Гастрономічна стрітфуд-карта Києва у жовтні - PostEat

пошук

Гастрономічна стрітфуд-карта Києва у жовтні
23-10-2019 0 1806


Гастрономічна стрітфуд-карта Києва у жовтні — тема матеріалу редакції PostEat. Ідеальний час для стрітфуду — завжди, і не важливо, чи ви ідете з однієї зустрічі на іншу або гуляєте з друзями містом чи не встигли поснідати перед роботою. Головне, щоб вам було смачно, тому розповідаємо про кілька варіантів для смачного перекусу цієї осені. Обирайте на свій смак — авторські хот-доги, автентична ізраїльська піта, оригінальна шаурма з качкою або кімчі, бельгійська картопля чи вафлі-бургери.

Bistro Bistro

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Івана Франка, 27/31

Бюджет: ₴. Хот-доги (72–78 грн), напої (20–50 грн).

Страви: хот-дог «Пекін» – 72 грн, хот-дог «Джованні» – 76 грн, хот-дог «Чикаго» – 72 грн, хот-дог «Лаціо» – 78 грн.

Напої: еспресо – 20 грн, какао – 40 грн, мохіто б/а – 50 грн, мокко – 37 грн.

Деталі: моноформатна хот-дог закусочна, меню складається з 7 хот-догів, кожен сезон — один special dog, можна замовити хот-дог з вегетаріанською сосискою; доставка.

Bistro Bistro — моноформатна закусочна від Яна Монастирського. У закладі стильний і лаконічний інтер’єр — цегляні стіни і зручні дерев’яні меблі. У Bistro Bistro звичний фастфуд готують на високому рівні, без майонезів і кетчупів. Авторські хот-доги Bistro Bistro — відмінна альтернатива бізнес-ланчу та ідеальне рішення для домашньої вечірки. В меню закладу представлено 7 хот-догів, кожен з яких можна замовити з вегетаріанською сосискою (опція збільшує ціну хот-догу на 6 грн).

Pita Kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Пушкінська, 39

Бюджет: ₴. Піта (79–129 грн).

Страви: піта чизбургер – 119 грн, піта minute steak – 129 грн, піта кебаб – 119 грн, фалафель – 79 грн, крувіт на тарілці з трьома соусами – 99 грн, хумус – 79 грн.

Деталі: ресторан ізраїльської кухні, знаходиться у центрі міста, автентичні рецепти у авторському виконанні, авторський дизайн інтер’єру, барна стійка, відкрита кухня, секретні інгредієнти, власна випічка та соуси, власний імпорт, столик на вулиці, take away.

Pita Kyiv — атмосферний заклад з ізраїльською кухнею у центрі міста. За основу в закладі взяли автентичні рецепти піти, які готують в авторському виконанні, її готують кожен день та використовують впродовж 5 годин. Окрім піти в Pita Kyiv готують крувіт — цвітну капусту, яку приварюють, грилюють та подають з соусами. Фаворитом гостей вже стала піта чизбургер — поєднання соковитої яловичої котлети з ароматним чедером, свіжими  овочами та ніжним сметанним соусом.

Yellow TRUCK

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Столичне шосе, 104Б.

Бюджет: ₴. Їжа (18–90 грн), напої (20–45 грн).

Страви: бургер з яловичиною – 49 грн, чизбургер з яловичиною – 59 грн, корн-дог – 40 грн, пончик з заварним кремом – 18 грн, мигдалевий круасан – 40 грн, круасан з шоколадом – 65 грн.

Напої: еспресо – 20 грн, капучино – 30 грн, чай імбирний – 35 грн, компот – 30 грн, лате – 40 грн.

Деталі: фудтрак, різноманітний стрітфуд, демократичні ціни, проект рестораторів Аліни Косічкіної та Дмитра Заходякіна, знаходиться в ТРЦ «Арена Сіті», take away.

Yellow TRUCK — фудтрак зі стрітфудом, який відкрили відомі ресторатори Аліна Косічкіна та Дмитро Заходякін. В меню з демократичними цінами знайомі та улюблені багатьма киянами пончики, бургери та лимонади у новому форматі. До осені меню трохи оновили, додавши до бургерів та пончиків млинці з солоними та солодкими начинками. З напоїв можна обрати класичну каву, чай, лимонад або компот.

Утиные истории

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шота Руставелі, 4

Бюджет: ₴₴. Основні страви (99–159 грн), безалкогольні напої (25–50 грн).

Страви: шаурма Doner Duck – 119 грн, шаурма Spicy Doner – 119 грн, шаурма Louis Doner – 119 грн, шаурма Truffle Doner – 119 грн, бургер Cheese Duck – 119 грн.

Напої: чай – 35 грн, лате – 40 грн, пепсі – 34 грн, лимонад – 49 грн.

Деталі: моноформатний заклад, всі страви з качки, ідеолог – Валерій Созановський, доставка, формат take away.

У моноформатному закладі «Утиные истории» усі страви готують з качки. В меню – бургер, шаурма, том ям, спрінг-рол і салат з качкою. Заклад працює в основному в форматі take away, то му посадкових місць тут небагато. Для любителів шаурми тут приготують Doner Duck з м’ясом качки. Якщо вам подобається гостра їжа, зверніть увагу на гостру шаурму Spicy Doner. Заклад також пропонує доставку, яку можна оформити через чат-бота в фейсбуці.

Caliber 10

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Вадима Гетьмана, 2; вул. Богдана Хмельницького 16-22

Бюджет: ₴. Їжа (25–55 грн).

Страви: свіжа смажена картопля (маленька/середня/велика порція) – 40/45/55 грн, сосиска (молочна, підкопчена, зі спеціями) – 25 грн, хот-дог – 35 грн, фалафель – 25 грн.

Деталі: моноформатний заклад, бельгійський стрітфуд, комбо-пропозиції, авторські соуси, take away, доставка партнерськими сервісами.

Caliber 10 — перший стрітфуд заклад в Україні, який пропонує традиційну бельгійську страву, а саме картоплю з різноманітними соусами. В Caliber 10 смажать відбірну нарізану скибочками українську картоплю особливого сорту та подають з авторськими соусами у зручному конусі. Порцію картоплі можна замовити у трьох розмірах — маленьку, середню та велику. В Caliber 10 розробили спеціальну карту соусів, якими можна доповнити картоплю — можна обрати класичні кетчуп, гірчицю або майонез чи пробувати щось цікавіше. Також в Caliber 10 подають три види сосисок, хот-доги та фалафель.

БПШ

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 21

Бюджет: ₴. Їжа (19–69 грн), напої (29 – 78 грн).

Страви: шаурма з птицею – 39 грн, шаурма vegan з овочами – 39 грн, біляш з м’ясом – 29 грн,, шаурма XXL – 69 грн, пончики зі згущеним молоком – 19 грн.

Напої: лимонад – 29 грн, сидр – 39 грн, пиво БПШ – 39 грн, айран – 29 грн, шкалик горілки – 39 грн, «Кривава Марічка» – 78 грн.

Деталі: ресторан швидкого харчування, знаходиться біля метро «Площа Льва Толстого», 1 euro формат, сім’я ресторанів Дмитра Борисова, концептуальний інтер’єр, швидка видача, два види шаурми − м’ясна та вегетаріанська, take away.

«БПШ» — ресторан швидкого харчування 1 euro формату, який входить до сім’ї ресторанів Дмитра Борисова. Назва розшифровується як «біляші, пончики, шаурма», а гаслом закладу є shawa must go on. Заклад знаходиться поруч з кінотеатром «Київ», знайти його легко по великій черзі. В «БПШ» можна перекусити біляшами з м’ясом, пончиками, м’ясною та вегетаріанською шаурмою, курячим бульйоном та картопляними діпами. Якщо дуже зголодніли, можете замовити велику шаурму XXL.

ЇZH

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Золотоворітська, 2/3

Бюджет: ₴₴. Вафл-бургер (99–129 грн), боули (109–169 грн), картопля з наповнювачами (79–89 грн).

Страви: чікен-бургер – 109 грн, фіш-боул – 169 грн, картопля чізі – 89 грн, чіа десерт – 59 грн.

Напої: еспресо – 28 грн, лимонад – 40 грн, Pinot Noir – 90 грн/150 мл, лате – 38 грн.

Деталі: кафе вуличної їжі біля станції метро «Золоті Ворота», самообслуговування, вино побокально, в п’ятницю і суботу працює до 02:00, формат take away (в біопосуді).

ЇZН знаходиться поруч із Золотими Воротами. В закладі пропонують швидко і смачно поїсти оригінальні бургери, для яких замість звичної пшеничної булочки використовують вафлі. Також в меню боули, сирні та м’ясні байтси, картопля фрі з наповнювачами й супи. У кафе працює система самообслуговування, всі страви готують на відкритій кухні, видають замовлення за 10-12 хвилин.

Kuzen falafel

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шота Руставелі, 4

Бюджет: ₴. Салати (72–85 грн), фалафель (55–99 грн), веган-бургери (65–95 грн), веган-піца (99–145 грн).

Страви: фалафель класік – 88 грн, фалафель барбекю – 82 грн, вег-дог – 88 грн, шаверма – 78 грн.

Напої: напій kuzen – 32/42 грн, лате на срослинному молоці – 55 грн, вітамінні смузі – 55 грн.

Деталі: веганське кафе, запечений фалафель, доставка, страви дня, послуга take away, домашні лимонади і чаї, ланч-сети, страви-конструктори, формат take away.

KUZEN falafel — веганське кафе в популярному форматі fast casual. Фірмова страва закладу фалафель, запечений без краплі зайвого жиру. Фалафель в Kuzen Falafel можна замовити в піті, в лаваші або на тарілці. У меню представлені вже зібрані піти, але кожен гість може доповнити страву за бажанням. Готують в Kuzen Falafel на відкритій кухні, а подають страви в зручному форматі take away.

Фото: Facebook Bistro Bistro, Pita kyiv, Yellow TRUCK, Утиные истории, Caliber 10, БПШ, ЇZH, KUZEN falafel

Головна фотографія: БПШ

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi