Правила українських виноробів: Вікторія й Борис Пекер - PostEat

пошук

Правила українських виноробів: Вікторія й Борис Пекер
12-03-2021 0 2334


Cімейна виноробня Home Wine From Boris Вікторії й Бориса Пекер розташована на даховій терасі багатоповерхового будинку в центрі Миколаєва. Подружжя мріє об’єднати виноробство, мистецтво й кулінарію під одним дахом, вважає героями французьких гаражистів 1990-х і називає вина сорту винограда молдова найбільш недооціненими. Інші думки і правила Вікторії й Бориса — у новому випуску рубрики «Правила українських виноробів».

Вікторія й Борис Пекер

Вік: 52 і 60
Освіта: економіст-бухгалтер (Вікторія), кандидат технічних наук (Борис)
Основний бізнес: стіліст-іміджмейкер (Вікторія), науковий співробітник університету (Борис)
Площа власного виноградника: виноград закуповується на виноградниках Півдня Причорномор’я України, закладений власний виноградник 2 га (мерло і шираз)
Обсяг виробництва: 2000 пляшок на рік

 

Ми не можемо жити у бездіяльності. 

Найважче нам миритись з байдужістю і безвідповідальністю.

Головна цінність у житті — це творити і створювати нове.

Якби мали шанс почати все спочатку, то б повторили все набагато інтенсивніше, без коливань і довгих роздумів.

Наш душевний стан зараз схожий на спринтера на старті.

Наша «суперсила» — це сім’я.

Справжній винороб ніколи не байдужий до кожного свого вина.



Ми займаємось вином тому що це мистецтво створювати живе і неповторне вино.

Культура вина — це розуміння сутності вина, процесу його походження, дорослішання і споживання.

Наше найбільше відкриття у вині на сьогодні — це петнати.

Найбільша проблема українського виноробства в вкрай зарегульованому законодавстві, яке пригнічує будь-яку діяльність виноробів. В ідеалі, держава зобов’язана створити такі стимули і умови, щоб кожен мріяв стати виноробом! Приклад — Чилі.

Найбільше нам подобається поєднання таніних сухих насичених червоних вин з стейком T-bone rarе, білого сухого вина зі свіжим ароматом гірського струмка і скибочкою присмаженого лосося.



Ідеальний день для нас — це насичений активністю і подіями день. Коли ввечері здається, що ранок був кілька років тому.

Якби нам до кінця життя довелося пити одне вино, то це було б ординарне насичене сухе червоне першого року життя.

Головне у віні — це характер винороба.

Якби нам дали $ 1 000 000, ми б об’єднали виноробню, кулінарію, мистецтво фотографії та графіки, музику в одній майстерні.

Найдивніший комплімент, який давали нашим винам — це «кращий Одеський Чорний який я пробувала».

Найбільш недооцінені вина — це вина сорту винограда молдова.

Найдивнішим вином у нашому житті було вино «Чорний Доктор» 1982 року.

Для винороба успіх — коли його вино хочуть знову і знову.

Щастя для нас — коли створене вино перевершує власні очікування.

Наші герої у світовій історії виноробства — це перші французькі винороби-гаражисти 1990-х.

Героїв у реальному житті не маємо. Не сотвори собі кумира, як то кажуть.

Якби наше життя було фільмом, воно б називалось «Спробувати все».



Якби нам дали необмежені повноваження та ресурси, щоб розвинутися в Україні виноробство, то ми б скасували будь-яку регуляцію держави. Здорова конкуренція — найпотужніший рушій розвитку.

Фото: Home Wine From BorisПавло МазайАрсен Федосенко

Читайте також: 

Правила українських виноробів: Маша Скорченко

Правила українських виноробів: Георгій Молчанов

Правила українських виноробів: Борис Слабошевський

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi