пошук
Юлия Зверькова
Автор
пошук
Юлия Зверькова
Автор
Страви з мідіями у столиці шукала редакція PostEat. Цікаво, що у Японії мідії є символом кохання, тому без цієї страви не обходиться жодне весілля. Раніше ми вже писали про користь мідій у наших матеріалах. Сьогодні ж розповімо де шукати мідії та страви з ними в ресторанах Києва.
Ми обрали заклади з різноманітною кухнею, вони також відрізняються за ціновим діапазоном. Однак, до кожного з них варто завітати, щоб скуштувати страви з мідіями.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: пр-т Павла Тичини, 1в
Бюджет: ₴₴. Неаполітанська піца (115–289 грн), суп (109–197 грн), домашня паста (119–289 грн), десерти (25–98 грн).
Страви: «Маринара з мідіями» — 164 грн, пепата з мідій – 300 грн.
Напої: Daniele Saccoletto IL Cornalasca 2014 – 85 грн/125 мл, Feudo Monaci Fiano – 70 грн/125 мл, L’Acino Giramondo 2016 – 610 грн/750 мл.
Деталі: проект команди «Сільпо», сніданки з 09:00 до 11:00 по буднях, неаполітанська піца, паста власного приготування, піч на дровах, дитячі розвиваючі майстер-класи по вихідних, сork fee, аперитиви з бренд-шефом ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорту «Сільпо», унікальна винна карта, панорамні вікна, меню ресторану разом із Марко Черветті розробляв всесвітньо відомий піцайоло – Енцо Кочча, засновник піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Мішлен.
POSITANO – це стильний італійський ресторан на Русанівці. У закладі подають неаполітанську піцу, пасту, а винна карта радує натуральними винами. Скуштуйте тут пепату з мідій. У складі страви: мідії у мушлях у поєднанні зі спеціями та соусом із томатів пелаті з білим вином. Або скуштуйте піцу «Маринара з мідіями».
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: просп. Валерія Лобановського, 6а
Бюджет: ₴₴. Салати (137–179 грн), основні страви з м’яса (87–289 грн), десерти (39–129 грн).
Страви: соте з морепродуктів в винному соусі – 398 грн.
Напої: еспресо – 35 грн, лимонад обліпиха-апельсин – 79 грн, грейпфрутовий сік – 75 грн.
Деталі: ресторан балканської кухні, знаходиться біля Севастопольської площі, два поверхи, 3 зали, дизайнерський інтер’єр з національними акцентами балканських країн, автентичні страви, барна стійка, великий вибір вина, національні балканські алкогольні напої, класичні коктейлі, вина побокально, музичні вечори, тематичні святкування, дитяча кімната, можливість проведення банкетів, резерв столів.
Ресторан Balkan’Sky уособлює національну тематику Балкан. Любителям мідій запропонують соте з морепродуктів в винному соусі. У складі страви – креветки, кальмари та мідіїв мушлях. Страва подається із хрустким хлібом.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: пр-т Героїв Сталінграда, 4а.
Бюджет: ₴₴₴. Супи (69-260 грн), страви з м’яса та птиці (165-385 грн), десерти (75-175 грн).
Страви: мідії у вершковому/ томатному соусі – 298 грн.
Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.
Деталі: ресторан сучасної італійської кухні, розташований на Оболоні, стильний інтер’єр, кілька зал, велика кількість місць для гостей, традиційна тосканська піца, крудо-бар, страви у хоспері, велика винна карта, дві винні кімнати, послуги професійного сомельє, літня тераса, резерв столів.
Corvina – це ресторан сучасної італійської кухні на Оболоні. У меню закладу на вас чекають традиційна тонка тосканская піца з делікатесами, різноманітні пасти, салати, класичні італійські та авторські десерти. Варто скуштувати і мідії у вершковому чи томатному соусі.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: провулок Тараса Шевченко, 8Б
Бюджет: ₴₴. Закуски (64–135 грн), сендвічі (65–85 грн).
Страви: півкіло мідій – 135 грн.
Напої: айвове вино – 40 грн, гранатове вино – 40 грн, суничне вино – 40 грн.
Деталі: винний бар, знаходиться в центрі міста, мережа закладів, стильний інтер’єр, фруктове вино у склянках, закуски, take away.
Port Wine Bar відкрився в столиці у вересні 2019 року. У закладі можна забронювати стіл через спеціального бота. Перекусити в Port. WineBar можна сендвічами, сирними кульками і пастою. Любителі мідій можуть замовити у закладі «півкіло мідій» до айвового чи гранатового вина.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: пр. Героїв Сталінграда, 6, корп. 4.
Бюджет: ₴₴₴. Салати (95–219 грн), основні страви (179–389 грн), десерти (79–155 грн).
Страви: мідії у томатному соусі – 294 грн, ризото з креветками та мідіями – 229 грн.
Напої: капучино – 47 грн, грушево-ванільний домашній чай – 65 грн, домашній чай «Чебрець з яблуком» — 65 грн.
Деталі: італійська кухня, сучасний інтер’єр, італійська паста, страви з суперфудами, винна карта, міцний алкоголь, сніданки, дитяче меню, ігрова кімната з живим куточком, сезонні новинки в меню, жива музика, відкрита тераса, паркінг, програма лояльності.
We.Restaurant – це затишний ресторан італійської кухні з сучасним інтер’єром. Тут ви можете спробувати ризото з креветками та мідіями, а доповнити страву однією з брускет. Також радимо скуштувати мідії у томатному соусі.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Сікорського, 1а, Дніпровська набережна, 26ж.
Бюджет: ₴₴. Салати (110–169 грн), сніданки (50–125 грн), основні страви та гриль (130–440 грн).
Страви: мідії, запечені з вершковим соусом та сиром пармезан – 205 грн.
Напої: ягідний лимонад – 80 грн, еспресо – 32 грн, чай – 40 грн, американо – 32 грн.
Деталі: мережа міських кафе з простою і зрозумілою їжею, італійська кухня, затишний інтер’єр, сніданки з 11:00 до 13:00, бізнес-ланчі по буднях з 12:00 до 16:00 (130 грн), винна карта, хоспер-страви, kids friendly, дитяча кімната, банкетні пропозиції, резерв столів.
Very Well Cafe – це затишні заклади для всієї родини. Тут гості смакують пастою, стравами на грилі, замовляють піцу та десерти. Якщо душа бажає мідій, скуштуйте мідії, запечені з вершковим соусом та сиром пармезан, а доповнить страву улюблене вино.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi