Принципи життя і роботи гастродіячів: ресторатор Савва Лібкін - PostEat

пошук

Принципи життя і роботи гастродіячів: ресторатор Савва Лібкін
28-10-2020 0 2904


Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Редакція PostEat вирішила не тільки розповідати про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й дізнатись про їх життєві цінності та думки.

Сьогодні принципами життя і роботи ділиться одеський ресторатор Савва Лібкін.

Я не можу жити без — ще недавно вважав, що Італії.

Я ніколи не кажу ніколи)

В роботі головне команда та мрія.

Головна цінність в житті — автономія, свобода та творчість.

Якби у мене був шанс щось змінити в житті — він в мене є.

Мій головний козир — це відсутність кліше.

Я не прощаю в роботі…прощаю.

Мій ідеальний день сьогодні.

Якби я до кінця життя мав їсти лише один продукт, це були б вареники на «Дачі».

Головне в ресторані — це команда.

Найдивніша їжа — це краплі та пінка на тарілці.

Професіоналізм проявляється у багатократному повторенні.

Якби моє життя було фільмом, воно б називалось серіал «Одеська кухня».

Фото надані Саввою Лібкіним

Читайте також:

Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Олексій Шеменков

Принципи життя і роботи гастродіячів: бартендерка Марина Левадна

Принципи життя і роботи гастродіячів: ресторатор Дмитро Борисов

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi