Барна Європа: про новий бар в Східному Лондоні від відомого бармена Ремі Саважа в стилі Баухауз - PostEat

пошук

Барна Європа: про новий бар в Східному Лондоні від відомого бармена Ремі Саважа в стилі Баухауз
29-03-2021 0 778

Яна Ковток

Автор


The bar called 

 

Саме так відомий бармен Ремі Саваж ( @remy_savage_ ) і його команда вирішили назвати свій новий бар в Східному Лондоні. Назва бару це фігури : жовтий трикутник, червоний квадрат і синє коло. Не слова, які їх описують, а саме фігури. На жаль, емоджі жовтого трикутника не існує, але Ремі добивається його появи від Apple.

 

Ремі і його команда уявляють, що вони піонери Баухаузу. Баухауз — це творче об’єднання архітекторів, дизайнерів та художників, яке виникло в Німеччині, в 20 столітті. Одним з найвідоміших його представників був Василь Кандинський і саме його роботами надихнувся Ремі. 

 

Об’єднання зародилося в часи дефіциту, тому  на своїх полицях матиме лише 20 пляшок, які вони обрали в сліпому дегустуванні. І з них найкращі бармени світу створюватимуть різноманіття коктейлів. Чому найкращі бармени світу? Тому що Ремі запускає програму обміну барменів. І кожні 3 місяці прийматиме у себе барменів з усіх куточків землі. Починає з одруженої бельгійської пари. 

 

Також одним з принципів Баухаузу була доступність для звичайних людей. Тому команда націлена зробити свій бар максимально доступним для усіх бажаючих. Вони мають мету стати найдешевший баром вищого класу. Також, відрізняючись своєю відвертістю, усі рецепти викладатимуть на сторінку в Instagram. 

 

Давайте трішки повернемося до назви бару. У вас мабуть уже з’явилися запитання. Чому така назва? Для Ремі було важливо, щоб назву бару змогли прочитати на будь якій мові. Ось так просто. А як же ж цей бар знайти в інтернеті? А ніяк. В часи технологій, вони змогли створити бар, який технологічно невимовний. В вірять в ідею реального життя без інтернету. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Замітку підготовлено нашою подругою, блогеркою та колумнисткою Яною Ковток для PostEat.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi