пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Редакція PostEat вирішила не тільки розповідати про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й дізнатись про їх життєві цінності та думки.
Сьогодні принципами життя і роботи ділиться одеський ресторатор Савва Лібкін.
Я не можу жити без — ще недавно вважав, що Італії.
Я ніколи не кажу ніколи)
В роботі головне команда та мрія.
Головна цінність в житті — автономія, свобода та творчість.
Якби у мене був шанс щось змінити в житті — він в мене є.
Мій головний козир — це відсутність кліше.
Я не прощаю в роботі…прощаю.
Мій ідеальний день сьогодні.
Якби я до кінця життя мав їсти лише один продукт, це були б вареники на «Дачі».
Головне в ресторані — це команда.
Найдивніша їжа — це краплі та пінка на тарілці.
Професіоналізм проявляється у багатократному повторенні.
Якби моє життя було фільмом, воно б називалось серіал «Одеська кухня».
Фото надані Саввою Лібкіним
Читайте також:
Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Олексій Шеменков
Принципи життя і роботи гастродіячів: бартендерка Марина Левадна
Принципи життя і роботи гастродіячів: ресторатор Дмитро Борисов
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi