Правила українських виноробів: Оксана Буячок - PostEat

пошук

Правила українських виноробів: Оксана Буячок
23-03-2021 0 4405


Виноробня Father’s Wine має сімейну історію, котра почалася з того, що декілька кущів винограду було висаджено на території меблевої фабрики, виключно для озеленення. Але це було тільки початком. Власники виноробні —  родина Буячок  — заснували спільне виноробне господарство у 2010 році, і вже декілька років поспіль сімейна крафтова виноробня тішить поціновувачів українського продукту чистими, елегантними червоними, білими і рожевими винами, що мають особливий характер і впізнаваний стиль. 

Виноробня має ліцензію і розвивається швидкими темпами, незважаючи на складнощі, з котрими всі ми зіткнулись минулого року. У 2020 році до Father’s Wine було закуплене нове італійське обладнання та заплановано розширення виробництва. Також власники виноробні планують будівництво дегустаційного залу, тож, сподіваємось, незабаром виницю буде відкрито для відвідувачів. Наразі вина Father’s Wine можна продегустувати у мережі барів Like a local’s, на фестивалі Kyiv Food and Wine Festival і замовити на сторінці Father’s Wine у Facebook та Instagram. А ми раді познайомити вас з Оксаною Буячок, співвласницею крафтової сімейної виноробні Father’s Wine.

Оксана Буячок

Вік: 33

Освіта (професія): дизайнер; маркетолог 

Основний бізнес (якщо це не виноробство): виробництво меблів 

Площа власного винограднику: 4 Га

Обсяг виробництва на рік: 15000 пляшок

 Я не можу жити без позитиву і розвитку.

Найважче мені миритись з байдужістю і лукавством.

Головна цінність у житті — це сім’я, здоров’я і свобода.

Якби мала шанс почати все спочатку, то я б скористалась ним.

Мій душевний стан зараз схожий на  вино, яке щойно розлили в пляшки.

Моя «суперсила» — це оптимізм.

Справжній винороб ніколи не зупиняється в пошуку, навчанні та розвитку.

Мій ідеальний день — ще попереду.

Якби мені до кінця життя довелось пити одне вино, то це було б ігристе (традиційного методу). 

Головне у вині — це баланс та насолода.

Якби мені дали $1 000 000, то я б інвестувала їх  в виноробню Father`s wine VB  та нові виноградники.

Найдивніший комплімент, який давали моїм винам — воно занадто виноградне.

Найбільш недооцінене вино — це українське вино, особливо з «невиноробних» регіонів.

Найдивнішим вином у моєму житті було біодинамічне вино.

Для винороба успіх — це визнання його вин  фахівцями і споживачем.

Щастя для мене — це бути в гармонії з собою та світом.

Мій герой у світовій та сучасній історії — мій тато.

В реальному житті я захоплююсь людьми, які створили себе самі і втілюють свої амбітні мрії в реальність. На щастя, таких людей зараз багато.

Якби моє життя було фільмом, воно б називалось «Все буде добре, вперед».

Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб розвинути в Україні виноробство — я б скасувала акциз для вин та перевела б його в категорії харчових продуктів. Також створила б українську класифікацію вин та інститут розвитку українського виноробства та виноградарства. 

Фото: Father’s Wine

Читайте також: 

Правила українських виноробів: Вікторія й Борис Пекер 

Правила українських виноробів: Євгенія Пустовіт

Правила українських виноробів: Борис Слабошевський

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi