Новий заклад на ВДНГ - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: на ВДНГ відкрився новий формат “Настя Бургер та Глінтвейн”
12-12-2025 0 66

Автор

Новий заклад на ВДНГ“Настя Бургер та Глінтвейн” розпочав роботу біля Оранжереї. Формат побудований навколо персоніфікованої концепції, де команда веде комунікацію від імені героїні Насті, на честь якої названо точку.

Заклад працює з п’ятниці 16:00 -21:00 по суботу і неділю з 12:00-21:00.

Кухня та меню:

Основна пропозиція: бургери, страви BBQ — курка, свинина, лосось та креветка, також гарячі напої, приготовані на відкритому вогні, на мангалі.

У меню є кілька видів фірмових глінтвейнів, включно з класичним і додатковими смаками. Для дітей та й для дорослих пропонують різдвяне какао та класичний какао, один з них з попкорном і зефіром. А такод чаї та різні види кави та кавових напоїв. Десерти: тірамісу та брауні. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Унікальні особливості 

На локації доступна ватра, пледи та місце, де гості можуть погрітися й посмажити зефірки. Концепція позиціюється як точка для коротких зимових візитів і теплих напоїв на відкритому повітрі.

Усі публічні комунікації заклад веде від першої — героїні Насті. У представленні та дописах закладу розповідає, що “любить смачно їсти й пити” і “запрошує в гості на ВДНГ”, де вона готує свій фірмовий глінтвейн та теплі страви.

“Настя Бургер та Глінтвейн” позиціює себе як точку для відпочинку взимку, з фокусом на простих гарячих стравах, відкритому вогні та доступних напоях. Заклад працює у пішій доступності від Оранжереї на території ВДНГ.

Фото: “Настя Бургер та Глінтвейн”

Читати також: 

Новий заклад. Київ: лаундж-бар KAEN відкрили на Волоській, 4

Новий заклад. Київ. Кафе-ресторан Ethos на Дніпровській набережній — новий all-day простір

Новий заклад. Київ. Ресторан Vydyh відкрився на Малій Житомирській

 

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi