М’ясник із Туреччини став зіркою Інстаграму та навчив світ солити м’ясо з ліктя - PostEat

пошук

М’ясник із Туреччини став зіркою Інстаграму та навчив світ солити м’ясо з ліктя
12-04-2019 0 2661

Автор


Нусрет Гюкче сьогодні — відомий на весь світ ресторатор і зірка Instagram. На своїй сторінці він збирає тисячі лайків, показуючи рецепти та секрети приготування м’яса. Героєм численних мемів молодий чоловік став завдяки двом особливим фішкам. По-перше, він майже завжди носить круглі чорні окуляри, а по-друге, він ефектно солить м’ясо з ліктя.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

On 2008 I told to myself that 2010 is going to be my year by doing opening of my first restaurant and to make it as worldwide successful brand. Thank you Mithat Abim and Ferit Abim… 2011 — 2012 — 2013 — DUBAI — ABU DHABI 2016 Instagram has played a very important role in my success . Thank you Instagram. — 2017 Miami / Doha — 2018 New York. To be successful is hard but to keep it continuously is even harder . Always keep your targets and work for it as nothing is impossible.Just keep working working and working…My aim is so clear to be doing opening in all around the world. Wishing you all a happy new year 2019 . May this new year bring warmth,happiness, joy and peace to you and your family.#saltbae #saltlife #salt

Публикация от Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

 

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

2017 Oscar adayi sensin dedi#saltbae #saltlife #salt @leonardodicaprio

Публикация от Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

У Нусрета є мережа закладів на Батьківщині у Туреччині, а також ресторани в Арабських Еміратах та США. Всі вони названі на честь самого власника – Nusr-Et. Їх дуже люблять відвідувати відомі знаменитості, хоча критики далеко не завжди залишають позитивні відгуки про фірмові стейки.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

My breakfast #saltbae #saltlife #salt

Публикация от Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

Історія успіху відомого Instagram-м’ясника не така весела, як його пости у соцмережах. Нусрет працював з дитинства у м’ясній лавці своїх батьків, а згодом – у місцевих закладах. В юності хлопець вирушив у подорож Аргентиною, де вдосконалив віртуозні навички роботи з м’ясом. Повернувшись додому, Нусрет став зіркою Туреччини: його рецепти використовували відомі ресторани, про нього писали впливові газети. Та уродженця невеликого містечка на півночі Туреччини місцева слава не задовольнила. Він вирушив до США, не дивлячись на проблеми з оформленням візи, довго і тяжко працював там у відомих ресторанах на найнижчих позиціях, і лише після цього став відомим.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi