Принципи життя і роботи гастродіячів: бартендерка Марина Левадна - PostEat

пошук

Принципи життя і роботи гастродіячів: бартендерка Марина Левадна
15-10-2020 0 1738


Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Редакція PostEat вирішила не тільки розповідати про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й дізнатись про їх життєві цінності та думки.

Сьогодні принципами життя і роботи ділиться срібна призерка International Cocktail Championship та Golden Cup International Cocktail Competition 2018, бартендерка Марина Левадна.

 

Я не можу жити без кави та усамітнення.

Я ніколи не заздрила.

В роботі головне діяти та бачити результат.

Головна цінність в житті — це здоров’я.

Якби у мене був шанс щось змінити в житті, то я обіймала б батьків частіше.

Мій головний козир — це спокій.

Я не прощаю в роботі зухвальство і лінь.

Мій ідеальний день — та нема не ідеальних днів, жити реальне життя — ось що ідеально.

Якби я до кінця життя мав їсти лише один продукт, це було б — я так і роблю, солодка кава з сирочком))) Жартую – мабуть, гречка або картопля.

Головне в ресторані — це адекватність всіх працівників, тоді діло гарно піде.

Якби мені дали 1 млн $, я б — хоч мільярд) Трохи більше потрібно б було контролю і відповідальності, а інше б не змінилось.

Найдивніший комплімент, який мені говорили, що я схожа на «диво-жінку».

Найдивніша їжа — це я вегетаріанка)))

Професіоналізм проявляється в абстрагуванні в будь-яких ситуацій, завжди мати план В та С, думати без емоцій, мати безпосереднє відношення до невдач, думати, вчитися, аналізувати, знову думати.

Якби моє життя було фільмом, воно б називалось «Зворотна сторона медалі».

Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб зробити Україну гастрономічною країною, я б спочатку всіх нагодувала, потім навчила харчової поведінки, а потім вже розкрила патріотичну сторону гастрономії — народ знає більше, ніж ми думаємо.

Фото надані Мариною Левадною

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi