пошук
пошук
Для більшості людей морозиво – це холодний сезонний десерт. Але справжні фанати продукту вважають, що несправедливо заганяти морозиво у такі тісні рамки. Виявляється, воно відмінно смакує і з основними стравами. Відвідувачі першого ресторану морозива Gelato d’essai, який відкрився у Римі, щодня у цьому переконуються.
Заклад відкрили справжні ентузіасти – виробники морозива Джеппі Сферра та Алесіо Скіоппа разом з шеф-кухарем Макро Меццарома. Зокрема, Джеппі Сферра зізнається, що пристрасть до морозива у нього дуже давно. Свого часу чоловік зробив усе, щоб здійснити свою мрію – відкрити магазин морозива. Але згодом Джеппі зрозумів, що воно може бути не лише десертом. Тепер потенціал продукту реалізують у Gelato d’essai, поєднуючи солодкий смак морозива із свининою, ковбасками гриль, смаженою рибою та овочами.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi