Де варять пиво у Києві: крафтові пивоварні при закладах та заклади з власними пивоварнями - PostEat

пошук

Де варять пиво у Києві: крафтові пивоварні при закладах та заклади з власними пивоварнями
12-08-2019 0 7650


Редакція PostEat розповідає, де варять пиво у Києві. Нещодавно ми розповідали, де можна випити крафтове пиво в Києві та вирішили не зупинятись, адже хорошого пива забагато не буває. Сьогодні розповідаємо про крафтові пивоварні при закладах та заклади з власними пивоварнями. Читайте матеріал та відправляйтесь з друзями у пивний паб-кроул столичними пабами.

To Dublin       

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Раїси Окіпної, 4

Бюджет: ₴₴. Салати (135–210 грн), основні страви (150–360 грн), страви на вугіллі (165–465 грн).

Страви: кальмар-гриль з вершковим шпинатом – 240 грн, курча з золотистою скоринкою – 255 грн, плато ребер – 900 грн, крокети сирні з салямі – 137 грн.

Напої: світле пиво – 65 грн/0,5 л, янтарний ель – 65 грн/0,5 л, пшеничне пиво – 65 грн/0,5 л, стаут – 60 грн/0,3 л, авторське пиво – 65 грн/0,3 л, «своє пиво» з собою – 130 грн/1 л.

Деталі: ірландський паб, власна пивоварня, імпортне пиво, ланчі по буднях з 12:00 до 15:00, сніданки з 10:00 до 12:00, літня тераса, спортивні трансляції, резерв столів.

To Dublin — ірландський паб-пивоварня на лівому березі Києва. В пабі To Dublin варять крафтове пиво ТМ «СВОЄ ПИВО» у власній пивоварні. У закладі вам запропонують світле пиво з тонким солодовим смаком, янтарний ель з вираженим смаком та солодкавістью карамельного солоду, пшеничне нефільтроване з пряним ароматом та стаут з приємним гіркуватим післясмаком. Також в меню ви знайдете сезонне авторське пиво To Dublin, яке готують за власними рецептами пивовара. Щоб обрати сорт пива до смаку, можна замовити дегустаційний набір, а визначившись з фаворитом, взяти пиво із собою. Також в барній карті можна знайти ще 11 видів кращого імпортного пива. У закладі часто проводять перегляди спортивних подій.

Lisopylka       

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Старосільська, 1е

Бюджет: ₴₴. Салати (50–160 грн), закуски (110–220 грн), основні страви (150–650 грн).

Страви: сендвіч зі свининою BBQ – 160 грн, курячі ніжки з соусом теріякі – 130 грн, реберця BBQ – 215 грн, м’ясний сет для компанії – 650 грн.

Напої: Handshake 2.0 – 65 грн/0,4 л, Golden Ale – 65 грн/0,5 л, Samurai’s Daughter – 60 грн/0,5 л, Milk Stout – 65 грн/0,5 л, Cherry Twins – 60 грн/0,5 л.

Деталі: пивоварня-паб, знаходиться на лівому березі Дніпра, крафтове пиво українського бренду Varvar Brew, пивна карта, тераса, оригінальний інтер’єр з великою кількістю дерев’яних елементів, страви для вегетаріанців в меню кухні.

Lisopylka — пивоварня-бар, що знаходиться на столичній Воскресенці на місці колишнього деревообробного заводу. Інтер’єр закладу відповідає назві — всі меблі та оздоблення виконані з дерева, а закуски до пива подають на дерев’яних дощечках. У закладі встановлена американська піч Southern Pride BBQ, яка коптить м’ясо до 8 годин при низькій температурі — реберця до пива виходять ніжними і соковитими. Пивна карта складається з позиції українського крафтового виробника Varvar Bar, який варить пиво безпосередньо в закладі. Актуальні позиції на кранах повідомляють на сторінці Lisopylka в Facebook

Syndicate beer & grill 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Омеляновича-Павленка, 4/6

Бюджет: ₴₴₴. Салати (109–265 грн), основні страви (55 – 325 грн), десерти (59 – 95 грн).

Страви: копчені свинячі ребра BBQ – 219 грн, ребра BBQ в вишневої глазурі – 219 грн підкопчені яловичі ребра, обсмажені в вишневої глазурі – 97 грн/100г.

Напої: Night In Cork Stout — Irish Dry, Wheat House Wheat Beer — American Pale Wheat, Underground Grisette, Chicago Lager Lager – Pale, Singing Sister Belgian Strong Ale, Citramon IPA IPA–American (з цінами можна ознайомитись у закладі).

Деталі: ресторан-пивоварня, належить до мережі закладів Tarantino Family, американська кухня, відкритий гриль і професійна коптильня, ланчі щодня з 12:00 до 16:00, доставка, акції, жива музика, кальяни, лобстери, знижка 20% імениннику, резерв столів, формат take away.

Syndicate beer & grill називають себе «великим монополістичним об’єднанням пива, їжі і атмосфери». Кожен день в закладі варять крафтове пиво, розробляють нові його сорти, коптять м’ясо і проводять підпільні ігри для пивних гурманів. У Syndicate beer & grill дві кухні: основна відкрита і закрита — на шоу-кухні стоять дві коптильні і хоспер, там можна побачити як готують вашу страву. За виробництвом пива можуть спостерігати не лише гості закладу — величезні пивні чани видно не тільки з залу, а й з вулиці. Щодня на кранах Syndicate beer & grill представлено 6 сортів пива власного виробництва.

Ресторан-броварня Cosmopolite     

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. В. Гетьмана, 6

Бюджет: ₴₴. Сніданки (65–135 грн), салати (145–225 грн), закуски (195–320 грн), супи (115–165 грн), бургер-меню (150–225 грн), основні страви (145–525 грн), десерти (95–125 грн), пиво (41–97 грн), коктейлі (85–190 грн).

Страви: терін із фуа-гра на бріоші (110/135/25 г) – 270 грн, рибні чіпси в пивному клярі (330 г) – 165 грн, сет з ковбасок (мюнхенські, баварські, чеські сосиски, крученик), подаються з корнішонами, картоплею, цукровою кукурудзою та соусами (340/85/55/30/30 г) – 325 грн, фірмовий бургер з телятиною, грибами, вершковим соусом (335/100/60 г) – 175 грн, турнедо росіні з яловичини, подається з вишневим соусом (280/50 г) – 370 грн, качина грудка з гострим абрикосом (360 г) – 390 грн, шоколадний десерт з чері-бренді (140 г) – 125 грн, пай із груші з мигдальним морозивом (160/60 г) – 120 грн.

Напої: дегустаційний пивний сет Cosmopolite з 4 сортів пива (100/100/100/100 мл) – 55 грн, пиво Cosmopolite (500 мл) – 55 грн, фірмові пивні коктейлі на всіх сортах Cosmopolite: «Аперро», «Харві Валбенгер», «Чеський йорж», «Блек фокс» (310 мл) – по 100 грн, пивна башта Cosmopolite (3 л) – 230 грн.

Деталі: ресторан авторської кухні, сніданки з 08:00 до 11:00, бізнес-ланчі з 12:00 до 15:00, сезонне меню, власна пивоварня, авторські сорти пива, акцент на м’ясі, винна карта, трансляції спортивних подій, виступи кавер-бендів, копченості власного виробництва, меню української кухні, акції та спеціальні пропозиції, кальян на літній терасі.

Ресторан-броварня Cosmopolite відома киянами і гостям столиці пивом, яке вариться безпосередньо у закладі: відвідувачі можуть спостерігати за процесом приготування пива прямо із залу. У броварні Cosmopolite на постійній основі варять чотири сорти пива: світле Bohemian Premium Lager, пшеничне Witbier, темне Dry Stout, а також сезонне пиво, яке оновлюється раз на два місяці. Серед сезонних сортів пива найбільшої популярності набули Smoked Ale, American Pale Ale, Belgian Farmhouse Ale, Milkshake АРА, Milk Stout. Крафтове пиво Cosmopolite регулярно отримує фахові відзнаки та нагороди за високу якість пива. Для компаній гостей в Cosmopolite є цікава та ефектна пропозиція — ви можете замовити фірмову пивну башту з будь-якого сорту пива та отримати на всіх три літри напою. Вже з серпня в Cosmopolite можна спробувати ексклюзивні фірмові пивні коктейлі на власних сортах пива — «Аперро» на світлому Bohemian Premium Lager, «Харві Валбенгер» на пшеничному Witbier, «Чеський йорж» на елі American Amber Ale та «Блек фокс» на темному Dry Stout. Всі пивні коктейлі в Cosmopolite за єдиною ціною 100 грн. За бажанням гості можуть здійснити екскурсію на броварню закладу, продегустувати всі сорти пива та дізнатись цікаві подробиці приготування хмільного напою.

Солом’янська броварня

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пл. Солом’янська, 2Б

Бюджет: ₴₴. Салати (105–160 грн), фірмові ковбаси (120 грн), страви з м’яса та птиці (40–230 грн).

Страви: ковбаски з телятини – 120 грн, свинячі реберця в медово-імбирному соусі зі смаженими овочами – 190 грн, асорті фірмових ковбасок – 610 грн.

Напої: Golden Ale – 60 грн/0,5 л, Weissbier – 55 грн/0,5 л, Pilsner – 55 грн/0,5 л, Imperial Stout – 60 грн/0,5 л.

Деталі: німецька кухня, резерв столів, формат take away, доставка, паркінг, є повноцінне меню, великий вибір алкогольних напоїв.

«Солом’янська броварня» — заклад з власною броварнею, який знаходиться в столичному парку ім. Островського. На першому поверсі ресторану знаходяться сталеві сусловарильні чани, в яких варять пиво на основі німецького солоду, підготовленої води, чеського хмелю. У міні-пивоварні «Солом’янської броварні» на постійній основі варять шість сортів пива на будь-який смак, використовуючи кращі рецептури класичної та авторської технології пивоваріння. Для виробництва пива використовують тільки найкращу сировину: німецький солод і гіркий хміль, чеський та американський ароматний хміль, французькі дріжджі, підготовлену очищену воду. У «Солом’янській броварні» в наявності 8 сортів крафтового пива на будь-який смак. Меню відмінно поєднується з головним напоєм закладу, рекомендуємо звернути увагу на плато холодних або гарячих пивних закусок.

Пивная дума

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Драгоманова, 31г; вул. Дмитрівська, 2; вул. Спаська, 5.

Бюджет: ₴₴₴. Стартери (80–390 грн), основні страви (165–980 грн), снеки (50–290 грн).

Страви: дошка української гастрономії – 260 грн, асорті шашликів – 550 грн, дошка фірмових ковбас – 780 грн, дошка гарячого м’яса – 98 грн.

Напої: світле – 50 грн /0,3 л, пшеничний бок – 70 грн /0,5 л, IPA – 130 грн/1 л.

Деталі: мережа пивних закладів, позиціонує себе як ресторан з пивоварнею, є повноцінне меню, класичні сорти пива за авторською рецептурою, раз на три місяці – ексклюзивні сезонні сорти пива, резерв столів, доставка, тераса, формат take away, ігрова кімната для дітей.

«Пивна Дума» — мережа пивних закладів Києва, де вас завжди пригостять свіжозвареним світлим, пшеничним або сезонним пивом. В закладах варять класичні сорти пива за авторською рецептурою під керівництвом пивовара Сергія Гойко. Меню «Пивних Дум» розроблене бренд-шефом ресторанів Олександром Нікітіним з урахуванням уподобань гостей і пивної тематики закладів — до пінного напою можна замовити американські стейки, снеки та ковбаски власного приготування.

Фото: Facebook To Dublin ирландский паб, Lisopylka, Syndicate beer & grill, Ресторан-броварня «Cosmopolite», Солом’янська броварня, Пивная Дума

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi