Тунець для кожного з нас: які закуски, салати та основні страви з цією рибою можна знайти в Києві? - PostEat

пошук

Тунець для кожного з нас: які закуски, салати та основні страви з цією рибою можна знайти в Києві?
30-08-2019 0 2982


Закуски, салати та основні страви з тунця у закладах Києва шукала редакція PostEat. Цікаві факти про рибу (в тому числі й тунець) ми детально розповідали вам тут. Цікаво, що тунець називають «морською телятиною» за м’якоть рожевого і червоного кольору і особливий ніжний смак, який багатьом кухарям нагадує яловичину. М’ясо тунця містить безліч вітамінів, жирні кислоти і фосфор. З тунця можна приготувати дуже багато різних страв – цю рибу запікають, смажать, подають в сирому вигляді (сашимі або севіче). Де шукати закуски, салати та основні страви з тунця у закладах Києва, читайте у нашому матеріалі.

Queen

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 25

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски та салати (210–1560 грн), риба та морепродукти (390–1720 грн), стейки з дров’яної печі (530–620 грн/100 г), морепродукти (185–2100 грн/100 г).

Страви: салат з тунцем татакі – 480 грн, тартар з тунця з чорною ікрою – 680 грн, тунець татакі з гуакамоле і шисо трюфельним соусом – 845 грн. 

Напої: 2014 Pommard AOC (Olivier Leflaive) – 4900 грн/ 750 мл.

Деталі: багатофункціональний комплекс, знаходиться на набережній Дніпра, входить до мережі Bulldozer Group; видова тераса, dinner show, жива музика, концерти популярних артистів, десертна карта, ресторанний концерт-хол; вишуканий інтер’єр, панорамний вид на Дніпро, шеф-кухар Володимир Болібрух, шеф-сомельє Максим Ісаков, шеф-бармен Олег Якобенко; страви японської, української та авторської кухні; крудо-бар, велика винна карта з вишуканими позиціями, авторські коктейлі, кальян, парковка, резерв столів.

QUEEN – це унікальний комплекс площею понад 4200 кв. м. з видовою терасою і панорамним видом на Дніпро, представлений міжнародним ресторанним холдингом Bulldozer Group зі світовою славою, завдяки успішним проектам по всьому світу. Це ідеальне місце для відпочинку великої компанії, романтичної або сімейної вечері на березі Дніпра. В меню ви знайдете страви авторської, японської та української кухні. Шеф-кухар ресторану Володимир Болібрух радить не оминути увагою страви з тунця і скуштувати салат з тунцем татакі, тартар з тунця з чорною ікрою в поєднанні з авокадо, лаймовим фрешем і трюфельною олією або тунець татакі з гуакамоле і шисо трюфельним соусом. Шеф-сомельє Максим Ісаков, каже, що витончені та смачні страви варто поєднувати з цікавими винами. Так, до салату з тунця рекомендує обрати вино вишневого кольору Pommard AOC (Olivier Leflaive) 2014 року. Аромат вина наповнений тонами червоних і чорних фруктів, виразними пряними і квітковими нотами. Вино має вишуканий, елегантний, добре структурований і збалансований смак з хорошою глибиною і концентрацією, яскравими танінами і нотами стиглих фруктів. Це вино підкреслить смак страви та розкриє для вас нові гастрономічні грані!

Catch Seafood Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 12.

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (125—485 грн), основні страви (265—998 грн), десерти (215—298 грн).

Страви: (меню з тунця Blue Fin) карпачо з тунця з літнім трюфелем, маринованим буряком та кремом з сиру шеврет – 645 грн, тартар з тунця та хумусом з молодої моркви – 658 грн, роли з тунця з кремом маскарпоне та трюфельною пастою – 1520 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо в закладі.

Деталі: ресторан мережі La Famiglia, акцент на рибі і морепродуктах, комунальний стіл, кілька видів устриць, страви на грилі, винна карта, бар шампанського, паркінг, формат take away, kids friendly.

Catch Seafood Restaurant запрошує гостей скуштувати вишукані страви в меню з тунця Blue Fin. До обраних страв замовте й вино – у закладі подають більш ніж 200 видів білого вина та 130 видів шампанського! А якщо захочеться морських делікатесів, обирайте страви з краба чи лобстера, або спробуйте устриці.

Рибаlove

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Воздвиженська, 21-23.

Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (89–689 грн), страви з морепродуктів і риби (198–598 грн), лобстери і краби (489–3999 грн).

Страви: тунець зі шпинатом та фенхелем – 268 грн.

Напої: Bombay Tonic – 89 грн, Bacardi Cola – 89 грн, Jim Beam Sour – 79 грн.

Деталі: рибний ресторан з європейською кухнею, великий вибір риби і морепродуктів, каскадні акваріуми з крабами і лобстерами, панорамні вікна і живі рослини в інтер’єрі, сork fee, kids friendly, pets friendly.

В ресторані Рибаlove на воздвиженці на вас чекають страви з крабами та лобстерами, а також з морепродуктами та рибою. Спробуйте у закладі тунець зі шпинатом та фенхелем, та поєднайте його із білим вином (наприклад, французьким Chablis, Domaine Du Colombier чи іспанським Albarino de Fefinanes). Якщо ви прийшли до закладу великою компанією, варто замовити великого королівського краба на всіх! Ви самі зможете обрати краба з акваріума, а також вибрати спосіб його приготування.

«Риба у Вогні»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Петра Сагайдачного, 23а

Бюджет: ₴₴. «Вилов дня» (143–858 грн), салати (98–346 грн), десерти (65–154 грн).

Страви: салат з тунцем і авокадо – 338 грн, тунець сицилійський з рибної вітрини – 371 грн.

Напої: Soave, Zonin – 100/ 500 грн, Luiza, Kabai – 1300 грн, Sperss, Gaja – 9000 грн, Plumbago, Planeta – 220/ 1100 грн.

Деталі: рибний ресторан на старому Подолі. В центрі зали – вітрина зі свіжою рибою, звідки гості можуть обрати рибу на свій смак. Рибу запікають в дров’яній печі в присутності гостей. Страви на компанію, резерв столів, винна карта.

«Риба у Вогні» — це колоритний одеський рибний ресторан, що розмістився на старому Подолі. У закладі в кращих одеських традиціях подають смачну рибку та морепродукти, а також радують гостей спеціальними пропозиціями. Так, наприклад, у кожну другу п’ятницю місяця у закладі оголошують День тунця. Гості можуть скуштувати тунець зі знижкою 20% від вартості ваги! Нагадаємо, що ви можете обрати рибу з вітрини і придбати її додому, або ж її приготують для вас у ресторані.

F-cafe Марокана

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бул. Лесі Українки, 24.

Бюджет: ₴₴. Закуски (145-295 грн ), основні страви (225-495 грн), десерти (65-235 грн). 

Страви: карпачо з тунця з марокканською олією та томатним хлібом – 325 грн, тартар з тунця з ікрою щуки під соусом юзу – 295 грн, «Нісуаз» з тунцем – 295 грн, суші-бургер з тунцем – 325 грн, сашимі з тунця – 215 грн, роли без рису (тунець, гребінець, лосось, огірок, крем-сир в норі водоростях/ лосось, тунець, гребінець і авокадо в дайконі/ вугор, креветка, тунець і сир філадельфія у слайсах огірка) – 345/ 355/ 425 грн. 

Напої: Needless Tini – 195 грн, Drambuie Sour – 195 грн, Libber Club – 195 грн, Pear Breeze – 195 грн.

Деталі: міське кафе мережі ресторанів Carte Blanche, знаходиться в центрі Києва, сніданки цілий день, VIP-зал, літня тераса, коктейль-бар, резерв столів, страви для вегетаріанців, формат take away, кальян, барна карта, вечірки і dj-сети.

F-cafe Марокана – стильний оновлений заклад на бульварі Лесі Українки, що вже багато років приваблює поціновувачів марокканської кухні. Тут можна не лише смачно поїсти, а й відпочити з великою компанією друзів на запальній party чи влаштувати романтичну вечерю з коханою людиною. Сидячи за столиком на одному з двох поверхів закладу, замовляйте вишукані салати та закуски з тунцем, або обирайте суші, роли чи сашимі з улюбленою рибою. Якщо класична версія карпачо з телятиною не збуджує ваш апетит, зупиніть вибір на тунці. Тонкі, ніжні шматочки риби доповнені ароматною марокканською олією та хрустким томатним хлібом – тандем, від якого не можно відірватися! 

Fujiwara Yoshi

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Солом’янська, 15а, вул. Драгомирова, 11.

Бюджет: ₴₴₴. Роли (65–625 грн), сашимі (245–1550 грн), десерти (95–195 грн).

Страви: Сашимі «Аками» — 620 грн, сашимі «О-торо» — 790 грн, суші «Торо» — 185 грн, рол «Аками маки» — 215 грн, «Хон Магуро Рору» — 375 грн, «Хон Магуро Тартар» — 595 грн, «Хон Магуро Стэки» — 890 грн.

Напої: уточнюйте безпосередньо у закладі.

Деталі: шеф Йошихіро Фудзівара, авторська японська кухня, окремий VIP-зал, поставки унікальної риби, морепродуктів і оригінальних японських інгредієнтів до закладу, тунець-меню, акваріум з живими крабами, лобстерами, лангустами і устрицями, меню від шефа, регулярні заходи, доставка, унікальна особливість закладу — «Дні тунця», коли рибу обробляє особисто шеф Фудзівара Йошихіро; поставки делікатесних видів охолодженого дикого і фермерського тунця.

У ресторанів авторської японської кухні Fujiwara Yoshi є унікальна особливість — «Дні тунця», коли рибу обробляє особисто шеф Фудзівара Йошихіро методом «го-май оросі», для якого необхідно мати спеціальні навички і дотримуватися суворої технології. Потім гостей частують вишуканими японськими стравами з тунця зі спеціального Tuna menu. Анонси «Днів тунця» ви знайдете на сторінці закладів у фейсбуці.

Головна фотографія (колаж): QueenF-cafe МароканаCatch Seafood Restaurant

Фото: Facebook Queen Kyiv, Catch Seafood Restaurant, Рибаlove, Рыба в огне Киев, F-cafe Марокана, Fujiwara Yoshi

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi