пошук
Тетяна Олевська
Автор
пошук
Тетяна Олевська
Автор
28.09 Дотик до великого: Бордо
19.30-22.00
вул. Євгена Коновальця, 36-в
Дегустація 8 вин з Бордо з особистої добірки винного ентузіаста Олексія Костромова. Вартість вин від 500 до 3300 грн.
Ведучий – Олексій Костромов.
Вартість: 2000 грн
https://www.facebook.com/events/150100530650355
29.09 Чемпіонат світу з Рислінгу в категорії 20$
19.30-22.00
Глек • ресторан київської кухні
вул. Велика Житомирська, 6
Дегустації наосліп від Kyiv Wine Cup: щосереди ви можете стати журі, щоб визначити краще вино з 1 міжнародного сорту винограду в різних цінових категоріях.
Цього тижня дегустація 8 вин із сорту Рислінг з 8 країн, включаючи Україну.
Ведучий – Павло Перехрестенко, сомельє.
Вартість: 900 грн
https://www.facebook.com/events/290247842562600
29.09 ART&WINE: Мистецький вечір з дегустацією французьких вин
19.00
Організатори: Art People.Space и BEEF meat & wine
BEEF meat & wine
вул. Шота Руставелі, 11
Art & Wine — формат, який об’єднує лекції про мистецтво з дегустацією вина. Вечір присвячений Франції.
Дегустація вин з чотирма смаками (солодкий, кислий, гострий і солоний) та аперетив.
Роль вина у французькому кінематографі, найвидатніші замки Франції та секрети їх винних погребів.
Ведучі: Володимир Сторожук, сомельє, та Катерина Полішко, мистецтвознавець.
Вартість: 2200 грн, за 2-х – 1950 грн з кожного; 2400 грн в день заходу
https://www.facebook.com/events/286014742910840
29.09 Бургундія. Елегантність, визнана світом
19.30-22.00
Vino e Cucina. Ristorante/Enoteсa
вул. Січових Стрільців, 82
Еногастрономічна вечеря-дегустація вин Бургундії.
Ведучий – В’ячеслав Дмитрієв, сомельє.
Вартість: 3000 грн
https://www.facebook.com/events/1222425314888987
30.09 Дегустація осінніх червоних вин з Олів’є Дюффуром
19.00
Très Français — дуже по-французьки
вул. Костьольна, 3
Дегустація 5 вин та французькі закуски.
Ведучий – Олів’є Дюффур.
Вартість: 635 грн
https://www.facebook.com/events/225069776256247
30.09 Wine Battle.Champions: Євгенія Ніколайчук vs Олег Кравченко
19.00
BEEF meat & wine
вул. Шота Руставелі, 11
Чемпіонський батл між переможцями попередніх баттлів. Учасники: Євгенія Ніколайчук, співвласниця Like a local’s Wine Bar, винна експертка (WSET4), авторка винної гри Winespiration, та Олег Кравченко, найкращий сомельє України 2011 року, шеф-сомельє та співвласник бару Win Bar.
Сет з 6 улюблених вин учасників та закуски до них.
Вартість: 850 грн
Квитки розпродано.
https://www.facebook.com/events/599889411358398/
30.09 Voerzio! Італія! П’ємонт!
19.30
ВДНХ, пр. Глушкова, 1, Павільйон 6
Дегустація 6 вин врожаюїв 2016 та 2019 років з виноробні Voerzio, що в П’ємонті, на півночі Італії.
Вартість: 750 грн
30.09 Дегустація SEAFOOD & WINE
19.30
Сыто-Пьяно. Гастрономический ресторан
Дніпровська набережна, 19-а
П’ять поєднань – вишукані страви з риби та морепродуктів з білими винами з різних сортів та країн.
Дегустацію проводить Денис Тітаренко, сомельє.
Вартість: 590 грн
https://www.facebook.com/events/225689059434753
2.10 Дегустація. Задзеркалля Небіоло.
19.00
Організатор: Клуб винопутешественников
Bad Boy: свій магазин алкоголю
вул. Дніпровська набережна, 14-к
Дегустація наосліп 4-х пар вин з п’ємонтського сорту Неббіоло у поєднанні з закусками.
Вартість: 1400 грн
Дегустацію проводить Олександр Меєр, засновник клубу.
https://www.facebook.com/events/1032231980683580
2.10 Грузинське свято Тбілісоба з винами VISMINO
18.30-23.00
Suluguni
пров. Музейний, 10
Тбілісоба – найяскравіше та наймасштабніше грузинське свято, присвячене збору врожаю в Грузії. На вас чекають: грузинський етно-фольк від “KAYA”, дегустація ексклюзивного вина TSINANDALI бренду Vismino, танці від колективу АССА.
Можливість почавити виноград у бочці та зробити вино.
Вхід на свято за попереднім бронюванням.
https://www.facebook.com/events/1282861765494876
2-23.10 Група вихідного дня (шабатна/щосуботня)
11.00-14.00
Організатор: «Школа вин» Дмитрия Сидоренко. Школа сомелье
WINE MART
вул. Саперне поле, 5
Винний курс з основ виноробства, фудпейрінгу, винних термінів, подачі вин та систематизації знать по напоях та країнах.
5 занять по 4 академічні години
7 робочих зошитів з картами, схемами та конспектами
88 зразків напоїв
По закінченню – іспит та видача сертифікату.
Курс веде Дмитро Сидоренко – засновник консультативно-інформаційного центру «Школа вин» й Асоціації сомельє України.
Вартість навчання:
— 1 100 грн за 1 лекцію
— 5 000 грн за 5 лекцій (увесь курс).
https://www.facebook.com/events/1482941178720098
Анонс носить інформативний характер. Організатори можуть змінювати місце та час проведення заходів, асортимент напоїв і страв.
На всі заходи потрібна реєстрація.
Всю інформацію уточнюйте у організаторів.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi