Лондонський ресторан Wright Bros виготовляє джин Half Shell Gin, настояний на устричних мушлях - PostEat

пошук

Лондонський ресторан Wright Bros виготовляє джин Half Shell Gin, настояний на устричних мушлях
11-12-2019 0 666

Лондонська мережа рибних ресторанів Wright Brothers знайшла цікаве рішення для тисяч устричних мушель, які залишаються в ресторанах щороку. Разом з дистилерією The Ginstitute заклад випустив джин Half Shell Gin, який настоюють на мушлях. В ресторані впевнені, що створили продукт, який ідеально гармоніює з морепродуктами та робить особливим смак коктейлів.

Для виробництва джину використовують мушлі ірландських устриць Carlingford, які попередньо проходять етап холодної мацерації з нейтральним етиловим спиртом. Лише після цього їх дистилюють та додають до джину. Вирівняти смак напою допомагає додавання ламінарій, ялівцю та лимону амальфі — в результаті виходить пікантний джин з високими мінеральними нотами та рожевим перцем.

Фото: The Wright Brothers

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi