пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Ребра в закладах Києва шукала редакція PostEat. Страви з соковитого м’яса на кістці, приготованого на вогні, люблять у різних куточках світу. Для київських поціновувачів м’яса на кістці столичні ресторани приготували великий вибір ребер — яловичих та свинячих, маринованих у спеціях та копчених. Ми дізналися, де шукати смачні ребра в закладах Києва і розповідаємо в новому огляді.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська, 13/1
Бюджет: ₴₴. Салати (115–198 грн), до пива та стартери (80–255 грн), ребра (279 – 490 грн), страви для компаній (395–1250 грн).
Дегустаційні сети січня: «BBQ PORK RIBS» – 249 грн, «BBQ VEAL RIBS» – 249 грн, «1 KG BURGERS & FRIES» – 379 грн, «MUSSELS SET» – 329 грн, «1 KG HOT CHICKEN» – 389 грн, «SAUSAGES SET» – 429 грн, «1 KG BBQ RIBS» – 679 грн, «1 KG BIG BBQ» – 699 грн.
Пиво: Pilsner – 49 грн/0,3 л, Zhiguli – 49 грн/0,3 л, Golden Ale – 65 грн/0,4 л, Porter – 65 грн/0,4 л, дегустаційний набір (10 видів пива по 0,2 л) – 330грн.
Деталі: м’ясний ресторан з акцентом на ребрах та крафтовому пиві з власної броварні «Чумаков». Щомісяця тут збираються гурмани та любителі хмільного на вечори фудпейрінгу. Щовікенду влаштовують реберний безліміт за 230 гривень, з 12:00 до 18:00. В робочі дні з 12:00 до 16:00 — готують смачні ділові обіди. Оригінальний інтер’єр ресторану створює ідельну атмосферу для теплих зустрічей, ділового обіду, дружнього застілля або вечері під довгі розмови.
REBER BAR — фірмові страви закладу — це ребра. Їх в меню декілька позицій. Утім вибір страв може задовольнити не тільки любителів такої поживної їжі. З напоїв акцент в REBER BAE зроблений на пиві. Січень у REBER BAR оголошено місяцем похмілля, дегустацій та подій — з цієї нагоди в закладі підготували дегустаційне меню з восьми сетів.
До кожного сету у подарунок — «CRAFT SET» (2 келихи крафтового пива від закладу). Збирайтесь компанією друзів та резервуйте стіл за телефоном: +380989093043.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Андріївський узвіз, 2
Бюджет: ₴₴. Ребра на вогні (169 грн/400 г), до ребер (28–96 грн), страви на вогні (154–298 грн), зупи (42–62 грн).
Страви: ребра на вогні – 169 грн/400 г.
Напої: «Правдиве пиво Львова» розливне – 72 грн/0,5 л, компот – 84 грн/1 л, фреш апельсиновий – 68 грн.
Деталі: м’ясний ресторан, знаходиться на Подолі, три поверхи, стильний концептуальний інтер’єр, трави на відкритому вогні, театральна подача страв, відкрита кухня, вина, міцний алкоголь, львівське крафтове пиво.
«Rebernia / Реберня» — м’ясний заклад львівської ресторанної мережі !FEST («Криївка», Театр пива «ПРАВДA», «Дуже висока кухня», «Дім Легенд»). Ресторація розмістилась на трьох поверхах старовинної будівлі в історичній частині міста. Основною стравою в меню ресторану є реберця, які готують на відкритому мангалі. Також на вогні готують скумбрію та яловичий антрекот. До ребер можна замовити овочі гриль, мариновану бринзу, салат із капусти та картоплю на грилі з беконом і яйцем.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: пр-т. Героїв Сталінграда, 24а
Бюджет: ₴₴. Стартери (50–750 грн), основні страви (97–330 грн), десерти (85 грн).
Страви: BBQ Pork Ribs (копчені свинячі реберця в соусі BBQ) – 250 грн, BBQ Pork Ribs XXL (велика касета фірмових свинячих реберець в соусі BBQ) – 97 грн/100 г, Stewed Beef Rib (мариновані, копчені і томлені яловичі ребра) – 280 грн.
Напої: пиво Blanche De Bruxelles – 125 грн/0,5 л, Ukrainian Dark Beer – 85 грн/0,5 л, Ferdinand Tmavy Lezak – 95 грн/0,5 л.
Деталі: позиціонує себе як невеликий пивний бар із справжнім американським BBQ, великий вибір страв з м’яса, представлено 6 сортів пива: німецьке, чеське та українське; трансляція спортивних подій.
«В РЕБРО» — пивний бар на Оболоні з американським BBQ. В меню закладу представлений великий вибір страв із м’яса, зокрема два види ребер — фірмові свинячі копчені реберця, які можна замовити в стандартному розмірі або в форматі XXL на вагу. А також яловичі ребра, які попередньо маринують та томлять до максимальної м’якості. До ребер можна замовити картоплю фрі, солодку кукурудзу з маслом, запечену картоплю, овочі гриль та ледь підсмажені солодку кукурудзу і зелену броколі.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: пр-т Героїв Сталінграду, 4, корп. 9; вул. Борисоглібська, 8/13.
Бюджет: ₴₴. Салати (119–189 грн), основні страви (147–289 грн), десерти (83–109 грн).
Страви: великі свинячі ребра зі смаженою картоплею та соусом (300/500 г) – 375/699 грн.
Напої: коктейль «Жовтень на Подолі» – 135 грн, тархун – 33 грн, лавандовий лимонад – 47 грн.
Деталі: гастробар, авторські рецепти котлет по-київськи, сезонне меню, страви з локальних продуктів, доставка, сніданки цілий день, авторська коктейльна карта; дитяча кімната, резерв столів, формат take away, dogs friendly.
Rebra & Kotlety — мережа київських стрітфуд-закладів, яка спеціалізується на стравах з ребер. Фішка закладу у варіаціях на тему котлети по-київськи з різними начинками, яку можна взяти з собою в якості перекусу. У закладі готують велику порцію свинячих ребер, які подають з малосольним огірком, зеленою цибулею, часником, чіпсами з лаваша та темного хліба, смальцем із зеленню та часником, крем-сиром, аджикою, баклажановим соте. В якості додатків до картоплі можна замовити лисички, бекон або яйце.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: б-р Тараса Шевченка, 2
Бюджет: ₴₴. Закуски (89–249 грн), супи (98 грн), основні страви (159–349 грн).
Страви: ребра пікантні – 189 грн.
Напої: пиво «Микулинецьке бланш» – 49 грн/0,5 л, сидр яблучний – 45 грн/0,5 л, пиво «Микулинецьке медове» – 49 грн/0,5 л, узвар – 37 грн.
Деталі: м’ясний ресторан, знаходиться в центрі міста, колоритний інтер’єр, велика площа розсадки гостей, авторські рецепти, «Микулинецьке» пиво, резерв столів.
«Кузня ребра та пива» — м’ясний ресторан у центрі Києва із сучасним інтер’єром, у якому вдало поєднуються натуральне дерево, метал та панно, що збережене з минулого століття. Завдяки великій площі, в ресторані одночасно можуть розміститись до 200 гостей. Основна страва меню — пікантні свині реберця, до яких можна замовити тушковану капусту, картоплю по-селянськи, овочі гриль та картопляні діпи.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: пр-т Павла Тичини, 2
Бюджет: ₴₴. Закуски (59–295 грн), салати (99–275 грн), основні страви (135–295 грн).
Страви: ребра свинячі – 65 грн/100 г.
Напої: Ruby Porto – 150 грн, White Russian – 120 грн, медовуха – 50 грн/50 мл, лимонад тархун – 60 грн.
Деталі: позиціонує себе як «найбільша м’ясна локація столиці», акцент на ребрах і стравах на відкритому вогні, авторські рецепти закусок і салатів, comfort food, фермерські продукти, страви з сезонними продуктами, фірмові настоянки.
«Львівська реберня» — м’ясна ресторація з фірмовими реберцями на Березняках. Концепція закладу заснована на філософії comfort food — гість відчуває щиру гостинність та смакує ситними стравами зі знайомими смаками. У меню закладу представлені страви з м’яса, птиці та риби, хліб з власної пекарні ресторану та випічка з тандира, закуски та салати з фермерських овочів та десерти. Фірмова страва — свинячі реберця, до яких можна замовити кукурудзу гриль, картоплю на вогні з салом, смажену або парову броколі та овочі гриль.
Фото: Facebook Reber bar, Rebernia / Реберня, В РЕБРО, Rebra & Kotlety, Кузня ребра та пива, Львівська Реберня
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi