Осіннє меню у ресторанах Львова: сезонні дари осені - PostEat

пошук

Осіннє меню у ресторанах Львова: сезонні дари осені
26-09-2018 0 2810


Редакція PostEat зустріла осінні холоди з гарним настроєм й відправилась шукати, де з’явилось осіннє меню у ресторанах Львова. Деякі заклади оновили меню та додали авторські страви з сезонних овочів, хтось розробив спеціальні пропозиції від шефа, тож у закладах міста з’явилось багато смачного. Тому дізнавайтесь подробиці про осіннє меню у ресторанах Львова та відправляйтесь на дегустацію.


«Цукор» / Cukor

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Братів Рогатинців, 21.

Бюджет: ₴; сніданки від 55 грн до 133 грн, десерти від 30 грн до 81 грн, салати від 79 грн до 119 грн, гамбургери від 49 грн до 127 грн.

Їжа: млинець з інжиром, камабером, ожиною, руколою та трюфельним медом – 98 грн, панкейки з інжиром, грецьким йогуртом, ожиною, малиною та кленовим соусом – 83 грн, салат з інжиром, ожиною, горгонзолою, руколою, прошутто та свіжим шпинатом – 105 грн, тост з вершковим сиром, інжиром, малиною та ожиною – 65 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.

Деталі: знаходиться у Галицькому районі Львова, multi-cuisine, 16 видів сніданків, сучасний інтер’єр, безкоштовна доставка по Львову при мінімальній сумі замовлення від 350 грн, літня тераса.

«Цукор» / Cukor підготували для гостей оригінальне осіннє інжирно-ожинове меню, сповнене яскравих смаків нового сезону. У закладі на вулиці Братів Рогатинців ви можете скуштувати ніжний млинець із ожиною, інжиром та камамбером. Тим, хто полюбляє пікантні смаки, обов’язково припаде до смаку салат з інжиром, ожиною, горгонзолою, руколою, прошутто та свіжим шпинатом. Поснідати у «Цукор» / Cukor рекомендуємо тостом з вершковим сиром, інжиром, малиною та ожиною.


Львівська майстерня шоколаду

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Сербська, 3.

Бюджет: ₴, цукерки від 9 грн — 16 грн, набори цукерок від 38 грн — 375 грн.

Їжа: десерт «Пишний шоколадно-обліпиховий торт» – 52 грн, десерт «Шоколадні залицяння» – 58 грн, десерт «Шоколадно-апельсинова рантка» – 58 грн.

Напої: обліпиховий камрат – 36 грн, пряний глінтвейн – 36 грн.

Деталі: всеукраїнська мережа шоколадних кондитерських, солодощі власного виробництва,сезонне меню, екскурсії по майстерні, майстер-класи, магазин кондитерських виробів.

З середини вересня у «Львівській майстерні шоколаду» у Місті Лева стартує нова пропозиція «Осінні вакації». Тепер гості майстерні у холодну дощову погоду можуть зігрітись запашним обліпиховим чаєм чи теплим пряним глінтвейном. Романтичне побачення на терасі під теплою ковдрою чудово доповнять такі десерти, як «Шоколадні залицяння» або «Шоколадно-апельсинова рантка». А смачний та ніжний «Пишний шоколадно-обліпиховий торт» найкраще смакуватиме недільним сімейним вечором.

 

Тлустий Гусак

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Друкарська, 9.

Бюджет: ₴₴; салати від 90 грн до 135 грн, закуски від 60 грн до 290 грн, основні страви від 54 грн до 250 грн, десерти від 62 грн до 72 грн.

Їжа: салат з баклажану та пастрамі з оленини – 130 грн, улюблена риба Короля Артура (річкова форель на грилі з овочами) – 175 грн, кнедлі з олениною з лісовим соусом – 105 грн, середньовічний бургер (бургер з дичини з картопляними дольками та соусом тартар) – 145 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.

Деталі: ресторан європейської та середньовічної кухні, концептуальний інтер’єр, страви з дичини, власна пивоварня, великий вибір вин з різних регіонів світу, банкетні пропозиції, майстер-класи, резерв столів.

«Тлустий Гусак» — концептуальній заклад середньовічної кухні у центрі міста. Інтер’єр закладу має цікаву особливість — північну частину старовинної Львівської стіни, що датується XIV-XVI століттями. Елементи декору ресторану наслідують стиль трапезних середньовіччя. Цієї осені у сімейному ресторані середньовічної кухні «Тлустий Гусак» представили оновлене меню від шеф-кухаря. У ньому гармонійно поєднались середньовічні традиції із сучасними техніками приготування. Для справжнього королівського бенкету варто замовити ароматний підкопчений бульйон з кнедликами, язик з м’ясним соусом й коренеплодами та вепрове коліно з тушеною капустою в пиві.


Vapiano Lviv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Академіка Гнатюка, 12а.

Бюджет: ₴₴; сніданки від 45 грн до 129 грн, салати від 75 грн до 185 грн, паста від 59 грн до 189 грн, піца від 89 грн до 209 грн, десерти від 25 грн до 85 грн, вино (пляшка) від 120 грн до 490 грн.

Їжа: гарбузовий суп (велика/мала порція) – 65 грн/79 грн, інсалата ді мела е каволо – 149 грн, інсалата ді зука е фіночіо – 129 грн, паста антра е ночи – 179 грн, зудлі песто тоскана – 129 грн, різотто  пампкін ді зукка –  129 грн, піца пампкін зукка – 119 грн, кава кота – 55 грн.

Напої: американо – 29 грн, чай ерл грей – 38 грн, глінтвейн – 99 грн, смузі – 35 грн.

Деталі: мережа ресторанів італійської кухні, сучасний інтер’єр у світлих тонах, відкрита кухня, ранні сніданки з 07:00 до 12:00, ланчі у будні дні з 12:00 до 15:00, паста та піца власного приготування, барне меню, сезонні пропозиції, дитяче меню, тераса, формат take away, кулінарні майстер-класи для дітей.

У ресторані італійської кухні Vapiano Lviv гостей щиро запрошують скуштувати апетитні страви з сезонного меню. Цієї осені у Vapiano Lviv пропонують відчути усе різноманіття смаку головного овоча сезону – гарбуза. Зі статерів можете обрати інсалата ді мела е каволо зі смаженими яблуками та козиним сиром або інсалата ді зука е фіночіо із запеченими кубиками гарбуза та пармезаном. На перше спробуйте ніжний гарбузовий суп, якого можна замовити маленьку або велику порцію. Також у сезонному меню ви знайдете різотто та піцу пампкін ді зукка з печеним гарбузом, пасту антра е ночи з качкою й грибами та найовочевішу страву — зудлі песто тоскана з цукіні, кедровими горішками й пармезаном. На десерт спробуйте ніжну кавову пана-коту з карамеллю та кедровими горіхами.


Корки та крихти

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Лесі Українки, 27.

Бюджет: ₴₴; сніданки — 85 грн/149 грн (діти/дорослі), салати від 98 грн до 198 грн, основні страви від 165 грн до 240 грн, паста від 113 грн до 189 грн.

Їжа: яловичий стейк в золі з коренеплодами – 230 грн, ризото з качкою, гарбузовим пюре та лисичками – 168 грн, равіолі з качкою, томатною сальсою та пармезаном – 129 грн, ризото з філе білої риби, цвітною капустою та чорним шоколадом – 149 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: винний бар, власна пекарня, безлімітні сніданки з 9:00 до 11:00, устриці, винотека, паста власного виробництва, літня тераса у європейському стилі, доставка.

На початку вересня «Корки та крихти» оновили меню, додавши до улюблених багатьма містянами та гостями міста страв цікаві новинки — особливої уваги варті яловичий стейк в золі з коренеплодами та ризото з філе білої риби, цвітною капустою та чорним шоколадом. Крім того, щодня з 9:00 до 11:00 тут можна смачно почати ранок безлімітним сніданком з келихом ігристого, білого або червоного вина.


Фото: Facebook «Цукор» / Cukor, Львівська майстерня шоколаду, Тлустий Гусак, Vapiano Lviv, Корки та крихти

Читайте также:

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi