пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Меню 77-ї церемонії вручення премії «Золотий Глобус» на 100% було зі страв на основі рослинних продуктів. Також організатори відмовились від пластику для столового приладдя на користь біорозкладних матеріалів та скла.
Гостям церемонії запропонували холодний суп з буряка та різото з «гребінцями» з ерінгів (гриб, королівська глива) та овочами у якості головної страви. На десерт була подана веганська версія пирога «Опера» — бісквіту, просоченого кавовим сиропом та ганашем.
До страв було подано ігристе вино шампанського дому «Моет і Шандон» — Moet & Chandon Grand Vintage 2009 та Moet Rose Imperial magnum. Гості пили воду Icelandic Glacial з джерела, яке поповнюється талою водою природного очищення з льодовика.
The #GoldenGlobes are all vegan this year, take a look at the menu (mmmm beet soup!) https://t.co/ApYNgC3a8I pic.twitter.com/Nz2XU5Dguo
— Variety (@Variety) January 6, 2020
Актор Бред Пітт похвалив організаторів за страви на основі рослинних продуктів.
ЗМІ припускають, що на рішення організаторів відмовитись від меню з продуктами тваринного походження вплинув Хоакін Фенікс. Актор дотримується веганського раціону і бере участь у русі захисту прав тварин. На церемонії «Золотий Глобус» Хоакін подякував пресі Голлівуду за формулювання месседжу про зв’язок між агрокультурою та глобальною зміною клімату.
Меню на основі рослинних продуктів для вечері було створено тандемом шеф-кухарів готелю The Beverly Hilton — Метью Моргана (Matthew Morgan) та Томаса Хензі (Thomas Henzi).
За даними ЗМІ у підготовці страв їм допомагали 11 кухарів та 120 працівників кухні. Загалом було приготовано 10 000 страв.
Фото: Beverly Hilton
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi