Винні заклади на Подолі: локації для осіннього вечора - PostEat

пошук

Винні заклади на Подолі: локації для осіннього вечора
26-10-2023 0 2914


Винні заклади на Подолі шукала редакція PostEat. Кращого тандему, ніж вино та осінь, годі й шукати. Після прогулянки неймовірним осіннім Подолом, разом із друзями чи на самоті, пропонуємо вам провести вечір у компанії цікавих вин. Ми вирішили розповісти вам про кілька винних локацій Подолу, у кожній з яких ви знайдете щось цікаве: натуральні вина, рідкісні екземпляри українського виноробства та перлини європейського виноробства. Не забувайте, кому ви завдячуєте можливістю провести винний вечір — підтримуйте ЗСУ своїми донатами.

Malbec

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Боричів Тік, 41

Бюджет: ₴₴.

Страви: мексиканські кульки фрі – 220 грн, біф стейк суп – 250 грн, кубано бургер з тунцем – 300 грн, асорті закусок до вина – 350 грн.

Вино: Perelada Cava Rose Festival – 950 грн/750 мл, Winemakers Secret Barrels – 150 грн/150 мл, La Cuvee Leon Beyer – 900 грн/750 мл, Kalterersee-Lago di Caldaro – 850 грн/750 мл.

Деталі: бар-бістро, знаходиться на Подолі в історичній будівлі, лаконічне меню, велика винна колекція, різноманітна коктейльна карта, працює з середи по неділю з 17:00 до 22:00.

Malbec — бар-бістро для істинних гедоністів, що розташований на Подолі. Заклад є справжньою знахідкою для шанувальників теплих, затишних вечорів за келихом вина. Атмосфера сприяє невимушеним розмовам у дружній або компанії другої половинки. Простора, велика, декорована зала, ненав’язлива музика та велика винна карта зустрінуть вас у стінах закладу. Пропонують спробувати білі, червоні, рожеві та ігристі вина, які представлені Іспанією, Італією, Францією, Чилі, Новою Зеландією та Німеччиною. А враховуючи формат закладу, тут також можна спробувати легкі стартери або навіть основні страви та десерти.

Якщо після келиха вина вас несе у танець — не проблема. У барі майже щотижня проходять джазові та танго вечори, на яких можна дати собі волю та наповнитися емоціями. Місце розташування дуже зручне: за 5 хвилин від метро Контрактова Площа ви знайдете паркан, за яким ховається бар. Проведіть свій осінній вечір у стінах Malbec разом із келихом ароматного вина.

Win Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хорива, 16/7

Бюджет: ₴₴

Страви: сморреброд з паштетом з курячої печінки, з грибами, трюфельною пастою, цибулевим мармеладом та печеним болгарським перцем – 210 грн, салат з в’яленою качкою, айвою та підкопченим буряком – 285 грн, курча на грилі з соусом чімічурі – 410 грн.

Вина: La Tordera Otreval Prosecco Rive Di Guia Zero Zuccher Extra Brut – 275 грн/150 мл, Fathers Wine Rhine Riesling 2022 Dry – 175 грн/150 мл, Beykush Yafe Nahar 2020 Dry – 380 грн/150 мл, Biologist Pershotvir 2022 Dry – 220 грн/150 мл.

Деталі: один з найкрасивіших винних барів міста, знаходиться на Подолі, інтер’єр створений YOD design lab, співвласник — Олег Кравченко, повноцінне меню, у винній карті зібрані вина з різних країн світу.

Win Bar — один з найкрасивіших винних барів міста, у якому винна карта оновлюється в залежності від сезону. У закладі виводять з карти деякі позиції і доповнюють або розширюють її за рахунок нових цікавих пропозицій, що з’являються в кейсах партнерів. У Win Bar вам запропонують різні класичні вина, а також автохтони, помаранчеві й органічні вина і вина з лімітованих колекцій. До вина пропонують брускети, тартари, різні антипасті, основні страви з м’яса та риби і кілька десертів.

Artania Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хорива 25/12

Бюджет: ₴₴

Страви: одеський хумус з в’яленими томатами – 180 грн, фермерська буррата на грінці та подушці з печеного буряка та сиру – 280 грн, закарпатська картопляна вафля з гливами – 250 грн, сет мазанок з грінками – 120 грн.

Вина: Піно Грі 46 Parallel “El Capitan” – 400 грн/750 мл, Сухолиманське нефільтроване, Фрумушика – 500 грн/750 мл, Альбаріньйо 2021, Бейкуш – 135 грн/125 мл, Йоханітер 2022, Father’s wine – 140 грн/125 мл.

Деталі: винний бар, знхаодиться на Подолі, відкритий українською виноробнею «Бейкуш», концепт — вина сімейних українських виноробень, рідкісні та вінтажні вина, мясо від українських фермерів, години роботи: щодня 14:00-22:00.

Винний бар Artania Bar знаходиться в серці старого міста на Подолі. Бар відкрито виноробнею «Бейкуш» для широко представлення власних вин та вин їхніх колег і друзів. Філософія закладу: розвивати тренд «Buy local», щоб гості купували вина малих сімейних виноробень України з різних регіонів. У закладі можна випити келих або пляшку вина, а також придбати вино із собою за спеціальною ціною. Для поціновувачів вина в Artania Bar представлено колекцію вин «Бейкуш» та рідкісні вінтажні вина, які ніде не можна знайти. До вина пропонують сирні та м’ясні закуски від українських фермерів. Щопонеділка за 600 грн в барі діє «винний безліміт» на певні позиції.

100 років тому вперед

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 4

Бюджет: ₴₴.

Страви: сет з восьми страв на двох «Пізнавай Україну» — 1550 грн, фермерський голець зі щавлем та огірком – 235 грн, м’ясний персик – 215 грн, пшениця, копчена фета, яловичий мацик – 255 грн, курча, печене у «зелмі» за рецептом Зиновії Клиновецької – 405 грн.

Вино: Beykush, Riesling Amphora – 1050 грн/750 мл, Vinoman, Blend – 260 грн/150 мл, Axis Wine, Saturday Dream – 1550 грн/750 мл, Biologist, Orange Blend – 225 грн/150 мл, Kolonist, Bisser – 1250 грн/750 мл.

Деталі: ресторан сучасної української кухні, шеф Євген Клопотенко, авторська подача, автентичні страви, шефські сети, знаходиться в центрі Києва, інтер’єр — архітектурне бюро Слави Балбека, два поверхи, резерв столів.

«100 років тому вперед» — ресторан сучасної української кухні від Інни Поперешнюк та Євгена Клопотенко із власними суперфудами, дивовижними рецептами та переосмисленими традиціями. В меню шеф із командою зібрали старовинні рецепти української кухні та адаптували їх до сучасних трендів, надавши автентичним смакам ще більше вишуканості. Це не винна локація у класичному розумінні, але ми рекомендуємо звернути вашу увагу на винну карту ресторану, яка на 90% складається з українських вин. Гарною ідеєю буде влаштувати із друзями винний вечір та познайомитись із цікавими перлинами українського виноробства разом зі стравами «української кухні без стереотипів».

Фото: Facebook Malbec, Win Bar, Artania Bar, «100 років тому вперед».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi