Бранчі в ресторанах Києва: смачні сімейні вихідні - PostEat

пошук

Бранчі в ресторанах Києва: смачні сімейні вихідні
29-03-2024 0 3364


Бранчі в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Приємно почати вихідний день в колі сім’ї за смачним сніданком-обідом, який може тривати годинами — саме для цього більше сотні років тому з’явився бранч. Редакція PostEat розповідає, де шукати бранчі в ресторанах Києва та чим у закладах пропонують неспішно смакувати. Ми підібрали для вас затишні ресторани в різних куточках міста, де ви зможете поснідати у вихідний день як зранку, так і ввечері.

Бelkin | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Берестейський, 40

Години роботи: щодня 11:00 — 22:00

Бюджет: салати від 260 грн, основні страви від 290 грн, десерти від 115 грн.

Дещо з меню: солоні сирники з бринзою та соусом «тартуфі» – 275 грн, Крок Мадам, хрусткий французький тост з шинкою, сиром моцарела та соусом бешамель – 300 грн, ніжна вершкова полента з грибами шиїтаке, трюфельною олією та яйцем пашот – 295 грн, брускета з ростбіфом та ананасовим чатні – 290 грн.

Деталі: «Бelkin» — сімейний ресторан у міському парку ім. Івана Багряного. Простора територія, дитяча зона, власна кондитерська, дров’яна піч і відкритий мангал створюють всі можливості для заміського відпочинку просто в межах міста. Це гарна локація для недільного сімейного бранчу із сучасною європейською кухнею з сезонних і локальних продуктів. В меню сніданків, що діє всі дні з 11:00 до 16:00, є страви на будь-який смак: солоні сирники з бринзою, хрусткий Крок Мадам з шинкою, сиром моцарела та соусом бешамель, вершкова полента з грибами шиїтаке, французький солодкий тост з сезонними фруктами та кремовим мусом.

Fiji Lounge Bar | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Петра Сагайдачного, 14-В

Години роботи: шодня 12:00-22:30

Бюджет: салати від 235 грн, основні страви від 285 грн, десерти від 165 грн.

Дещо з меню: яйця Бенедикт під соусом голландез з лососем /беконом /куркою масала — 275 грн, шакшука в азійському стилі — 275 грн, мелт Beef&cheese — 275 грн, мелт Mussels&Cheese — 275 грн, авокадо-васабі тост — 275 грн, сицилійські аранчині з лососем — 275 грн, панкейки з місо-карамеллю — 225 грн, сирники з принадами під запальним соусом сабайон — 225 грн.

Деталі: Fiji Lounge Bar — це атмосферний ресторан на Подолі, де готують страви європейської кухні та неймовірні авторські й улюблені класичні коктейлі. Команда закладу підготувала смачну пропозицію — різноманітні солодкі та солоні бранчі щодня з 12:00 до 17:00. Ви можете обрати яйця Бенедикт під соусом голландез у варіаціях з лососем або з беконом або з куркою масала. Для шаунувальників мелтів дві позиції: з томленою яловичиною та маринованими гливами і з мідіями та двома видами сиру. Авокадо-тост тут готують в азійському стилі з томатами кімчі. До кожної страви ви обираєте напій: фірмовий лимонад або келих просеко.

TRÈs | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Миколи Лисенка, 4

Години роботи: щодня з 09:00 до 22:00

Бюджет: салати від 288 грн, основні страви від 487 грн, десерти від 215 грн.

Дещо з меню: картопляні панкейки з яєшнею та малосольним лососем – 365 грн, сніданок по-ельзаськи – 367 грн, пательня з яєшнею, томленими томатами, ковбасками та шпинатом – 297 грн, вафля із запеченим курчам, беконом та медово-гірчични соусом – 287 грн.

Деталі: TRÈs — французький гастробар в центрі мережі ресторанів Famille Très FRANÇAIS. До закладу варто завітати, аби спробувати французькі спеціалітети: равликів, фуа гра, запечений камамбер, савойське сирне фондю та страви зі спеціального меню регіону Прованс. Також в меню ви знайдете сніданки-бранчі, яку готують з 09:00 до 16:00 — це різноманітні XXL бранчі, вафлі та страви з яєць. Серед страв вафля із запеченим курчам та беконом, домашні сирники з манговим джемом та сметаною, пательня з яєшнею та ковбасками, картопляні панкейки з яєшнею та малосольним лососем.

Faine Bistro | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Олени Пчілки, 8

Години роботи: пн-чт 10:00-22:30, пт-нд 10:00-23:00

Бюджет: салати від 235 грн, основні страви від 249 грн, десерти – 155 грн.

Дещо з меню: омлет з прошутто та сиром страчателла – 165 грн, яйця Бенедикт з лососем — 277 грн, яйця Бенедикт з прошутто котто — 190 грн, Крок Мадам — 195 грн, Авокадо тост з яйцем пашот – 175 грн, ситний американський сніданок – 215 грн, сирнички з запеченим бананом та солоною карамеллю – 175 грн.

Деталі: Faine Bistro — затишне бістро на Позняках. Там готують сніданки з 10:00 до 15:00, а якщо хочеться поснідати вдома, можна замовити доставкy. В меню є класичні французькі сніданки: яйця Бенедикт у 2 варіаціях – з лососем та прошуто, та крок мадам з шинкою. Якщо ви любите снідати авокадо, то знайдете улюблений авокадо тост з яйцем пашот. Якщо дуже зголодніли — обирайте поживний американський сніданок з ковбасками, яйцями, беконом і тостами. А для ласунів приготують сирнички з запеченим бананом та солоною карамеллю. А в суботу та неділю в Faine Bistro вам подадуть каву, чай, какао або просеко до будь-якого сніданку лише за 1 грн.

Ресторан «Щастя» | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Степана Рудницького, 17/11

Години роботи: щодня з 09:00 до 21:00

Бюджет: салати від 210 грн, основні страви від 285 грн, десерти від 55 грн.

Дещо з меню: цільнозернова вівсянка зі шпинатом та білими грибами – 195 грн, ліниві вареники з мандарином та шоколадно-кокосовим соусом – 255 грн, яйце бенедикт із беконом на брускеті – 285 грн, теплий сендвіч з індичкою, песто, соусом цезар та запеченим перцем – 225 грн, хеш-браун з яйцем-пашот,беконом та мусом із фети – 245 грн.

Деталі: «Щастя» — ресторан сімейний ресторан на Теремках, де однаково комфортно можна випити чашку кави з десертом і провести родинний обід. Головна гордість закладу — власна кондитерська при ресторані, де готують класичні і трендові десерти на основі натуральних інгредієнтів. В ресторані є дитяча кімната з безліччю іграшок, інтерактивних і захоплюючих ігор, приставкою Sony Playstation та колекцією мультфільмів. Сніданки в ресторані готують щодня з відкриття і до 15:00: пропонують два види теплих сендвічів (з індичкою та песто або з трьома сирами), солону та солодку вівсянку, варіації яйця Бенедикт, скрембл з креветками та хеш-браун з яйцем-пашот і беконом.

Головна фото: Colin Michel on Unsplash

Фото: Facebook/Instagram Бelkin, Fiji Lounge Bar, TRÈs, Faine Bistro, Ресторан «Щастя».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi