пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Команда закладу «Итальянская редакция» отримала «Срібну пальмову гілку» на міжнародному конкурсі нових ресторанних концепцій. Золото отримав австрійський заклад Glorious Bastards. Бронзу взяв паризький ресторан Boulom.
Ресторан-бар «Итальянская редакция» створений командою Дмитра Запорожця (First Line Group, заклади «ЖЗЛ», «Любимый Дядя») та Володимира Ташаева.
Amore, дай перевести дух… Ох, amore, ми це зробили — ми виграли Пальмову гілку: в усіх європейських закладів,…
Gepostet von Итальянская Редакция am Mittwoch, 23. Oktober 2019
Заклад відкрився у грудні 2018 року на розі вулиць Великої Васильківської та Саксаганського. Головні ідеї концепції — сучасне переосмислення італійської кухні, творчий і авторський підхід до страв. Головна теза концепції — відмова від догм.
Gepostet von Maxim Khramov am Mittwoch, 23. Oktober 2019
У травні 2019 року «Итальянская редакция» отримав золото української премії нових ресторанних концепцій «Пальмова Гілка». Срібло отримав заклад «Селедочная», а бронзу віддали SpicyNoSpicy.
Заклад-переможець отримав право представляти Україну на міжнародному конкурсі і 23 жовтня у Німеччині виборов друге місце. Премія «Пальмова гілка» існує з 1993 року і відзначає креативні та успішні нові ресторанні концепції. Срібло ресторану «Итальянская редакция» — перша перемога гастрономічної сфери України подібного рівня в рамках конкурсу.
Фото: Итальянская редакция
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi