врешті переросла у бар з київським корінням. В меню — RTD-коктейлі (ready to drink), зокрема, на основі коктейльної горілки KYI, пиво та міцний алкоголь. Премікси готують щодня, тож коктейлі завжди свіжі, охолоджені та збалансовані. 

Ґодо | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Велика Васильківська, 33

Години роботи: 11:00-22:30

Дещо з меню: сендвіч з лососем — 390 грн, тарілка витриманих сирів — 380 грн, крокет з креветкою — 320 грн, тар-тар з тунця — 460 грн, паніпурі кав’яр — 690 грн.

Деталі: Бар-театр «Ґодо» вдало поєднує атмосферу стильного бару та театрального майданчика, пропонуючи гостям різноманітні мистецькі заходи та приємні гастрономічні враження. Заклад має два рівні: на першому поверсі знаходиться барна зона, а на мінус першому — сцена для театральних вистав, концертів, лекцій та майстер-класів. 

Кухнею керує шеф Гліб Клименко, відомий своєю роботою у First Line Group, а за авторські коктейлі відповідає шеф-барменка Юлія Терлецька, бренд-амбасадорка Nemiroff.

EPISODE Gastrobar | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Предславинська, 53 (ЖК «Французький Квартал 2»)

Години роботи: щодня 09:00-22:00

Дещо з меню: філе міньйон з трюфельним пюре — 650 грн, лосось з шафрановим рисом та соусом карі — 590 грн, качина грудка з кремовим бататом — 425  грн, гречаний боул з креветкою — 375 грн.

Деталі: Ресторан EPISODE Gastrobar відкрив нову локацію для гостей на Печерську. Заклад пропонує авторську кухню, оригінальне барне меню, комплексні обіди по будням, а також регулярне проведення заходів. Справжньою родзинкою нової локації стала італійська піца на дровах, приготована в печі за традиційним рецептом – саме такою, як в Італії. Меню ресторану задовольнить будь-який смак: широкий вибір сніданків, які можна замовити впродовж усього дня, вишукані закуски, авторські основні страви, а також healthy меню — нутритивні страви, в яких збалансовано смак та користь.

СІКЕРА БАР | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Софіївська, 6

Години роботи: щодня з 12:00 до 22:00

Дещо з меню: сікера медова особлива — 150 грн/250 мл, сікера медова витримана — 180 грн/250 мл, равлики по-бургундськи 6/12 шт. — 120 грн/240 грн, сирна тарілка — 140 грн.

Деталі: У самому серці Києва відбулося відкриття першого в столиці “Сікера Бару”. Цей заклад пропонує відвідувачам унікальні напої на основі меду та фруктових соків, відомі як сікера, що мають давню історію та традиції. Окрім авторських напоїв, у меню представлені легкі закуски від місцевих виробників: крафтові сири, м’ясні делікатеси та запечені равлики по-бургундськи. Команда “Сікера Бару” планує розширення мережі, зокрема в перші дні лютого буде відкриття нових закладів на Подолі та поблизу станції метро «Хрещатик».

Kava & Strava | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Богдана Хмельницького, 29/2

Години роботи: щодня з 09:00 до 22:00

Деталі: У самому серці Києва відкрилось затишне кафе Kava & Strava, яке приваблює відвідувачів сніданками протягом усього дня та якісною кавою. Заклад поєднує в собі любов до кави та страв, створюючи унікальну атмосферу для гостей. Меню пропонує різноманітні сніданки, які можна замовити в будь-який час дня, а також інші страви, приготовані з якісних інгредієнтів. 

Klara bakery & cafe | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Євгена Гуцала, 3

Години роботи: пн-пт 08:00-21:00, сб-нд 08:30-21:00

Дещо з меню: голубці курячі — 175 грн, биток свинний з картопляним пюре — 175 грн, куряче стегно в імбирно-медовому соусі з гречкою — 175 грн, сирники з малиновим соусом — 140 грн.

Деталі: Ще одна «Klara bakery & cafe» відкрила свої двері в січні на Печерську. Як завжди в меню свіженькі пиріжки, гарячі напої, комплексні обіди та десерти. Окрім популярних серед містян фірмових солодких та солоних пиріжків, в меню представлена кулінарія та десерти. В кулінарії ви знайдете бефстроганов, булгур з овочами, м’ясні та рибні котлети, салати, млинці з начинками, деруни та голубці. 

МІУ́С | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Бутишів провулок, 17

Години роботи: будні 08:00-20:00, вихідні 09:00-20:00

Дещо з меню: еспресо — 60 грн, фільтр — 70 грн, капучино — 95 грн, матча-лате — 140 грн, какао — 110 грн.

Деталі: МІУ́С — нова кавʼярня, що відкрилась неподалік від готелю Салют та Парку Слави. Назва походить від річки у Донецькій області, звідки родом засновники закладу. Тут готують каву на specialty зерні, завжди мають декілька сортів звареної фільтр — кави. Вітрина заповнена найкращими київськими виробниками випічки, десертів та сендвічів. При плануванні простору в залі враховано все, щоб кожному було зручно: великий комунальний стіл для роботи, мʼякий диван для зустрічей з друзями, крісло, щоб просто сісти з чашкою кави.

Файна | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Салютна, 2

Години роботи: щодня з 08:00 до 21:00

Дещо з меню: макарон — 75 грн, еклери в асортименті — 119 грн, круасани від 99 грн, пончики — 60 грн.

Деталі: У житловому комплексі «Файна Таун» відкрилася нова кав’ярня «Файна». Заклад пропонує відвідувачам смачну каву, авторські напої, десерти та випічку. Кав’ярня створена з урахуванням потреб молодих батьків: тут є пеленальний столик та комфортні умови для відвідувачів з дітьми. Заклад також є pet-friendly, що дозволяє гостям приходити зі своїми домашніми улюбленцями. Для тих, хто працює віддалено, передбачені зручні умови для роботи за ноутбуком.

Головна фото: Daniel Nouri

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi