Бранчі в ресторанах Києва: смачні сімейні вихідні - PostEat

пошук

Бранчі в ресторанах Києва: смачні сімейні вихідні
11-01-2020 0 1639


Бранчі в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Приємно почати вихідний день в колі сім’ї за смачним сніданком-обідом, який може тривати годинами — саме для цього більше сотні років тому з’явився бранч. Редакція PostEat розповідає, де шукати бранчі в ресторанах Києва та чим у закладах пропонують неспішно смакувати. Ми підібрали для вас затишні ресторани в різних куточках міста, де ви зможете поснідати у вихідний день як зранку, так і ввечері.

RONIN

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Зоологічна, 10

Бюджет: ₴₴₴. Безлімітний бранч – 690 грн. Закуски (99–989 грн), основні страви (198–3999 грн), плато морепродуктів (598–898 грн).

Страви (з бранча): устриці «Фін де Клер», виноградні равлики, мідії у винному соусі, роли Філадельфія зі смаженим лососем, роли Філадельфія зі свіжим лососем, роли Каліфорнія зі спайсі тунцем, салат із креветками та овочами, грецький салат, іспанський хамон, тостадітас з лососем, тостадітос біф тартар, форшмак з оселедця, антикучо (шашлички) з лосося, бургер з яловичини, пінса том-ям, пінса з хамоном, пінса з чері та фенхелем, насу-місо баклажан, гарбузовий суп, ризото з сиром, мафіни, вино: біле сухе, червоне сухе, брют; ягідний морс.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: заклад сім’ї ресторанів Дмитра Борисова, кухня Nikkei, тепан-гриль, відкрита кухня, контактний коктейльний бар, велика колекція японського віскі, паркінг, 4 літні тераси, kids friendly, 6 акваріумів з живими устрицями і лобстерами, льодова вітрина, бізнес-ланчі по буднях з 12:00 до 16:00, резерв столів.

RONIN — заклад сім’ї ресторанів Дмитра Борисова зі стравами японсько-перуанської кухні Nikkei. Ресторан має два поверхи, чотири літні тераси, дитячий майданчик і креативний простір для малечі Baby Rock. У меню представлені десерти з суперфудами, страви з м’яса, риби і морепродуктів. У неділю з 12:00 до 15:00 у ресторані проводять seafood бранч без обмежень — за 690 грн ви можете скуштувати різноманітні морські делікатеси, закуски та салати. До страв пропонують вина та ягідний морс. Діти на бранчі можуть розважатись у дитячій кімнаті, також із собою можна брати домашніх улюбленців.

DOM N10

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Спаська, 10

Бюджет: ₴₴. Сніданки (65–195 грн), закуски і салати (95–245 грн), основні страви (155–590 грн), десерти (55–120 грн).

Страви: картопляний хешбраун зі слабосоленим лососем та яйцем-пашот під соусом бешамель – 195 грн, яйця бенедикт на теплій булочці-бріош із соусом голландез, молодим шпинатом та мортаделою – 180 грн, сабіх – 195 грн, ніжний паштет-мус із печінки домашньої курки з ягідним джемом та свіжим хлібом – 95 грн, яблучні оладки з домашнім цитрусовим джемом та маскарпоне – 85 грн.

Напої: еспресо – 45 грн, капучино – 60 грн, трав’яний чай – 59/95 грн, какао по-київськи – 70 грн.

Деталі: ресторан європейської кухні на Подолі, comfort food, концептуальний інтер’єр з унікальними старовинними предметами, бренд-шеф Георгій Шаруєв, сомельє Артем Дарчук, енотека складається з понад 400 найменувань, підходить для проведення банкетів, сніданки по буднях з 09:00 до 13:00 та по вихідних з 10:00 до 15:00, резерв столів.

DOM N10 — концептуальний ресторан європейської кухні на Подолі. Меню в концепції comfort food розробив шеф Георгій Шаруєв, відомий столичним гурманам своїми шедеврами в меню ресторану «Липський». Особлива атмосфера ресторану DOM N10, вдале зонування та авторські страви від шефа роблять заклад чудовою локацією для романтичної вечері та особливих нагод. Сімейні сніданки в ресторані DOM N10 у вихідні готують з 10:00 до 15:00 — спробуйте картопляний хешбраун зі слабосоленим лососем та яйцем-пашот під соусом бешамель. Шанувальникам східних смаків рекомендуємо замовити сабіх у піті з телячим кебабом, тахіною, гранатом, синьою цибулею та овочами.

Bootlegger

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: просп. Соборності, 5

Бюджет: ₴₴. Стартери (49–355 грн), паста (119–235 грн), основні страви (115–798 грн).

Страви: авокадо гриль із хумусом, яйцем і чіпсами – 125 грн, англійський сніданок – 149 грн, бельгійські вафлі з сиром філадельфія та лососем – 147 грн, яйця Бенедикт на тостах зі смаженим беконом під соусом голландез – 125 грн, сирники з малиновим джемом та сметаною – 117 грн.

Напої: безліміт ігристого – 99 грн, безліміт коктейлю «Мімоза» – 99 грн, безліміт кави, чаю, соку – 69 грн.

Деталі: авторські бургери, велике гриль-меню, великий асортимент алкоголю, smoking-friendly тераса, авторські коктейлі, cork fee, підходить для банкетів, можливість зонування зали, контактна барна стійка, спеціальні пропозиції, резерв столів.

Bootlegger Restaurant & Bar — ресторан американської та італійської кухонь, розташований біля житлового комплексу «Комфорт Таун». В меню пропонують різні стартери, пасту, авторські хот-доги, бургери, а також піцу в американському стилі. Бранч у Bootlegger відбувається в суботу та неділю з 10:00 до 18:00. У меню бранчів ви можете вибрати будь-який спосіб приготування яєць з різними доповненнями на ваш смак, кілька варіантів бельгійських вафель, сирники і, звичайно, традиційну вівсянку, яку в закладі готують на коров’ячому або кокосовому молоці. Також на напої з меню бранчів діють спеціальні ціни — за фіксовану суму можна безлімітно насолоджуватися кавою, чаєм, соком, ігристим вином і коктейлем «Мімоза».

Très Branché — brunch café à la mode

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Лисенка, 4

Бюджет: ₴₴. Тости (135–158 грн), страви з яєць (117–159 грн), бранчі grand (152–178 грн).

Страви: тост з авокадо, смаженим домашнім сиром, карамелізованою грушею та диневим конфітюром – 145 грн, сирна вафля з рум‘яною курочкою, беконом, медово-гірчичним дресінгом та кленовим сиропом – 138 грн, йогурт із матча з гранолою та фруктами – 138 грн, солоні сирники з запеченими овочами та солодким чилі соусом – 155 грн, grand-бранч BEAUCOUP – 152 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: бранч-кафе, заклад сім’ї ресторанів Très Franсais, розташований у центрі Києва, французькі спеціалітети, свіжа випічка, оригінальний яскравий інтер’єр, майстер-класи для дітей, фестивалі та тематичні заходи, тераса, барне меню, винна карта, працює з 08:30 до 23:00.

Très BRANCHÉ — повноцінне бранч-кафе в центрі міста, де можна смачно поснідати з самого ранку і до пізнього вечора. Різноманіття страв задовольнить бажання кожного гурмана — тости, круасани, сендвічі, сирники, вафлі, панкейки та страви з яєць. Зверніть увагу на поживні grand-бранчі, яких в меню чотири види — спробуйте бранч BEAUCOUP із завжди різним супом, курячим філе на грилі, двома видами рису, яйцем, рататуєм та салатом.

Satori restaurant & bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 44а

Бюджет: ₴₴₴. Мезе (115–245 грн), основні страви (175–559 грн).

Страви: хумус з м’яким яйцем та шпинатом – 140 грн, фірмова шакшука з сиром фета та оливками – 125 грн, авокадо тост з яйцем пашот на цільнозерновому хлібі – 155 грн, піта у новому стилі з соковитою куркою та свіжими овочами – 125 грн, авторська піцетта з шакшукою та кебабом з яловичини – 145 грн.

Напої: до кожного бранча подають келих ігристого, чорну каву або чай.

Деталі: ресторан близькосхідної та середземноморської кухні зі змістовною чайною картою, чайний сомельє, тераса, roof-top, бар, бранчі щодня з 11:00 до 16:00, стильний сучасний інтер’єр, кілька зал, послуга cork fee.

Satori restaurant & bar — ресторан близькосхідної і середземноморської кухні з цікавими чайною та коктейльною картами. Заклад знаходиться у внутрішньому дворі, має дві великі зали та простору терасу на даху. В інтер’єрі багато дерева і природніх кольорів, на стелі – дерев’яні люстри у формі квітів, а стіни прикрашені зображеннями птахів і рослинними орнаментами. Бранчі в Satori restaurant & bar подають щодня з 11:00 до 16:00 — до кожного бранча подають келих ігристого, чорну каву або чай.

Villa Riviera

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна, 14д

Бюджет: ₴₴₴. Холодні закуски (125–595 грн), салати (1055–395 грн), паста і ризото (195–395 грн).

Страви: яйця Бенедикт з лососем і голландським соусом – 170 грн, сендвіч із ростбіфом і медовою гірчицею – 275 грн, шакшука – 85 грн, омлет із лососем та авокадо – 265 грн, сирники по-київськи – 160 грн, млинці з ванільним сиром, журавлиною і родзинками – 115 грн. 

Напої: апельсиновий фреш – 98 грн, малиновий лимонад – 60 грн, лате – 69 грн.

Деталі: сімейний ресторан, авторська та італійська кухня, італійські сири з власної сироварні, власна випічка, шоу-кухня, два каміни, велика винна шафа, дитяче меню, винна карта, великі вітражні вікна з видом на затоку Дніпра, тераса, відкрита галявина для весільних церемоній, жива музика, дитяча кімната, кальян, підходить для банкетів, парковка, резерв столів.

Villa Riviera — сімейний ресторан авторської та італійської кухні на Осокорках. Меню ресторану розроблене відповідно до сімейної концепції закладу — в ньому представлені авторські страви італійської та європейської кухонь. У великому різноманітті закусок, салатів, основних страв можна знайти безліч нових смаків та скуштувати вже знайомі страви. Пізні сніданки в ресторані подають щодня з 11:00 до 15:00 — ви можете почати свій вихідний із сендвіча з ростбіфом і медовою гірчицею, шакшуки або сирників по-київськи.

Фото: Facebook RONIN, DOM N10, Bootlegger, Très Branché — brunch café à la mode, Satori restaurant & bar, Villa Riviera.

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi