пошук
пошук
Фото: БУХТА food station
Як ми вже писали, цього сезону на Річковому вокзалі столиці розпочинає роботу нова локація — БУХТА food station. Вона працюватиме у режимі фуд-корту та об’єднає 17 точок з вуличною їжею, бари та лаунж-зону. На офіційній сторінці БУХТИ у Фейсбуці організатори повідомили, коли нарешті можна відвідати нове місце. У тестовому режимі БУХТА food station запрацює з 27 квітня, а відкриття заплановане на перший травневий вікенд – 4 і 5 травня. Вхід на заходи вільний.
Фуд-корт працюватиме щоденно. У п’ятницю та вихідні з дев’ятої ранку до першої ночі, а з понеділка по четвер з одинадцятої ранку до одинадцятої вечора. У БУХТІ на Поштовій відвідувачам запропонують смачно перекусити вуличною їжею в одному з морських контейнерів. Можна буде обрати страви з м’яса, морепродуктів, американський та мексиканський фастфуд, випічку, каву та багато іншого.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi