Вареники з сезонними начинками в Києві: неперевершений смак традиційної української страви - PostEat

пошук

Вареники з сезонними начинками в Києві: неперевершений смак традиційної української страви
25-06-2024 0 2281


Вареники в Києві шукала редакція PostEat. Ця традиційна українська страва кожного сезону змінює свої звичні начинки на нові цікаві сезонні варіації від класичних до абсолютно несподіваних. Взимку хочеться смакувати ситними м’ясними варениками, восени заховати всередині вареника гарбуз чи гриби, навесні додавати до начинки якомога більше зелені, а ось влітку — максимально насолодитись яскравим ягідним смаком. Читайте далі, щоб дізнатися, де саме у Києві можна скуштувати найсмачніші сезонні вареники.

Глек | Instagram

Де: вул. Велика Житомирська, 6

Години роботи: пн-пт 09:30-22:00, сб-нд 10:30-22:00

Бюджет: салати від 290 грн, основі страви від 290 грн, десерти від 190 грн.

Дещо з меню: вареники з чорницею — 270 грн.

Деталі: «Глек» — ресторан сучасної київської кухні в історичному центрі столиці. В ресторані страви готують з продуктів, вирощених на або фермерських господарствах або виготовлених у невеликих місцевих виробників, які знаходяться поруч із містом. На вас чекають найкращі українські напої, вишукана сучасна київська кухня від шефа Андрія Северенчука, дегустації різних форматів, фудпейринг. Зараз у «Глеку» ви можете спробувати вареники з чорницею з тонкого заварного тіста, які подають з вершковим маслом та свіжою полуницею.

Царське Село | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Лаврська, 22

Години роботи: щодня 10:00-23:00

Бюджет: салати від 265 грн, основні страви від 350 грн, десерти від 155 грн.

Дещо з меню: вареники з вишнями — 265 грн, вареники з вишнею (напівфабрикат) — 270 грн / 500 г, 550 грн / 1 кг.

Деталі: Унікальний ресторан «Царське Село» на Печерських пагорбах з автентичним інтер’єром та затишною літньою терасою вражає гостей українськими стравами вже багато років поспіль. Секрет багаторічного та досконалого смаку страв в ресторані — найвища якість локальних продуктів та збереження унікальних рецептів української кухні. 

Самостійно в «Царському селі» готують все, що можна приготувати на кухні: щоранку випікають хліб та печуть різноманітні торти, роблять соління та наливки, коптять та запікають сало, готують ковбаси, варять морс та узвар, ліплять зрази та вареники. Одними з найкращих в місті в «Царському селі» готують вареники з вишнями, які подають з вишневим соусом та сметаною. Ви можете насолоджуватись солодкими варениками в прохолоді літньої тераси, взяти готову страву із собою та навіть замовити доставку заморожених вареників, щоб завжди мати смачну вечерю вдома.

Зустріч | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 1-3

Години роботи: нд-чт 09:00-22:00, пт-сб 09:00-23:00

Бюджет: салати від 185 грн, основні страви від 195 грн, десерти від 120 грн.

Дещо з меню: парові вареники з полуницею — 255 грн, вареники з вишнями та киселем — 215 грн, парові вареники з чорницею — уточнюйте вартість

Деталі: «Зустріч» — кафе навпроти Бессарабського ринку. Це новий проєкт від рестораторів Ігоря Сухомлина та Валерія Гальперіна. В меню зробили акцент на бургерах, варениках та коктейлі негроні. Бургерів готують понад 10 видів, в основі усіх вершкова булочка з маком. Зараз можна спробувати вареники із заварного тіста з вишнею на подушці з вишневого киселю та сферою зі сметани і  м’ятою, а також парові вареники з творожного тіста з начинкою із полуниці або із чорниці, які подають з відповідним джемом та свіжими ягодами.

SHO | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 18

Години роботи: щодня 10:00-23:00

Бюджет: салати від 280 грн, основні страви від 280 грн, десерти від 240 грн.

Дещо з меню: вареники з вишнею — 260 грн, вареники з полуницею — 260 грн.

Деталі: SHO — один з найбільших ресторанів української кухні в країні, відомий своїм лаконічним інтер’єром у стилістиці традиційного українського житла. Головна прикраса інтер’єру двоповерхового ресторану — метрові дизайнерські люстри. В меню закладу зібрані страви з усіх регіонів України, серед яких різноманітні вареники, зрази, риба власного копчення, страви на вогні та пиріжки. Обравши столик на літні терасі, ви можете замовити вареники з вишнями або з полуницею.

Балувана Галя | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Антоновича, 50; вул. Мечникова, 16

Години роботи: щодня 10:00-22:00

Бюджет: салати від 102 грн, основні страви від 136 грн, десерти від 114 грн.

Дещо з меню: вареники з вишнею в киселі — 160 грн, парові вареники з вишнею — 170 грн, парові вареники з полуницею — 170 грн.

Деталі: Варенична «Балувана Галя» — демократичний ресторан класичної української кухні. Сучасний інтер’єр закладу виконаний з натуральних матеріалів та оздоблений українськими традиційними орнаментами. У закладі представлений великий вибір домашніх вареників з начинками на будь-який смак, млинці, борщ та бограч, різноманітне сало, деруни, банош та голубці. Тут и можете скштувати вареники з вишнею в киселі, парові вареники з вишнею та парові вареники з полуницею.

Головна фото: Polina Tankilevitch

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi