Барна Європа: Росс Браянт, бренд-амбасадор джину "No.3", Лондон - PostEat

пошук

Барна Європа: Росс Браянт, бренд-амбасадор джину "No.3", Лондон
22-03-2021 0 1100

Яна Ковток

Автор


Росс Браянт (Ross Bryant)

30 років

Родом з Оксфорду. На даний момент живе та працює у Лондоні

Бренд-амбасадор джину «No.3» (No.3 London Dry Gin)

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Росс все своє життя присвятив барній індустрії. Розпочав як бармен, брав участь у змаганнях. Згодом отримав позицію менеджера, а після того відкрив свій власний бар. На даний момент Росс працює бренд амбасадором джину «No. 3», який цього року отримав нагороду як «Найкращий джин», «Найкращий алкогольний напій» і «Найкращий джин&тонік» за версією «The International Spirits Challenge» та «People’s Choice Drinks Awards«.

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Росс відповів на декілька запитань для PostEat: 

 

  • Перше що ти помічаєш коли заходиш в бар?
  • Атмосфера. Запах. Естетика.

 

  • Який твій улюблений коктейль на основі джину?
  • Залежить від настрою але зазвичай це: Hanky Panky, Wet Martini, Bees Knees.

 

  • Яке запитання тобі найчастіше задають, як бренд амбасадору?
  • Чому джин називається «No. 3», а не «No. 1»?

 

  • Що ти п’єш вдома, окрім джину?
  • Найчастіше вино, пиво або віскі.

 

  • Який твій улюблений барний снек?
  • Cheese toastie. З бару «The Wigmore» або «Satan’s Whiskers» в Лондоні.

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Photo: Facebook of The Wigmore

  • Який твій улюблений бар для Гінесу, мартіні і атмосфери? 
  • Гінес — «The Wigmore» ; Мартіні — «DUKES«; Атмосфера — «The Vault» або «Satan’s Whiskers / Soho».

 

  • Розкажи секрет ідеального мартіні?
  • Максимально охолоджений найкращий джин в світі («No. 3»), вермут хорошої якості і ваш улюблений гарнір.

 

  • Який твій улюблений напій, після джину?
  • Віскі. В основному скотч або бурбон.

 

  • Чого ти навчився будучи власником бару?
  • Надзвичайно приємно бути собі начальником, але водночас мені ще потрібно багато чого вчитися. Бар — це не лише про напої.

 

  • Куди ти любиш ходити у свій вихідний в Лондоні? (не бар)
  • Люблю їздити на велосипеді в Річмонд парку. Але я відносно новенький в Лондоні і ще багато чого не відкрив для себе. 

 

Інтерв’ю підготовлено та перекладено з англійської нашою подругою, блогеркою та колумнисткою Яною Ковток для PostEat.

 

 

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi