Французький журнал Le Chef назвав 100 найкращих шеф-кухарів світу - PostEat

пошук

Французький журнал Le Chef назвав 100 найкращих шеф-кухарів світу
29-11-2019 0 3126


Видання Le Chef оприлюднило рейтинг кращих шефів 2020 року. Кращим став шеф аргентино-італійського походження Мауро Колагреко. Це ще один титул до трьох зірок «Мішлен» шефа та першого місця його закладу у рейтингу «50 кращих ресторанах світу» 2019 року.

Цього року перші три місця зайняли шефи із Франції. Переможець минулого року  Арно Донкель зайняв третє місце. На другому місці —  Кристоф Бакье. Загалом французи домінують у перший десятці, зайнявши шість місць. Данський шеф Рене Редзепі знову в ТОП-10 світу і посів п’яте місце. Також у першій десятці є представники США, Швеції та Нідерландів.

Шефи, які увійшли в першу десятку рейтингу:

     1. Мауро Колагреко (Mauro Colagreco), р-н Mirazur, Франція

  1. Кристоф Бакье (Christophe Bacquié), Франція

  1. Арно Донкель (Arnaud Doncke), р-н La Vague d’Or, Франція

  1. Еммануель Рено (Emmanuel Renaut), р-н Flocons de Sel, Франція

  1. Рене Редзепі (René Redzepi), р-н Noma, Данія

  1. Лоран Петі (Laurent Petit), р-н Le Clos des Sens, Франція

  1. Ден Барбер (Dan Barber), р-н Blue Hill Farm, США

  1. Джонні Боер (Jonnie Boer), р-н De Librije, Нідерланди

  1. Бйорн Францен (Bjorn Frantzen), р-н Frantzen, Швеція

  1. Арно Лальмен (Arnaud Lallement), р-н L’Assiette Champenoise, Франція

Рейтинг Le Chef укладається самим шефами з однією або двома зірками «Мішлен». Редакція журналу просить їх назвати імена п’яти шефів, які виражають цінності кулінарної професії, створюючи високу кухню у своїх ресторанах.

Фото: mirazur.fr

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi