Заклади Києва, де виступають зірки шоу-бізнесу і музиканти - PostEat

пошук

Заклади Києва, де виступають зірки шоу-бізнесу і музиканти
04-07-2019 0 3276


Щоб додати яскравих та незабутніх барв у ваше київське літо, редакція PostEat розповідає про заклади Києва, де виступають зірки шоу-бізнесу і музиканти. Розважальна програма в ресторанах Києва відіграє одну з провідних ролей, адже гості приходять до закладів не лише за гастрономічними, а й за естетичними враженнями. Тому знайомтесь із закладами Києва, в афіші яких ви знайдете концерти улюблених виконавців, театральні вистави та гумористичні стендапи.

Alaska Kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Січових Стрільців, 20.

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски та салати (190 – 695 грн), основні страви (190 – 690 грн), десерти (65 – 350 грн).

Страви: качина грудка з пастернаком – 390 грн, ризото з песто, буратою та спаржею – 477 грн, карпачо із тунця з латуком та чорним трюфелем – 380 грн, чілійський сібас з чорною кіноа та едамаме – 1120 грн.

Напої: віскі Bulleit Bourbon – 145 грн/50 мл, Saint Remy VSOP – 80 грн/40 мл, Don Julio Blanco – 230 грн/40 мл.

Деталі: двоповерховий ресторан, літня тераса, караоке, VIP-зала, контактний бар, вишуканий інтер’єр, бренд-шеф Джакомо Ломбарді, шеф-кухар Ілля Пампуха, директор Марина Григорян, шеф-бармен Артем Олександров, страви середземноморської, італійської та авторської кухні, королівський краб в меню, винна карта, авторські коктейлі, кальян, концерти, розважальна програма.  

Alaska Kyiv — ресторан преміум-класу, який вирізняється сучасним та витонченим інтер’єром. Ресторан займає два поверхи, має кілька зал, літню терасу та окрему велику караоке-залу. В основі меню ресторану — витончені середземноморські страви із найсвіжіших морепродуктів; стравою-флагманом Alaska Kyiv є королівський краб. У четвер, п’ятницю та суботу у ресторані розважальна програма: жива музика на сцені та хіти від кращих кавер-бендів столиці, тематичні вечірки і концерти. Бездоганний звук, сучасне технічне обладнання, простора сцена, уздовж якої розташовані великі світлодіодні екрани забезпечують максимально якісне звучання та картинку. На сцені ресторану вже виступали відомі українські зірки: Віра Брежнєва, Іван Дорн, NK, Даша Астаф’єва та інші. Будь-який вечір в Alaska Kyiv стає особливим з найулюбленішими стравами, ексклюзивним вином та виступом улюблених виконавців. Слідкуйте за новинами та афішами концертів на офіційних сторінках закладу.

Queen  Kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Набережне шосе, 25.

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски та салати (210 – 1560 грн), риба та морепродукти (390 – 1720 грн), стейки з дров’яної печі (530 – 620 грн/100 г), морепродукти (185 – 2100 грн/100 г).

Страви: тюрбо з овочами – 1480 грн, соте з морепродуктів – 1470 грн, устриці «Голд №2» – 235 грн/1 шт., устриці Ostra Regal №2 – 135 грн/1 шт., шотландський лосось смажений в хоспері – 390 грн.

Напої: 2017 Vermentino Belguardo (Mazzei) – 1100 грн/750 мл, 2016 Trebbiano d’Abruzzo «Marina Cvetic» (Masciarelli) – 2600 грн/750 мл.

Деталі: багатофункціональний комплекс, знаходиться на набережній Дніпра, входить до мережі Bulldozer Group; видова тераса, Dinner show, жива музика, концерти популярних артистів, десертна карта, ресторанний концерт-хол; вишуканий інтер’єр, панорамний вид на Дніпро, шеф-кухар Володимир Болібрух, шеф-сомельє Максим Ісаков, шеф-бармен Олег Якобенко; страви японської, української та авторської кухні; крудо-бар, велика винна карта з вишуканими позиціями, авторські коктейлі, кальян, концерти популярних виконавців, парковка, резерв столів.

Ресторан Queen — нова локація з оглядовою терасою на третьому поверсі однойменного комплексу, який є проєктом міжнародного холдингу Bulldozer Group. Великий та просторий ресторан Queen із загальною посадкою в 200 персон візуально розділено на основну зону та vip-зону. Меню ресторану створив досвідчений шеф-кухар Володимир Болібрух, поєднавши в ньому страви японської, української та авторської кухні. Queen це ресторан з оглядовою терасою та концертна локація — в залі є сцена, професійний звук та освітлення, встановлено акробатичні підвіси та басейн під прозорим склом. Вечірня програма складається з авторського dinner show, яке включає танцювальні та вокальні номери, ефектні виступи повітряних акробатів. Крім вечірніх програм, в Queen регулярно проходять концерти відомих виконавців.

Caribbean Club          

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. С. Петлюри, 4.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (169 – 399 грн), тапас-сети (299 – 569 грн), основні страви (226 – 596 грн).

Страви: салат нісуаз з підкопченим тунцем під ковпаком – 299 грн, тапас-сет «Еспаньолла» (з ікрою щуки, лососем, анчоусом) – 399 грн, курка фарширована креветками і сиром пармезан, подається на соте з овочів з кунжутно-вершковим соусом – 299 грн, паста з лісовими грибами і трюфельним соусом – 199 грн.

Напої: Bloody Mary – 99 грн, Martinez – 159 грн, Pisco sour – 139 грн, Tequila Sunrise – 129 грн.

Деталі: триповерховий концерт-хол, ресторан континентальної кухні, танцмайданчик, концертне меню, дитяче меню, суші, стейки сухої витримки, чотири бари, працює понад 20 років, професійна сцена, клубний екран, трансляції спортивних подій, презентації, барна карта, коктейлі.

Caribbean Club — один з найстаріших клубів Києва, який вперше прийняв гостей у 1998 році. 2013 року заклад змінив напрямок та став столичним концерт-холом, де 7 днів на тиждень відбуваються події. Професійна сцена, якісне освітлення та звук роблять цей концертний майданчик привабливим для українських та закордонних артистів. В афіші Caribbean Club можна побачити виступи популярних артистів різних музичних напрямків, театральні вистави, танцювальні вечірки, гумористичні шоу, диско та нічні вечірки, тематичні заходи та багато іншого. Крім того, у Caribbean Club є великий світлодіодний клубний екран, на якому демонструються ключові спортивні події та відбуваються відео-презентації.. Зал клубу легко адаптується під необхідну тематику заходу. В концерт-холі діє основне та концертне меню, в якому представлені страви континентальної кухні.

EDEN Bar & Rooftop   

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хрещатик, 38 (ЦУМ).

Бюджет: ₴₴₴. З меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: руфтоп та бар, знаходиться на даху ЦУМ, концептуальний дизайн простору, квітуче оформлення, концертна сцена, лаконічне меню, винна карта, коктейлі, концерти, підходить для проведення заходів різного формату.

EDEN Bar & Rooftop відкрився на даху головного торгівельного центру столиці ЦУМу на початку червня. Великий відкритий простір руфтопу виконаний у білих тонах та доповнений великою кількістю квіткових композицій. Архітектурою та айдентикою EDEN Bar & Rooftop займався відомий дизайнер Карім Рашид — він розробив для бару особливий талісман-символ, знак творіння і циклічності природи. Від самого відкриття в EDEN Bar & Rooftop проходять концерти (наприклад, регулярні концерти «Джаз на даху») та виступи зірок..

CHI restaurant 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Паркова дорога, 16а (КВЦ «Парковий»).

Бюджет: ₴₴₴. Закуски і салати (105 – 750 грн), гарячі страви (195 – 1600 грн), десерти (55 грн – 255 грн).

Страви: чорний дім сам з крабом і креветкою – 380 грн, смажений спрінг-рол з качкою і манго – 265 грн, китайський салат з битих огірків зі смаженим арахісом – 105 грн, чорна тріска з зеленим горошком під соусом хойсін – 820 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись безпосередньо в закладі.

Деталі: знаходиться в центрі Києва, ресторан і party-place мережі Carte Blanche, кухня Південно-Східної Азії, Індії та Китаю, літня тераса, вид на Київ, live show, паркінг, доставка, працює до останнього гостя, барна та чайна карти, спеціальне меню, робата-гриль, вечірки.

CHI restaurant — це ресторан і party place з великою літньою терасою, з якої відкривається розкішний вид на Дніпро і лівий берег Києва. У закладі легко поринути в атмосферу веселощів, афіша заходів ресторану постійно поповнюється новими шоу. Кухня CHI restaurant − це симбіоз смаків і гастрономічних традицій Південно-Східної Азії, Індії, Китаю з європейським акцентом. Особливої уваги заслуговують барна та чайна карти — в CHI restaurant кожен гість знайде напій на свій смак. Дізнатись актуальну інформацію про виступи в CHI restaurant завжди можна на офіційній сторінці закладу.

The Next

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Паркова дорога, 16.

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (195 – 400 грн), салати (210 – 475 грн), фірмові роли (290 грн).

Страви: рол з креветкою – 350 грн, салат з телятиною та грильованими овочами – 475 грн, тріо тартарів – 400 грн, гьодза з телятиною – 280 грн.

Напої: Mull – 150 грн, Rob Roy – 200 грн, Flower Sour – 170 грн, Daiquiri – 170 грн.

Деталі: нічний клуб, ресторан, концертний майданчик, страви паназійської кухні, лаконічне меню, вина побокально, коктейльна карта, кальян, великий вибір міцного алкоголю, працює у п’ятницю та суботу з 22:00 до 06:00.

The Next — комплекс на свіжому повітрі в самому центрі столиці. Гостей частують стравами паназійської кухні, трендовими алкогольними напоями і калейдоскопом розваг у форматі концертного залу, нічного клубу або затишного ресторану. Відкриття закладу відбулось 5 червня та відзначилось концертом відомої співачки Насті Каменських. На літній сезон вже заплановано проведення кількох гучних концертів Джигана та Maruv.

Фото: Facebook Alaska Kyiv, Queen Kyiv, Caribbean Club Concert-Hall, EDEN Bar & Rooftop, CHI restaurant, The Next

Головна фотографія: Alaska Kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi