пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
29 листопада в Сеулі (Південна Корея) відкриється ресторан української кухні «Трипілля» (Trypillia). Запуском закладу займається шеф Юрій Ковриженко.
Щоб готувати страви української кухні на місці були знайдені відповідні інгредієнти, облаштована власна пекарня. В команді закладу — кухарі з України, Марокко, Чилі, Кореї та Росії.
«Під час обговорення проєкту був запропонований варіант закладу більш пластичного формату — навіть з елементами грузинської кухні. Але я не бачу сенсу нести ідеї української кухні з такими компромісами. Будемо охоплювати варениками та борщем увесь азійський регіон», — сказав Юрій у коментарі PostEat.
Посмотреть эту публикацию в InstagramЗажгли вывеску! P.s. Ну давайте уже ваши шутки про сауну, я же знаю что хотите!))
Також шефа вразили особливості менталітету корейців. Наприклад, під час перемовин місцеві цікавляться віком людини — якщо співрозмовник старший, то до нього ставляться з підкресленою повагою.
Відомо, що ресторан «Трипілля» у Сеулі відкривається за підтримки Посольства України у Республіці Корея.
Фото: chefiuriikovryzhenko
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi